2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuvoz aslinda korkulacak bir sey degil durumunun stabil oldugundan iyice emin olmak istiyorlar. Basini saga sola cevirdikleri saatleri bile not almislar. Ben bu kadar iyi bakamazdim ilk gunlerde. Bakim odalarini onceliklerine gore ayirmislar, yogun bakim1, daha iyiler2, bagimsiz kendi kendine yatanlar3 diye. Bana da bebegin surekli sorunsuz emdiginden emin olana kadar hastanede kalabilirsin istedigin kadar dediler. isini yapanlar cok yardimci oluyor. Ben de tek basima olunca onlar bebege bakarken ben dinleniyorum, hastanede olmak hayatimi cok kolaylastiriyor. Yani bebegini sana verikten sonra da bakim, emzirme konusunda kendine guveninceye kadar kalabilirsin, kalbini ferah tut, bir seye ihtiyacin yok, onlar cok yardimci olacaklar. Refakatci almiyorlar ziyaretci saatleri var sadece ama refakatciye ihtiyacin olmayacak zaten. Doguma hazirlanirken ve dogum esnasina esi aliyorlar, dogum sonrasi da beraber vakit gecirdikten sonra gonderiyorlar onu.

Guvenli ellerde olacaksin 💕 su gibi aksin
Yok canim kuvez tabiki korkulacak bir sey degil bebegin guvenligi icin aksine iyi yani..cok tesekkurler bilgilendirdigin icin canm Rabbim kisa zamanda kucagina alip bebegini saglikla evine gitmeyi nasip etsin insalllh🤲

Bebek çikolatası olarak değil de tek tek paketli krokanlı çikolatalardan yaptırmak istiyorum. Doğum hem ramazana gelecek hem de açık tatlı tarzı şeyler pandemi zamanı uygun olmaz diye sadece hastane odasına gelen sağlık çalışanlarına ikram etmek için yaptırmayı düşünüyorum. Yoksa millete ikramlık olarak değil bi de tabi ki ben yerim 🤤

Ben lokum yaptircam haçı şeriften kızlarda yaptirmistim güzeldi tadı magnete karar veremedim onu doğduktan yaptırırım tarih olsun diye
Ben de baktım biraz, haciserif melodi ve elit çikolata, hepsi tekli paketli madlen tarzı, birinden yaptırayım dedim. Aynı şekilde hastane odasında ikram edilir diye düşündüm. Zaten eve gelen olmayacak kayınvalide kayinpeder dışında😃 hediyelik magnet vs yaptirmiycam çünkü verecek kimse yok😬

Bnm de öyle cnm doktor net iyi diyor ama bnm yürüyemeyecek kadar sancılarım oluyor doktor da dikkate almıyor o sancıları dün doktor dönüşü arabadan indim karşıdan araba geliyor ben adim atamıyorum ağrıdan eşim yetişti koluma girdi de yürüdüm bnm net de böyle çıktı dun
Bizdeki sancı değil demek ki canım ya. Olsa çıkardı herhalde. Bugün hiç yükselmedi. Benim çatı ağrım çok fazla. İlk hamileliğimde de öyleydi. O perişan ediyor beni. Aynen dediğin gibi adım zor atıyorum. Bu defa daha da beter oldum. Senin de öyledir belki de

Ben de baktım biraz, haciserif melodi ve elit çikolata, hepsi tekli paketli madlen tarzı, birinden yaptırayım dedim. Aynı şekilde hastane odasında ikram edilir diye düşündüm. Zaten eve gelen olmayacak kayınvalide kayinpeder dışında😃 hediyelik magnet vs yaptirmiycam çünkü verecek kimse yok😬
Bnm olur vereceğim köye gitcez orda veririm komşulara fln

Kızlar günümüzü aldık. 30 Nisan inşallah. 1 mayıs istiyordum ama yasak günü ne olur ne olmaz acil bişey olur sıkıntı yaşamayalım dedik. Bir de çok ilginç bizim hastane covid testi yapmıyormuş. Ayrıca ailem eşim annem oğlum falan odaya gelip bebeği görebilecekler ona izin veriliyormuş çok kısa sekilde. O yüzdne yasak günü olmasın dedik. 38+2 de alınmış olacak. Bugün 3400 çıktı kilosu. 37+2 deyiz. Ama fazla ölçülmüş olabilir diye düşüyorum. 3600 falan ancak doğar gibi.
Doktor spinal anestezi ol dedi. Ben genel istiyordum.biraz cesaret verdi. Çok tırsıyorum ama Bi taraftan da sprinal istiyorum

