- 16 Kasım 2011
- 1.539
- 1.754
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.141
Normale nasil gun verdiki suni sanciylami baslaticaksiniz bilemedim . İnsnhersey gonlunuzce olur saglikla olur bakalim ufaktan dogumlar basladi sayfada hadi hayirlisi hepimize bir avazda olsunnst normaldi bebiş sonunda yüzünü net olarak gösterdi haftaya Çarşamba çatı muayenesi var normal olursa 10 mayıs dedi doktorum ama sezeryan olursa henüz gün vermedi Çarşamba günü belli olacak bizde durumlar böyle
Sağlıkla kucağına al inşalalh canımkızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
Canim aksamlari bol yesillik ve protein ogunu yap bol bol ceviz ya duzelir ztn doktor endise etmen gereken bi durum olsa soylerdi ama yemen bu aylarda cok onemli gecmis olsunSelam kızlar bugün kontrol günüydü, geçen hafta gitmiştik ve hiç kilo almamış görünüyor. Doktor zaten önde gittiği için önemli değil dedi ama benim kafama takıldı tabi. Son bir haftadır griple bogusuyorum eve gelen hasta misafirler yüzündentabi boğaz ağrısı vs çok çektim bir şey yemedim doğru dürüst Ondan da olabilir dedi doktor
Mayısın ilk haftasından gün seçeceğiz, haftaya kontrole gidince bakalım
, İnşallah canım sağlıklı gelsin de küveze girmesini inşallah Evet 2 hafta önce yapılan tahlil de hiçbir şey yoktu daha önce de konuşmuştuk ama bu sefer hem tansiyon hemi idrar da Protein kaçağı çıktı Doktor korktu alacak sabah %90 sezeryanla Bir şey yiyip içmesin demiş hemşireye zaten beni arayıp söyledi çok yüksek seyrederse Gece alacağım yoksa sabah seni zor Atacağım hem sana zarar verir hem bebeğe ikinizden birini kaybedebiliriz böbreklerin eve karaciğerini çok zarar verir dedi şaka gibi Mayıs annesi olacakken Nisan annesi oluyoruz Bir de benim günüm 1 HaziranKontrol altında olman en güzeli. İnşallah sağ salim kavuşursun bebişe. Yarın öğleden sonra benim de sezeryan var. 23 Nisan bebeklerimiz geliyorbende de protein kaçağı vardı ama şükür tansiyon yükselmedi, tansiyon sıkıntısı yaşamadan gelecek artık bebiş
, Çok sağ olun Allah razı olsun yorumlarınız mesajlarınız beni çok mutlu ediyor Gerçekten destek oldu o kadar kötü olmuştum ki Doktor seni doğum alacağım deyince bir şey de yemedim açlıktan en son burada midem bulanmaya çok kötü olmaya başladım kahvaltılık falan verdiler yeni yeni düzeliyorum eşimde çocuğu akrabamıza bırakmaya gitti şimdi inşallah hayırlı ca doğururum bebeğimi de alır evime dönerim bir yandan oğlumda aklım hayırlı ca İnşallah atlatır çıkarırız ciğer geliştirici vurdular küveze girmez İnşallah sağlıklı ca doğar emeğine büyür aceleci minnoşumDualarimiz seninke hic sıkma canini bebeginee ksvusacagin ani dusun tadini cikart yarin snein mucizen geliyor daha ne olsun kendine cok iyi bak sagligin bi an once duzelir ins cok gecmis olsun ve hayirli dogumlar olsun canim
Amin İnşallah canım Allah razı olsunSağlıkla kucağına al inşalalh canımRabbim kolaylık versin
Allah razı olsun canım hepimizinki inşallahCok guzel 38+4 dogum icin canim corona cok sikinti allah bir daha gostermesin sagsalim gelsim bebeginiz insallah su gibi gecsin dogumunuz
Aynen öyle bizimde hiç bir zaman katkıları olmadı sırf meraktan sorarlar herkese gösterirler akrabayıda geçtim böyle pervasız insanlar var kızımda atarım diye geçiştirsemde tekrar istiyorlardı direk söylemek lazımTam da kafamdaki soru.. benim de kayinvalidem hamilelik sürecimde ilgisiz sevgisiz samimiyetsizdi. Bebeğe bir patik bile almadı. Ama Allah bilir doğduktan sonra görmeye geldiklerinde resmini çekmek isteyecek, telefonda ona buna atacak resimleri çok iyi biliyorum. Ne yapsam bilmiyorum.
