- 3 Şubat 2021
- 486
- 546
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.081
Bebek bana ilk gosterildiginde inanamadim kucuklugune, bir problem mi var asiri kucuk dedim ama sonra bebek bakim odasindaki diger bebeklere bir goz gezdirdim digerleri de cok farkli degil, annesinin yanina verilen bebeklere bakiyorum onlar da kucuk. Ben hic yenidogan gormemistim, hayalimde daha buyuktuGüle güle büyüt İnşaAllah canm benimsağlıkla. 2100 kg bebek nasıl oluyor çok mu minik bende tansiyon yükseliyor doktor alacak diye korkuyorum simdi hastanedeyim 2100 2200 civarıydı, ölçüleri
Kuzum farketmez sıkma kısmı ile ayarlarsın yani tabi alma durumun varsa al koy 2 boyunuda bende koycam iyi hatırlattın.Birde sormayi unuttum eczaneden siringa aldim mama vermek icin ama ucu buyuk bayagi, kucuk olanindan mi tercih etmeliyim tecrubeli arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
Benim yakın arkadaşımın 1100gram doğdu bebeği.900grama kadar düştü.şimdi 4,5yaşında ve çok zeki.ben gelişimine inanamıyorum.erken doğanlar çok daha hızlı gelişim gösteriyorlar.Allah hepsine sağlık versinBebek bana ilk gosterildiginde inanamadim kucuklugune, bir problem mi var asiri kucuk dedim ama sonra bebek bakim odasindaki diger bebeklere bir goz gezdirdim digerleri de cok farkli degil, annesinin yanina verilen bebeklere bakiyorum onlar da kucuk. Ben hic yenidogan gormemistim, hayalimde daha buyuktuvideo fotograflarda da buyuk cikiyor bebekler. Simdi alistim. Hastane koridorunda erken dogmus bebek fotograflari var, 700gr-1kg dogmus bebekler ve sonraki hallerini koymuslar. Hepsi cok saglikli gozukuyor. Boylari zaten asagi yukari hepsinin ayni, sadece yag oranindan toplu doguyor tartida fazla olanlar. Zayif doganlar da sevgiyle, ilgiyle hemen toparlanir
Canım neden şurup kullanmak istemiosunki,sadece midede çözünüp bağırsağa geçen şuruplar var.tabiki senin tercihin ama çektiğine değmez.ben kaç şişe bitirdim rennie duo bilmiyorum.ilk gebeliğimdede çok fazla yanmam vardı yine günde 1 şişe bittiği oluyordu.Merhaba arkadaşlar, yavaştan mide yanmalarim olmaya başladı, ilac kullanmak istemiyorum hic, dogal bir sekilde bu durumun önüne gecebilen var mi aramizda, paylaşırsaniz memnun olurum.
Kıyafetleri bile öyle minik ki, bi de diyorlar onlar bile büyük geliyor. Benim bebeğim de minyon olacak düşündükçe beni de heyecan basıyor nasıl kucaklayacağımı düşünüyorum.Bebek bana ilk gosterildiginde inanamadim kucuklugune, bir problem mi var asiri kucuk dedim ama sonra bebek bakim odasindaki diger bebeklere bir goz gezdirdim digerleri de cok farkli degil, annesinin yanina verilen bebeklere bakiyorum onlar da kucuk. Ben hic yenidogan gormemistim, hayalimde daha buyuktuvideo fotograflarda da buyuk cikiyor bebekler. Simdi alistim. Hastane koridorunda erken dogmus bebek fotograflari var, 700gr-1kg dogmus bebekler ve sonraki hallerini koymuslar. Hepsi cok saglikli gozukuyor. Boylari zaten asagi yukari hepsinin ayni, sadece yag oranindan toplu doguyor tartida fazla olanlar. Zayif doganlar da sevgiyle, ilgiyle hemen toparlanir
Kuzu bu haftalara göre normal sancı değerleri.Kizlar az once nst de sanci 100 leri Gordu sanci hissetmiyorum ama sanci cikiyoryine serum yine nst.gecen hafta da boyle oldu.acilma varmi diye baktilar o da yok.hafif bel agrisi ve rahimde dusensiz kasilma var siz de durumlar nasil?