Kızlar günümüzü aldık. 30 Nisan inşallah. 1 mayıs istiyordum ama yasak günü ne olur ne olmaz acil bişey olur sıkıntı yaşamayalım dedik. Bir de çok ilginç bizim hastane covid testi yapmıyormuş. Ayrıca ailem eşim annem oğlum falan odaya gelip bebeği görebilecekler ona izin veriliyormuş çok kısa sekilde. O yüzdne yasak günü olmasın dedik. 38+2 de alınmış olacak. Bugün 3400 çıktı kilosu. 37+2 deyiz. Ama fazla ölçülmüş olabilir diye düşüyorum. 3600 falan ancak doğar gibi.
Doktor spinal anestezi ol dedi. Ben genel istiyordum.biraz cesaret verdi. Çok tırsıyorum ama Bi taraftan da sprinal istiyorum
Aynı gün sezeryan tarihimiz hadi ikimiz içinde hayırlısı olsun ☺️

Değişik bir konudan bahsedeyim, bebek çikolatası yaptıracak misiniz😃🤭🤭
Aslinda hic bisey yaptrmicaktim zaten gelen giden yok diye ogluma yaptirmistim kizima da yaptrdim☺
Guzel bi kutu yaptirdim isme ozel
Icine de isme ozel sargili cikolata koydurdum. Hastanede hemsire doktorlara veririm. Bir de magnet ve kese yaptirdim icine bir tane de cikolata atarim hatira olarak dagitirim dedim. Ese dosta arkadasa.

Susleme falan yapiyomusunuz odaya ben bi kapi susu asmayi dusunuyorum. O da foto cekiyim hatira kalsin diye yazik yavrum insansiz hava sahasinda olacak zaten🙂 ileride bir iki kare bisey olsun.

Heyecanlı mısın? 😁
34.haftadayım doğsada bişi olmaz diye rahat davranıyorum. Bazen nefes bile alamıyorum ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum hem doğumdan korkuyorum hem bi an önce o gün gelsin istiyorum 😊
Cnm bütün duygularına ortağım ,birebir aynı.
Hem deli gibi korkup hemde bi an önce doğuma girmek istiyorum.
Heyecanlıyım paniğim korkum var endişem var.
Varda var yanii🤠

Bende spinal olacağım nasipse.
Tedirgin eden ama asla anlatıldığı gibi korkunç olmayan bir yöntem için rahat olsun.

Bizdede covit testi yok.
Gelecek olanlarada bir sınır söylemediler.
Zaten annem eşim kaynanam ve kardeşim olacak birde kızım.
En fazla orda uyarırlar kalabalık etmein die.🤠

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Rabbim hayırlı eylesin darısı bize inşallah 🌹🤲kızlar ya 36+0da gittim en son nst sancı cıkmadı kilomuz 3200boy 49cm
Sizce kilo fazla degıl mi şekerim falan yok bu arada

Kizlar dogum korkunuz haklisiniz ama ben 9 sene evvel oglumda spinal yaptim . Ki canim cok tatli ve agri esigim cok dusuktur. Zerre agri cekmedim.zaten surekli agri kesici veriyolar. Sonra ayaklarimi hissetmeye baslayinca bi kalktim bi daha da yatmadim. Bana gore cok konforluydu o nedenle icim rahat ki 9 sene evvel ki zamandi. Ben hastaneden cikmadan dusumu dahi alip oyle cikmistim. Zaten suya dayanikli bant koyuyolar. Dedim ben banyomu da yapayim bisey olcaksa hastanede olsun dr burada 🙃 bisicik olmadi mis gibi de eve geldim.

Keyfini cikarin,kotu seyler dusunmeyin bebisiniz firindan sicak sicak yamaciniza koyuyolar daha ne olsun 😊

Bende genel anestezi istiyorum digerlerinden korkuyprum valla. Bide benim hastane anestezi bölümüne randevu aldirdi haftaya ilk onunla görusecegim. Kendi kadin dogumcumla sonra randevum var. Anestezi doktoruyla mi belirleyecegiz anlayamadm onu

X