- 9 Ocak 2014
- 7.312
- 9.115
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Belki sizinki geç döllenme olmuş olabilir, beta ondan az görünebilir gözünüze. Benim şuandan iki hafta önceydi yumurtlama, bugün de beklenen regl günüm, o yüzden beta sizinkine nazaran yüksek.Tebrik ederim,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim bat günü progesteron 18 beta hcg 55 çıkmıştı.
Canım sen nie iki dk bekliosn en az beş dk bekle, benim ilk gebeliğim 20. Dkda çıkmştı. Fotoda da var gibi ama bikaç saat snra baktm diosun, o bi tereddüt ettirse de adetim düzenliydi gecikti diosn bence senin de bnmki gbi geç döllenme oluo. Benim bat a 2kala 30 çıktı bnm bhcg ama aynı durumda olanların değeri çok yüksek. Geç döllenme olup kana geç geçiş hatta idrara daha geç geçiş olablr. Nerde yaşıosun bilemedm ama ankarada genel olarak sağlık ocakları çok güvenli. Bi odanın pencerisinden dışarda bakıo dr ve içeri gerekirse tek tek alıolarKızlar folikasit kullanıyor musunuz? Folibol var elimde kullansam mı acaba... karar veremedim.
Şuan hamilelik izni ne zaman başlıyor arkadaşım?bi bilgin var mı?24.haftadan itibaren miydi?Kızlar çalışıyorum hemşireyim ben nöbetlerdeyim hep maalesef eleman eksikliğinden. Belim ağrıyor inşallah ilerleyen süreçte bulantılarım çok olmaz Dualarınızı bekliyorum
Nerdesin sen yaa gözüm yollarda kaldıCanım sen nie iki dk bekliosn en az beş dk bekle, benim ilk gebeliğim 20. Dkda çıkmştı. Fotoda da var gibi ama bikaç saat snra baktm diosun, o bi tereddüt ettirse de adetim düzenliydi gecikti diosn bence senin de bnmki gbi geç döllenme oluo. Benim bat a 2kala 30 çıktı bnm bhcg ama aynı durumda olanların değeri çok yüksek. Geç döllenme olup kana geç geçiş hatta idrara daha geç geçiş olablr. Nerde yaşıosun bilemedm ama ankarada genel olarak sağlık ocakları çok güvenli. Bi odanın pencerisinden dışarda bakıo dr ve içeri gerekirse tek tek alıolarkızına tak bi maske de çıkıver yrn sbh olma mı?
Evet kuzum korona kararları değişmedi 24 haftadan sonra idari iizn oluyor inşallah ilerleyen süreçte bu kararı da değiştirmezler 32 e kadar çalışmak zulum olurŞuan hamilelik izni ne zaman başlıyor arkadaşım?bi bilgin var mı?24.haftadan itibaren miydi?
Geldim geldim aklım sendeydi de giremedm foruma biNerdesin sen yaa gözüm yollarda kaldıyarın gidecegim hastaneye.var birşeyler. Ömrümde 5 gün gecikme görmedim. Ya tutunamadı yavrum ya geç döllendi yada kimyasal oldu ya da kim bilir ne oldu.. Allahım hayırlısını versin.
Hadi hayırlısı hakkında hoşgeldinSelam kızlar ben de istiyorum, heveslendim imza koydum
Yalnız ben emziriyorum ya emzirirken zor hamile kalınıyor naısl olacak
HoşgeldiiinnBen de varimhenuz kese yok,cok yeni,hatta bugun ogrendim. Ama tatli KirazHanim arkadasimin daveti uzerine gelmek istedim
Beta hcg 114.
Yapamazlar bence, umarım yapmazlar yani, çok ayrıntılı bilmiyorum ama sanırsam 24.haftaya kadar covid olanlarda çok da kötü etkileri olmuyormuş, inşallah öyledir, heyet raporu falan alma şansı olmuyor mu acaba?çok özel bir durum çünkü buEvet kuzum korona kararları değişmedi 24 haftadan sonra idari iizn oluyor inşallah ilerleyen süreçte bu kararı da değiştirmezler 32 e kadar çalışmak zulum olur
Tesekkur ederim❤❤❤ insallah guzel anilarla dolu saglikli ve huzurlu bir surec olur hepimiz icin. Cok aminHoşgeldiiinn ☺ Hemen hemen hepimiz aynı durumdayız ya yeni öğrendik ya yeni kan verdksağlıkla kucaklayalım hepimiz inş
Hepimizde durum aynı, diğer yazılarınızı gördüm, hiç stres yapmayın, değeriniz gayet güzel, o doktor temkinli olmak istiyorsa, ki saygı duyarım, hak da veririm, demeliydi ki, tabii bu değerle kese görünmez, haftaya bakalım, görürüz inşallah.sadece bunu deseydi keşke, hiç üzülmeyin, ben öncekilerde çok stresliydim, 2 günde bir kan verir, keseyi görmeyi beklerdim, bu sefer saldım, iyi olacak inşallahBen de varimhenuz kese yok,cok yeni,hatta bugun ogrendim. Ama tatli KirazHanim arkadasimin daveti uzerine gelmek istedim
Beta hcg 114.
InsallaahhhTesekkur ederim❤❤❤ insallah guzel anilarla dolu saglikli ve huzurlu bir surec olur hepimiz icin. Cok amin
Ayy benim de en nefret ettiğim ellerini yıkadıktan sonra gelir yanaklarımı mıncıklardı, o yeni yıkanmış eldeki sabun kokusu beni çok fena yapıyordukocaya baka baka kusmak mı. favorim oldu. Bana da eşim çok kötü kokardı. yanımda oturmasına bile tahammul edemezdim
Soğan kokusuna ben de fena oluyordumAlemsiniz kızlar bende soğan ve tavuk kokusun dayanamıyordum. Çok zor sürekli bulantı hali...
Gerçekten ben hiç duymadımBöyle rahat geçiyorsa hiç kurcalamayın, tadını çıkarın bence, keşke hepimiz hiç bu terimleri öğrenemeden anne olsaydık
HoşgeldinBen de varimhenuz kese yok,cok yeni,hatta bugun ogrendim. Ama tatli KirazHanim arkadasimin daveti uzerine gelmek istedim
Beta hcg 114.
Allah yardımcın olsun canımKızlar çalışıyorum hemşireyim ben nöbetlerdeyim hep maalesef eleman eksikliğinden. Belim ağrıyor inşallah ilerleyen süreçte bulantılarım çok olmaz Dualarınızı bekliyorum
Ben folbiol kullanıyorum canım, ama yeni başladım dört gün oldu.Kızlar folikasit kullanıyor musunuz? Folibol var elimde kullansam mı acaba... karar veremedim.
Hayırlı olsunBen de varimhenuz kese yok,cok yeni,hatta bugun ogrendim. Ama tatli KirazHanim arkadasimin daveti uzerine gelmek istedim
Beta hcg 114.
Bebeğin kaç aylık canımSelam kızlar ben de istiyorum, heveslendim imza koydum
Yalnız ben emziriyorum ya emzirirken zor hamile kalınıyor naısl olacak
Hayırlı olsun Canım sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın inşallahmerhaba mayıs anneleri, dün testim pozitif çıktı, 30 temmuz sat ile aranızda olacağımı öğrendim, daha önceki bebeğim 2020ocakta 6. haftasında düşmüştüinşallah sıkı tutunur bu seferki bebişim.