2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tebrik ederim,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim bat günü progesteron 18 beta hcg 55 çıkmıştı.
Belki sizinki geç döllenme olmuş olabilir, beta ondan az görünebilir gözünüze. Benim şuandan iki hafta önceydi yumurtlama, bugün de beklenen regl günüm, o yüzden beta sizinkine nazaran yüksek.

Kızlar folikasit kullanıyor musunuz? Folibol var elimde kullansam mı acaba... karar veremedim.
Canım sen nie iki dk bekliosn en az beş dk bekle, benim ilk gebeliğim 20. Dkda çıkmştı. Fotoda da var gibi ama bikaç saat snra baktm diosun, o bi tereddüt ettirse de adetim düzenliydi gecikti diosn bence senin de bnmki gbi geç döllenme oluo. Benim bat a 2kala 30 çıktı bnm bhcg ama aynı durumda olanların değeri çok yüksek. Geç döllenme olup kana geç geçiş hatta idrara daha geç geçiş olablr. Nerde yaşıosun bilemedm ama ankarada genel olarak sağlık ocakları çok güvenli. Bi odanın pencerisinden dışarda bakıo dr ve içeri gerekirse tek tek alıolar kızına tak bi maske de çıkıver yrn sbh olma mı?

Nerdesin sen yaa gözüm yollarda kaldı yarın gidecegim hastaneye.var birşeyler. Ömrümde 5 gün gecikme görmedim. Ya tutunamadı yavrum ya geç döllendi yada kimyasal oldu ya da kim bilir ne oldu.. Allahım hayırlısını versin.

Şuan hamilelik izni ne zaman başlıyor arkadaşım?bi bilgin var mı?24.haftadan itibaren miydi?
Evet kuzum korona kararları değişmedi 24 haftadan sonra idari iizn oluyor inşallah ilerleyen süreçte bu kararı da değiştirmezler 32 e kadar çalışmak zulum olur

Geldim geldim aklım sendeydi de giremedm foruma bi ay hadi her şey yolundadır ve sağlıklısınızdır ikiniz de inşallah öle olumsuzluklar getirme aklına bi haber ver bişiler öğrenince hemen

Selam kızlar ben de istiyorum, heveslendim imza koydum

Yalnız ben emziriyorum ya emzirirken zor hamile kalınıyor naısl olacak
Hadi hayırlısı hakkında hoşgeldin atanamayanogretmen de emzirio ve hamile şu an benim en yakın arkadaşım da o durumda belki de zor kalınmıodur bi başlayın çalışmalara

Evet kuzum korona kararları değişmedi 24 haftadan sonra idari iizn oluyor inşallah ilerleyen süreçte bu kararı da değiştirmezler 32 e kadar çalışmak zulum olur
Yapamazlar bence, umarım yapmazlar yani, çok ayrıntılı bilmiyorum ama sanırsam 24.haftaya kadar covid olanlarda çok da kötü etkileri olmuyormuş, inşallah öyledir, heyet raporu falan alma şansı olmuyor mu acaba?çok özel bir durum çünkü bu

Ben de varim henuz kese yok,cok yeni,hatta bugun ogrendim. Ama tatli KirazHanim arkadasimin daveti uzerine gelmek istedim

Beta hcg 114.
Hepimizde durum aynı, diğer yazılarınızı gördüm, hiç stres yapmayın, değeriniz gayet güzel, o doktor temkinli olmak istiyorsa, ki saygı duyarım, hak da veririm, demeliydi ki, tabii bu değerle kese görünmez, haftaya bakalım, görürüz inşallah.sadece bunu deseydi keşke, hiç üzülmeyin, ben öncekilerde çok stresliydim, 2 günde bir kan verir, keseyi görmeyi beklerdim, bu sefer saldım, iyi olacak inşallah

kocaya baka baka kusmak mı. favorim oldu . Bana da eşim çok kötü kokardı. yanımda oturmasına bile tahammul edemezdim
Ayy benim de en nefret ettiğim ellerini yıkadıktan sonra gelir yanaklarımı mıncıklardı, o yeni yıkanmış eldeki sabun kokusu beni çok fena yapıyordu

Alemsiniz kızlar bende soğan ve tavuk kokusun dayanamıyordum. Çok zor sürekli bulantı hali...
Soğan kokusuna ben de fena oluyordum
Ben yaptın canım kan verebildin mi son durum ne

Böyle rahat geçiyorsa hiç kurcalamayın, tadını çıkarın bence, keşke hepimiz hiç bu terimleri öğrenemeden anne olsaydık
Gerçekten ben hiç duymadım
İlk gebeliğimde test yaptıktan 20 gün sonra doktora gitmiştim, orda da Bebek görünmüştü.
Şimdi de sadece beta baktı sağlık ocağı.
Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Kızlar çalışıyorum hemşireyim ben nöbetlerdeyim hep maalesef eleman eksikliğinden. Belim ağrıyor inşallah ilerleyen süreçte bulantılarım çok olmaz Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım
Tüm sağlık çalışanlarımıza allah kolaylık versin
Sen de sağlıkla tamamlarsın inşallah

Kızlar folikasit kullanıyor musunuz? Folibol var elimde kullansam mı acaba... karar veremedim.
Ben folbiol kullanıyorum canım, ama yeni başladım dört gün oldu.

Ben de varim henuz kese yok,cok yeni,hatta bugun ogrendim. Ama tatli KirazHanim arkadasimin daveti uzerine gelmek istedim

Beta hcg 114.
Hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Selam kızlar ben de istiyorum, heveslendim imza koydum

Yalnız ben emziriyorum ya emzirirken zor hamile kalınıyor naısl olacak
Bebeğin kaç aylık canım
Benim kızım 16 aylık ben 4+5 haftalık hamileyim.
Valla böyle şeyler söylenmez ama biz sadece birer gün arayla üç kez korunmadan birlikte olduk ve ben hamile kaldım
Kızıma ise korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kalmıştım..
Bu işler nasip kısmet
Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı olsun Canım sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…