- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Yapamazlar bence, umarım yapmazlar yani, çok ayrıntılı bilmiyorum ama sanırsam 24.haftaya kadar covid olanlarda çok da kötü etkileri olmuyormuş, inşallah öyledir, heyet raporu falan alma şansı olmuyor mu acaba?çok özel bir durum çünkü bu
Hoşgeldin
davet ettim çünkü neden etmeyeyimhamilesin çünkü. inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerleyecek
Ben tabii ki ancak kendiminkine göre kıyas yapabiliyorum.Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Bugün 4+5 oldum, henüz bulantı yok ama bel bacak kasık ağrılarım fena
Kızım da ne olduysa iki gecedir uyumuyor mahvoldum
Sabah tekrar kan verdim, öğleden sonra sonuçları alcam bakalım.
Bugün üç gün geçti adetim, sabah test yaptım ama yine çok belirgin değildi, hatta test bozuk gibi geldi bana
Siz de bakın
Eki Görüntüle 2681587
Bakın bu ikinci eklediğim de geçen hafta adete dört gün kala yaptığım test
Eki Görüntüle 2681588
Bugün yaptığım teste iki çizginin de silik çıkması bana test mi bozuk acaba diye düşündürdü
Beta geçen hafta adete dört gün kala 41,5 çıkmıştı Canım.Ben tabii ki ancak kendiminkine göre kıyas yapabiliyorum.
benim bata iki gün kala aşağıdaki gibiydi test. şu an 4+2 yim bu arada. dün yani 4+1 de beta 608 çıktı.
ya test hatalı... beta kaç çıkmıştı?
test bozuk canım. başka varsa yap isteraen. kan vermişsin gerçi trstin yoksa onu bekle. kaçtı senin bhcgGünaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Bugün 4+5 oldum, henüz bulantı yok ama bel bacak kasık ağrılarım fena
Kızım da ne olduysa iki gecedir uyumuyor mahvoldum
Sabah tekrar kan verdim, öğleden sonra sonuçları alcam bakalım.
Bugün üç gün geçti adetim, sabah test yaptım ama yine çok belirgin değildi, hatta test bozuk gibi geldi bana
Siz de bakın
Eki Görüntüle 2681587
Bakın bu ikinci eklediğim de geçen hafta adete dört gün kala yaptığım test
Eki Görüntüle 2681588
Bugün yaptığım teste iki çizginin de silik çıkması bana test mi bozuk acaba diye düşündürdü
Test son bir tane kaldıtest bozuk canım. başka varsa yap isteraen. kan vermişsin gerçi trstin yoksa onu bekle. kaçtı senin bhcg
4 artı 2 de 215 cıktı benim biraz deger dusük diye dusunuyorum sonra da herşey olacagına varır diyip kafamdan atmaya calışıyorumTest son bir tane kaldı
Sabah idrarını bekleyip yapmıştım ama şimdi tekrar yapsam mı acaba
Beta geçen Cuma adete dört gün kala 41,5 çıkmıştı
Bugün ikinci kez bakılacak, öğleden sonra alırım sonuçları kuzum
test yap bence tekrar.Test son bir tane kaldı
Sabah idrarını bekleyip yapmıştım ama şimdi tekrar yapsam mı acaba
Beta geçen Cuma adete dört gün kala 41,5 çıkmıştı
Bugün ikinci kez bakılacak, öğleden sonra alırım sonuçları kuzum
Yanıltıcı olacağını zannetmiyorum. zaten aradan 12 saatten fazla geçmiş.KirazHanim ben az evvel kan tahlili verdim dun doktorun yazdiklarini. Ama dun aksam 23 gibi coraspin icmistim sonuclarim yaniltici olur mu sence
Insallah oyledirYanıltıcı olacağını zannetmiyorum. zaten aradan 12 saatten fazla geçmiş.
aaa o kadar ne istediler, ben kaçırmışım o kısmı.Insallah oyledir6 tup kan verdim iki kolum da cok aciyor. Umarim tekrar istenmez
MerhabaHanımlar merhaba adetim 4 gün gecikti dün kan testi yaptırdım beta 125 çıktı normal mi bu değer
geç döllenme olabilir.Hanımlar merhaba adetim 4 gün gecikti dün kan testi yaptırdım beta 125 çıktı normal mi bu değer
Rose cum soyle ki, icinde tsh vitamin d hemogram b12 hepatit urik asit kreatanin idrar ve suan aklima gelmeyenler de var. Ama bunlardan 5 6 tanesi orda bakilmiyomus. Onlari yaptiramadim.aaa o kadar ne istediler, ben kaçırmışım o kısmı.
Allahın izniyle inşallah hersey yolunda gider sağsalim alırız bebişleri kucaklarımızaMerhababenim adete 5 gun kala 114 cikti. Ama benim degerimi kistas almayin cunku adet tarihlerim cok duzensiz ve muhtemelen bu ay daha erken adet olacaktim.