Canım merak etme sağ salim kavuşcaksınız bebeğinle.bu haftalarda karşılaşılan durumlar bunlar doktoruna güven ciğer geliştiricide atılmış., Çok sağ olun Allah razı olsun yorumlarınız mesajlarınız beni çok mutlu ediyor Gerçekten destek oldu o kadar kötü olmuştum ki Doktor seni doğum alacağım deyince bir şey de yemedim açlıktan en son burada midem bulanmaya çok kötü olmaya başladım kahvaltılık falan verdiler yeni yeni düzeliyorum eşimde çocuğu akrabamıza bırakmaya gitti şimdi inşallah hayırlı ca doğururum bebeğimi de alır evime dönerim bir yandan oğlumda aklım hayırlı ca İnşallah atlatır çıkarırız ciğer geliştirici vurdular küveze girmez İnşallah sağlıklı ca doğar emeğine büyür aceleci minnoşum
Yani kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama normal doğumsa zaten yürümeni istiyorlar,sezaryense abartmadan sakince yürüyüş tetiklemez.şişkinlik son 2-3günüm ve bendede çok fazla.yürümeyi bırak oturamıyorum bile yatıorm hep.nasipse pazartesi rahatlayacağımKızlar yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor akşamları yürüyorum dün fazla yürümüşüm sabah bacaklarım ağrıyordu yürümek doğumu tetikler mi sizce?
Allah yardımcıniz olsun ins sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınızkızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Çok erkenci çıktı mayıs bebeleri. Peş peşe geliyor. Dualarım seninle. İkiniz de sağlıkla atlatın inşallahkızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
Ayaklarim çok fazla şişti yürümekte zorlaniyorum tuzlu yemekten oldugunu sanmiyorum geçmiyor hep böyle. Tansiyonum 12 8 den yuksek cikmadi simdiye kadarne kadar ödeminiz oldu acaba tabi görecelidir de benim de ayaklar ve ayak bilekleri şiş bir haftadır dinlensem de inmiyor randevum da pazartesiye kaldı diken üstünde bekliyorum resmen.. tansiyonunuz nasıl peki
Senin d e iyi haberlerini bekliyoruzKontrol altında olman en güzeli. İnşallah sağ salim kavuşursun bebişe. Yarın öğleden sonra benim de sezeryan var. 23 Nisan bebeklerimiz geliyorbende de protein kaçağı vardı ama şükür tansiyon yükselmedi, tansiyon sıkıntısı yaşamadan gelecek artık bebiş
Rabbim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sende dua et doğumda bebeğim dönmedi henüz inşallah dönerde hayırlısı ile normal doğum yaparım. Bu gece dua edicem sana.kızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
Çok sağ ol canım Allah razı olsun İnşallah sağlıkla alırım kucağıma Az önce Doktor geldi gitti Yarın sabah alacakmış inşallah senin için en hayırlısı olur hayırlıca sağlıklıca doğum yaparsınRabbim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sende dua et doğumda bebeğim dönmedi henüz inşallah dönerde hayırlısı ile normal doğum yaparım. Bu gece dua edicem sana.
Bebeğini saglicakla kucagina alirsin insallah canim dualarim seninlekızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla büyüsün inşallahMerhabalar, 19 Nisan vajinal dogumu baslatma cabalari 10. saatin sonunda riskli bulununca, ani bir kararla, spinal anestezi sezaryenle 20 Nisan’da bebegim dunyaya geldi.
Biz verilen hormonla rahmin acilmasini beklerken, bebegin kalp atislari bariz bir sekilde dustu, o durumdayken benim kalbim de yerinden cikacakti. 5dk icinde karar alindi 15 dk icinde de bebek dogdu. Bebegin kordon bagi ve plasentasi incelmis bulundu, arastirilmaya gonderildi. Her sey cok hizli oldu, bebegim cok kucuk ama destege ihtiyaci yok kuvozde ilgileniyorlar, istedigimde gidip gorup sariliyorum. Elimle meme sagimi yapip siringaya sut biriktirip veriyorum simdilik ama mamayla besleniyor. Emme refleksi gelissin bana verilinceye kadar diye, hastanenin temin ettigi emzigi verdim aldi.
Dogumun oldugu gece sonda takiliydi o gece hic tuvalete gitmemek cok rahat geldi yattim uyudum dinlendim. Ertesi gun sonda cikinca tuvaletimi yapmayi tekrar hatirlamam gerekti, sezaryenle ilgili degil de spinal anesteziyle ilgili bir durum tabi ki ama olumsuz olabilecek hic yan etkisini gormedim, gayet hareketliyim, refakatcim yok, esim ziyaret saatine geliyor gidiyor, hastanede tek basima rahat geciyor gunler. Tek dilegim bebegime kalici sekilde sarilabilmek onu emzirmek simdi. Sukur ki her sey yolunda. Herkesin dogum anlari su gibi aksin, yildizlari parlak olsun cocuklarimizin
Dualarımız seninle..bebeğinde sen de sağ salim çıkın inşallah..kendine gelince bize de haber verKızlar doguma giriyorum dua edin