2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Normale nasil gun verdiki suni sanciylami baslaticaksiniz bilemedim . İnsnhersey gonlunuzce olur saglikla olur bakalim ufaktan dogumlar basladi sayfada hadi hayirlisi hepimize bir avazda olsun

Sağlıkla kucağına al inşalalh canım Rabbim kolaylık versin

Canim aksamlari bol yesillik ve protein ogunu yap bol bol ceviz ya duzelir ztn doktor endise etmen gereken bi durum olsa soylerdi ama yemen bu aylarda cok onemli gecmis olsun

, İnşallah canım sağlıklı gelsin de küveze girmesini inşallah Evet 2 hafta önce yapılan tahlil de hiçbir şey yoktu daha önce de konuşmuştuk ama bu sefer hem tansiyon hemi idrar da Protein kaçağı çıktı Doktor korktu alacak sabah %90 sezeryanla Bir şey yiyip içmesin demiş hemşireye zaten beni arayıp söyledi çok yüksek seyrederse Gece alacağım yoksa sabah seni zor Atacağım hem sana zarar verir hem bebeğe ikinizden birini kaybedebiliriz böbreklerin eve karaciğerini çok zarar verir dedi şaka gibi Mayıs annesi olacakken Nisan annesi oluyoruz Bir de benim günüm 1 Haziran

Dualarimiz seninke hic sıkma canini bebeginee ksvusacagin ani dusun tadini cikart yarin snein mucizen geliyor daha ne olsun kendine cok iyi bak sagligin bi an once duzelir ins cok gecmis olsun ve hayirli dogumlar olsun canim
, Çok sağ olun Allah razı olsun yorumlarınız mesajlarınız beni çok mutlu ediyor Gerçekten destek oldu o kadar kötü olmuştum ki Doktor seni doğum alacağım deyince bir şey de yemedim açlıktan en son burada midem bulanmaya çok kötü olmaya başladım kahvaltılık falan verdiler yeni yeni düzeliyorum eşimde çocuğu akrabamıza bırakmaya gitti şimdi inşallah hayırlı ca doğururum bebeğimi de alır evime dönerim bir yandan oğlumda aklım hayırlı ca İnşallah atlatır çıkarırız ciğer geliştirici vurdular küveze girmez İnşallah sağlıklı ca doğar emeğine büyür aceleci minnoşum

Aynen öyle bizimde hiç bir zaman katkıları olmadı sırf meraktan sorarlar herkese gösterirler akrabayıda geçtim böyle pervasız insanlar var kızımda atarım diye geçiştirsemde tekrar istiyorlardı direk söylemek lazım

Canım merak etme sağ salim kavuşcaksınız bebeğinle.bu haftalarda karşılaşılan durumlar bunlar doktoruna güven ciğer geliştiricide atılmış.
Oğlunda gayet iyidir merak etme böyle zamanlarda Allah herkese ayrı güç ve sakinlik verir.sen bebeğine odaklan herşey yolunda ve çok güzel gidecek.dua larımız seninle

Kızlar yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor akşamları yürüyorum dün fazla yürümüşüm sabah bacaklarım ağrıyordu yürümek doğumu tetikler mi sizce?
Yani kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama normal doğumsa zaten yürümeni istiyorlar,sezaryense abartmadan sakince yürüyüş tetiklemez.şişkinlik son 2-3günüm ve bendede çok fazla.yürümeyi bırak oturamıyorum bile yatıorm hep.nasipse pazartesi rahatlayacağım

Allah yardımcıniz olsun ins sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Çok erkenci çıktı mayıs bebeleri. Peş peşe geliyor. Dualarım seninle. İkiniz de sağlıkla atlatın inşallah

ne kadar ödeminiz oldu acaba tabi görecelidir de benim de ayaklar ve ayak bilekleri şiş bir haftadır dinlensem de inmiyor randevum da pazartesiye kaldı diken üstünde bekliyorum resmen.. tansiyonunuz nasıl peki
Ayaklarim çok fazla şişti yürümekte zorlaniyorum tuzlu yemekten oldugunu sanmiyorum geçmiyor hep böyle. Tansiyonum 12 8 den yuksek cikmadi simdiye kadar

Senin d e iyi haberlerini bekliyoruz gelsin bakalım minnak lar

Rabbim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sende dua et doğumda bebeğim dönmedi henüz inşallah dönerde hayırlısı ile normal doğum yaparım. Bu gece dua edicem sana.

Rabbim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sende dua et doğumda bebeğim dönmedi henüz inşallah dönerde hayırlısı ile normal doğum yaparım. Bu gece dua edicem sana.
Çok sağ ol canım Allah razı olsun İnşallah sağlıkla alırım kucağıma Az önce Doktor geldi gitti Yarın sabah alacakmış inşallah senin için en hayırlısı olur hayırlıca sağlıklıca doğum yaparsın

Bebeğini saglicakla kucagina alirsin insallah canim dualarim seninle

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…