- 26 Eylül 2014
- 4.521
- 9.861
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah Canım en hayırlı zamandaHayırlı günler bugün adet oldum artık umutlar birdahaki aya
anladım. o zaman doktora gittiğinizde belki o da ister progesterona bakmak.Yok Canım ben zaten ilk geçen Cuma gittim beta baktırdım, yarın tekrar gidip kan vercem
Kadın Doğuma da henüz gitmedim erken diye
Ben özellikle ayakta çok kaldığım zaman kasıklarımda sancı ve belimde ağrı oluyor.Mayıs anneleri neredesiniz? Nasıl gidiyor gebelik daha ben hiç belirti hissetmiyorum hafif kasık ağrıları dışında. Sizler nasılsınız?
Ben de geçen Cuma adetime dört gün kala beta baktırdım 41 çıktı, yarın tekrar vericem, adetimden üç gün geçmiş olacak. En az kaç çıkması gerekiyor acaba2 gün arayla tekrarladım 41, 55, 200 ve bugün 549 çıktı doktorum iyi gidiyor dedi hakkımızda hayırlısı inşallah
benim battan 2 gün önce 365 çıktı. bugün kan verdim yine iki katı bekliyorum.Ben de geçen Cuma adetime dört gün kala beta baktırdım 41 çıktı, yarın tekrar vericem, adetimden üç gün geçmiş olacak. En az kaç çıkması gerekiyor acaba
benim battan 2 gün önce 365 çıktı. bugün kan verdim yine iki katı bekliyorum.
sizin de bence 1000 civarı olmalı diye düşünüyorum.
Merhaba, progesteron bakılınca yazarım demiştim. 19,28 çıktı, doktor normal dedi.Tamamdır, çok teşekkür ederim, çünkü herhalde progesteron yüksek çıkınca sağlıklı olduğunun, dış gebelik olmadığının işaretiymiş.
Amin canım allah razı olsunAllah sağlıkla nasip etsin inşallah Canım en hayırlı zamanda ❣
Ya ne güzel kardeş geliyorBen özellikle ayakta çok kaldığım zaman kasıklarımda sancı ve belimde ağrı oluyor.
Bulantılar henüz başlamadı, umarım hiç de başlamaz
Aşırı yorgun uykusuz hissediyorum ve sürekli başım dönüyor, ama ben bir yandan da emziriyorum 16 aylık kızım var, o da beni yorgun düşürüyor.
Göğüs hassasiyeti de henüz yaşamadım umarım onu da yaşamam çok fena bir şey, ilk gebeliğimde kıyafet bile değse canım yanıyordu
Aman aman hiç başlamasın o bulantılarYa ne güzel kardeş geliyorbende hep uyuyorum umarım geçer bu halsizlikler. Bulantıların başlasın dan korkuyorum bende
hahahaha baya ilginçmiş buAman aman hiç başlamasın o bulantılar
İlk gebeliğimde eşimi gördükçe bile kusasım geliyordu
En nefret ettiğimde sıvı sabun ve sıcak suyla yıkanmış el kokusuydu
Ben de kendimde olmaz diyordum ama çok komik oluyorhahahaha baya ilginçmiş buben hiç kendimde öyle şeyler olacağını hayal edemiyorum.
kocaya baka baka kusmak mı. favorim olduBen de kendimde olmaz diyordum ama çok komik oluyor
İlk gebeliğimde bulantılarımın en çok olduğu zamanlardı, kardeşim eşim ben sohbet ediyorduk ben eşime baktım baktım kusmaya başladımbir yandan da git karşımdan diye bağırıyorum. Eşim de şaşırdı kaldı ben bir şey yapmadım ki diyor
Bi kere de kardeşimin üstüne nar ekşisi damlamıştı, onu gördüm bu ne b.ka benziyor dedim kusmaya başladım
Hamilelik çok farklı bir kafa yaşatıyor insana
Alemsiniz kızlar bende soğan ve tavuk kokusun dayanamıyordum. Çok zor sürekli bulantı hali...Ben de kendimde olmaz diyordum ama çok komik oluyor
İlk gebeliğimde bulantılarımın en çok olduğu zamanlardı, kardeşim eşim ben sohbet ediyorduk ben eşime baktım baktım kusmaya başladımbir yandan da git karşımdan diye bağırıyorum. Eşim de şaşırdı kaldı ben bir şey yapmadım ki diyor
Bi kere de kardeşimin üstüne nar ekşisi damlamıştı, onu gördüm bu ne b.ka benziyor dedim kusmaya başladım
Hamilelik çok farklı bir kafa yaşatıyor insana
Tebrik ederim canım, değerin de çok güzel artmışMerhaba, progesteron bakılınca yazarım demiştim. 19,28 çıktı, doktor normal dedi.
beta da regl günümde 608 oldu.
Böyle rahat geçiyorsa hiç kurcalamayın, tadını çıkarın bence, keşke hepimiz hiç bu terimleri öğrenemeden anne olsaydıkAy o ne ki benim ikinci gebeliğim ilk kez duydumÖnemli bir şey mi yarın ben de tekrar beta baktırcam doktora sorayım
Tebrik ederim,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim bat günü progesteron 18 beta hcg 55 çıkmıştı.Merhaba, progesteron bakılınca yazarım demiştim. 19,28 çıktı, doktor normal dedi.
beta da regl günümde 608 oldu.