Rennie tarzı şuruplaron bebeğe hiç bir zararı yok sadece yemek sisteminde etkililer. Ben aylardır kullanıyorum. Olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum açıkcasıMerhaba arkadaşlar, yavaştan mide yanmalarim olmaya başladı, ilac kullanmak istemiyorum hic, dogal bir sekilde bu durumun önüne gecebilen var mi aramizda, paylaşırsaniz memnun olurum.
Valla öyle bi kucaklarsınki annesii , sen bile şaşırırsın.ben doğup göğsüme yatırana kadar kendimü anne gibi hissedemedim hatta üzülüyodum neden böleyim die.bi doğdu sezaryende,direk annnnnneeeğğğmmmm yawrrööööm moduna girdim salya sümükKıyafetleri bile öyle minik ki, bi de diyorlar onlar bile büyük geliyor. Benim bebeğim de minyon olacak düşündükçe beni de heyecan basıyor nasıl kucaklayacağımı düşünüyorum.
Kardeşim yenidoğan yoğunbakımda çalıştı 2 kilo civarı doğan bebeklere bayılıyorum. 3.5 kilonun üstündekilere kalk okula yazdırcam seni demek geçiyor içimden diyordu. Artık nasıl geçirdiyse içinden tam sevdiği gibi bir yeğeni olacak
Al bendende okadar.Rennie tarzı şuruplaron bebeğe hiç bir zararı yok sadece yemek sisteminde etkililer. Ben aylardır kullanıyorum. Olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum açıkcası
Ben şırınga kullandım meme reddi yaptı bence kaşıkla verinBirde sormayi unuttum eczaneden siringa aldim mama vermek icin ama ucu buyuk bayagi, kucuk olanindan mi tercih etmeliyim tecrubeli arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
Tam da kafamdaki soru.. benim de kayinvalidem hamilelik sürecimde ilgisiz sevgisiz samimiyetsizdi. Bebeğe bir patik bile almadı. Ama Allah bilir doğduktan sonra görmeye geldiklerinde resmini çekmek isteyecek, telefonda ona buna atacak resimleri çok iyi biliyorum. Ne yapsam bilmiyorum.Birsey sorucam kızlar doğumdan sonra bebek fotografını atacak mısjnız isteyenlere esımın aılesı aramaz sormaz ama fotoğraf ıster arkadaşlarda ben kımseden ıstemem yanı ama ılk ıstemıslerdı yok dıyemedım sımdı ıstemıyorum mesela öncelikle sağlıkla gelsınlerde ınsallah
Insanin eli hemencecik alisiyor, asiri zorlamadikca bebekler de cok esnek her pozisyona uyum sagliyor. Alismak deyince bebegim bana hic ama hiccc benzemiyorKıyafetleri bile öyle minik ki, bi de diyorlar onlar bile büyük geliyor. Benim bebeğim de minyon olacak düşündükçe beni de heyecan basıyor nasıl kucaklayacağımı düşünüyorum.
Kardeşim yenidoğan yoğunbakımda çalıştı 2 kilo civarı doğan bebeklere bayılıyorum. 3.5 kilonun üstündekilere kalk okula yazdırcam seni demek geçiyor içimden diyordu. Artık nasıl geçirdiyse içinden tam sevdiği gibi bir yeğeni olacak
Canim gecmis olsun gecen hafta bende aynilarini yasadkm sancilar 100 e vurmustu prolutan igne yaptilar ve hissetmiyodum sancilari yani dinlenme vermisti doktor. Bugun tekrar.nst deydim duzelmis gözüktü. Dinlenmene bak cok yorma kendiniKizlar az once nst de sanci 100 leri Gordu sanci hissetmiyorum ama sanci cikiyoryine serum yine nst.gecen hafta da boyle oldu.acilma varmi diye baktilar o da yok.hafif bel agrisi ve rahimde dusensiz kasilma var siz de durumlar nasil?
