2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mayıs anneleri neredesiniz? Nasıl gidiyor gebelik daha ben hiç belirti hissetmiyorum hafif kasık ağrıları dışında. Sizler nasılsınız?
Ben özellikle ayakta çok kaldığım zaman kasıklarımda sancı ve belimde ağrı oluyor.
Bulantılar henüz başlamadı, umarım hiç de başlamaz
Aşırı yorgun uykusuz hissediyorum ve sürekli başım dönüyor, ama ben bir yandan da emziriyorum 16 aylık kızım var, o da beni yorgun düşürüyor.
Göğüs hassasiyeti de henüz yaşamadım umarım onu da yaşamam çok fena bir şey, ilk gebeliğimde kıyafet bile değse canım yanıyordu

2 gün arayla tekrarladım 41, 55, 200 ve bugün 549 çıktı doktorum iyi gidiyor dedi hakkımızda hayırlısı inşallah
Ben de geçen Cuma adetime dört gün kala beta baktırdım 41 çıktı, yarın tekrar vericem, adetimden üç gün geçmiş olacak. En az kaç çıkması gerekiyor acaba

Ben de geçen Cuma adetime dört gün kala beta baktırdım 41 çıktı, yarın tekrar vericem, adetimden üç gün geçmiş olacak. En az kaç çıkması gerekiyor acaba
benim battan 2 gün önce 365 çıktı. bugün kan verdim yine iki katı bekliyorum.
sizin de bence 1000 civarı olmalı diye düşünüyorum.

benim battan 2 gün önce 365 çıktı. bugün kan verdim yine iki katı bekliyorum.
sizin de bence 1000 civarı olmalı diye düşünüyorum.

Ben de şimdi hesapladım en az 800-900lerde olmadı gerek bakalı kaç çıkacak
İlk gebeliğimde hiç beta baktırmamıştım, testte öğrendim 20 gün sonra da doktora gitmiştim.
Şimdi niyeyse daha heyecanlı meraklı oldum

Ya ne güzel kardeş geliyor bende hep uyuyorum umarım geçer bu halsizlikler. Bulantıların başlasın dan korkuyorum bende

Ya ne güzel kardeş geliyor bende hep uyuyorum umarım geçer bu halsizlikler. Bulantıların başlasın dan korkuyorum bende
Aman aman hiç başlamasın o bulantılar
İlk gebeliğimde eşimi gördükçe bile kusasım geliyordu
En nefret ettiğimde sıvı sabun ve sıcak suyla yıkanmış el kokusuydu

hahahaha baya ilginçmiş bu ben hiç kendimde öyle şeyler olacağını hayal edemiyorum.
Ben de kendimde olmaz diyordum ama çok komik oluyor
İlk gebeliğimde bulantılarımın en çok olduğu zamanlardı, kardeşim eşim ben sohbet ediyorduk ben eşime baktım baktım kusmaya başladım bir yandan da git karşımdan diye bağırıyorum. Eşim de şaşırdı kaldı ben bir şey yapmadım ki diyor

Bi kere de kardeşimin üstüne nar ekşisi damlamıştı, onu gördüm bu ne b.ka benziyor dedim kusmaya başladım
Hamilelik çok farklı bir kafa yaşatıyor insana

kocaya baka baka kusmak mı. favorim oldu . Bana da eşim çok kötü kokardı. yanımda oturmasına bile tahammul edemezdim

Alemsiniz kızlar bende soğan ve tavuk kokusun dayanamıyordum. Çok zor sürekli bulantı hali...

Surekli giremiyorum ev isi kizimin online 1.sinif derslerinden dolayi firsatim oldukca giriyorum olaylara sohbetlere kopuk oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…