2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yapamazlar bence, umarım yapmazlar yani, çok ayrıntılı bilmiyorum ama sanırsam 24.haftaya kadar covid olanlarda çok da kötü etkileri olmuyormuş, inşallah öyledir, heyet raporu falan alma şansı olmuyor mu acaba?çok özel bir durum çünkü bu

Evet ama hastane ortamı öyle Bi yer ki özel bir durum olduğunu anlatamıyorum. Şuanda 2 doktorumuzda 24. Haftasını bekliyor izin için ve çalışmaya devam ediyor

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah 😇
Bugün 4+5 oldum, henüz bulantı yok ama bel bacak kasık ağrılarım fena
Kızım da ne olduysa iki gecedir uyumuyor mahvoldum 😩
Sabah tekrar kan verdim, öğleden sonra sonuçları alcam bakalım.
Bugün üç gün geçti adetim, sabah test yaptım ama yine çok belirgin değildi, hatta test bozuk gibi geldi bana
Siz de bakın
18DC483C-36E3-4667-942E-F1E9EF879898.jpeg

Bakın bu ikinci eklediğim de geçen hafta adete dört gün kala yaptığım test

64BEAF8A-E3D3-4829-8379-541988E17F9E.jpeg

Bugün yaptığım teste iki çizginin de silik çıkması bana test mi bozuk acaba diye düşündürdü

Bugün üç gün geçti adetim, sabah test yaptım ama yine çok belirgin değildi, hatta test bozuk gibi geldi bana
Siz de bakın
Eki Görüntüle 2681587

Eki Görüntüle 2681588

Bugün yaptığım teste iki çizginin de silik çıkması bana test mi bozuk acaba diye düşündürdü
Ben tabii ki ancak kendiminkine göre kıyas yapabiliyorum.
benim bata iki gün kala aşağıdaki gibiydi test. şu an 4+2 yim bu arada. dün yani 4+1 de beta 608 çıktı.
ya test hatalı... beta kaç çıkmıştı?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-08-25 at 07.58.05.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-25 at 07.58.05.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 45
Ben tabii ki ancak kendiminkine göre kıyas yapabiliyorum.
benim bata iki gün kala aşağıdaki gibiydi test. şu an 4+2 yim bu arada. dün yani 4+1 de beta 608 çıktı.
ya test hatalı... beta kaç çıkmıştı?
Beta geçen hafta adete dört gün kala 41,5 çıkmıştı Canım.
Bu sabah tekrar kan verdim öğleden sonra alıcam sonucu.
Ben de sabahki testin hatalı olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim cevabın için 🌸

Siz de bakın
Eki Görüntüle 2681587

Eki Görüntüle 2681588

test bozuk canım. başka varsa yap isteraen. kan vermişsin gerçi trstin yoksa onu bekle. kaçtı senin bhcg

test bozuk canım. başka varsa yap isteraen. kan vermişsin gerçi trstin yoksa onu bekle. kaçtı senin bhcg
Test son bir tane kaldı 😂
Sabah idrarını bekleyip yapmıştım ama şimdi tekrar yapsam mı acaba
Beta geçen Cuma adete dört gün kala 41,5 çıkmıştı
Bugün ikinci kez bakılacak, öğleden sonra alırım sonuçları kuzum

Test son bir tane kaldı 😂
Sabah idrarını bekleyip yapmıştım ama şimdi tekrar yapsam mı acaba
Beta geçen Cuma adete dört gün kala 41,5 çıkmıştı
Bugün ikinci kez bakılacak, öğleden sonra alırım sonuçları kuzum
4 artı 2 de 215 cıktı benim biraz deger dusük diye dusunuyorum sonra da herşey olacagına varır diyip kafamdan atmaya calışıyorum

KirazHanim KirazHanim ben az evvel kan tahlili verdim dun doktorun yazdiklarini. Ama dun aksam 23 gibi coraspin icmistim :KK43: sonuclarim yaniltici olur mu sence:KK43:

Merhaba🌿 benim adete 5 gun kala 114 cikti. Ama benim degerimi kistas almayin cunku adet tarihlerim cok duzensiz ve muhtemelen bu ay daha erken adet olacaktim.
Allahın izniyle inşallah hersey yolunda gider sağsalim alırız bebişleri kucaklarımıza

20200828_123800.jpg

Bu arada dunden beri cok kafami karistiran gebelik hesaplamayla ilgili durumu cok guzel izah eden bir yazi. Simdi son adet tarihimi giriyorum ve 4 haftalik hamilesiniz diyo. Ya bakiyorum bakiyorum imkan yok 4 haftalik olamaz zaten en fazla 2 hafta once birliktelik oldu, bu bebek havadan mi geldi oncesinde diyorum😃 meger tum dunyada baz alinan, son adet tarihiymis ve bebek ilk o gun rahme dusmus gibi hesaplaniyomus. Benim gibi kafasi karisan arkadas varsa diye paylasmak istedim😁😁

X