Rennie duo olmasa yasayamazdim herhalde. Cignemesi o kdr etki etmiyo ama gercekten surubuyla geziyorum ayyaslar gibi :)Canım neden şurup kullanmak istemiosunki,sadece midede çözünüp bağırsağa geçen şuruplar var.tabiki senin tercihin ama çektiğine değmez.ben kaç şişe bitirdim rennie duo bilmiyorum.ilk gebeliğimdede çok fazla yanmam vardı yine günde 1 şişe bittiği oluyordu.
Kesinlikle karşıyım dersen çok fazla seçenek yok aslında yani denemişliğim var ama şu geçirir kesin diyebilceğim bişey yok.soğuk süt yudumlayabilirsin..
Güzel haberler gelmiş bak çok sevindimCanim benim coksagol tesellin icin hastane doktor fln da degisince boyle korkular.basmisti icimi bugun yeni doktorumla tanistim hastaneyide sevdim hersey yolunda gitti bi tik daha rahatladim gercekten doktor normale dogru gidiyor dedi bakalim kismet hersey yeterki saglikla olsinlar sen nasilsin yolundami hersey konusamadik bayahdir
Bende bugun gitim yeni doktora sanci suan cikmadi bendede erken dogum riski demisti doktorum. Fakat bu doktor progestani fln kes bebek gelirse gelmek istiyosa gelsin dedi 35 + 4 um ona ragmen bu arada bebek 2250 gr 47cm normalmi ki su donem icin minyon gozukuyor dedi ama olsun minyon olsun benim kizim yeterki saglikliolsunda :)Kuzu bu haftalara göre normal sancı değerleri.
Neden artık serum veriyorlar,yani haftası uygun doğsa doğar ,yani ben nerden bilcem tabide merak ettim çünkü bana 37den sonra herhangi sancım olursa doktor artık durdurmayacağını söylemiştide.ay hayırlısı artık sağ salim bi doğuraydık
Güzel haberler gelmiş bak çok sevindim
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Ben de iyiyim çok şükür. Bugün kontrolüm vardı, açıklık 3 cm olmuş ama sancı yok henüz. Doktor haftaya doğar dedi bakalım beklemedeyiz
Teşekkürler, benim sadece bu mide yanmasi ile ilgili degil, genel olarak dışarıdan aldigimiz tum vitaminler ve ilaclarla ilgili sorunum var. Cok ağır grip gecirdigimde dahi, cok sukur buyuk rahatsizliklar atlatmadim, ilac kullanmayi reddedip dinlenerek ya da dogal takviyelerle iyilesmeye çalışıyorum. Soğuk sütü deneyecegim ama.Canım neden şurup kullanmak istemiosunki,sadece midede çözünüp bağırsağa geçen şuruplar var.tabiki senin tercihin ama çektiğine değmez.ben kaç şişe bitirdim rennie duo bilmiyorum.ilk gebeliğimdede çok fazla yanmam vardı yine günde 1 şişe bittiği oluyordu.
Kesinlikle karşıyım dersen çok fazla seçenek yok aslında yani denemişliğim var ama şu geçirir kesin diyebilceğim bişey yok.soğuk süt yudumlayabilirsin..
Cnm süt veya yoğurtla beraber muz ye kesiyor. Kefir de olur. Ama mutlaka beraber ye muz kabızlık yapmasın.Teşekkürler, benim sadece bu mide yanmasi ile ilgili degil, genel olarak dışarıdan aldigimiz tum vitaminler ve ilaclarla ilgili sorunum var. Cok ağır grip gecirdigimde dahi, cok sukur buyuk rahatsizliklar atlatmadim, ilac kullanmayi reddedip dinlenerek ya da dogal takviyelerle iyilesmeye çalışıyorum. Soğuk sütü deneyecegim ama.