- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.841
Yeni ürünleri Araştırmadım henüz ama uni baby nin yenidoğanı var saf su ve pamuk. Bunu alırım diye düşünüyorum.
Canım sen bir ara Acıbadem Kozyatağı doğum fiyatlarını paylaşmıştın. 2021 fiyatlarımıydı ?
BEn de bu bezden almıştım sonra ekim anneleriyle konuştum dediler ki pişik yapıyor o bez çoğunluk memnn kalmamış.
Bende onu aliyim o zaman onlar da indirimde bayaSleepy yenidoğan aldım ben.
Bio natural çıktı bir de sleepy nin. Onlara da bak istersen canım indirim varsa.Bende onu aliyim o zaman onlar da indirimde baya
Çiçek sepetinde oluyor bazen böyle indirimlerCicek sepeti direk 25 tl indirim yapti bende cok sasirdimbezi de cicek sepetinden alicagim hic aklima gelmezdi ilk 3 ay ben pure kullanabilirim ya azicik buyusun bebis belki hassas olur cildi, beyaz tenli dogmazsa ama sleppy bile alabilirim
Bio natural çıktı bir de sleepy nin. Onlara da bak istersen canım indirim varsa.
BEN de çoğunluğn olumsuz olduğını duyunca çok şaşırmıştım. Ben aldığımda daha yeni giriş yapmıştı. Pek yorum yoktu dha çok yabancı forumları okumuştum.Aa oyle mi yorumlari cok iyi ama trendyoldamuhendisinoglu mu ne o da bunu tavsiye etmis filan yazmislar ama bilemedim
Ben granül sabun almştım dalan roxy mi neydiBugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldinizgorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi
Çiçek sepetinde oluyor bazen böyle indirimlerbenimki kesin beyaz tenli olur da bilmiyorum ya inşallah pişik olmazlar
Sagol cnm tsk ediyorum.Geçmiş olsun. O zaman takiple bol bol sıvı al. Muhtemelen lahmacundan olmuş.
Ben uni baby aldım birkaç kişiden duydum iyi diye. Kokusuna baktım da hiçbir koku yokBugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldinizgorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi
BEN de çoğunluğn olumsuz olduğını duyunca çok şaşırmıştım. Ben aldığımda daha yeni giriş yapmıştı. Pek yorum yoktu dha çok yabancı forumları okumuştum.
Anladığım şey şu bez işi tamaenn bebeğe bağlı. Deneme yanılmayla bulunuyoe ve iyi geldiğini bilmeden stok yapmamak gerekiyor
Ben granül sabun almştım dalan roxy mi neydi
Ben uni baby aldım birkaç kişiden duydum iyi diye. Kokusuna baktım da hiçbir koku yok
Ben kendimixe bile yumuşatıcı olayını 8 sene önce kestim. Her yıkamada bir tatlı kaşığı koyup çift durulama yaptırmıştım koku kalmamıştı.Ona da bakiyim, yumusatici atmiyormusuz sanirim yikarken annem sakin atma dedi. Yavas yavas yikicam bende
Aşısı olmayan hastabede doğurmasın fln derler mi acabaBana sözleşme kağıdını attı orda yazıyor detaylar
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını doktorlar da direkt yönlendirmezler sanırım aşı olun diyeAşısı olmayan hastabede doğurmasın fln derler mi acaba?. Benim hamileliğimin sağlık sisteminde kaydı yok. Önce onu yaptırmam gerekir o zaman.
Bebek bezi için de bekliyorum bebek doğunca da küçük paketler şeklinde alıp deneme yaparak ilerleyeceğiz. Çok güzel diye bilinen bez o bebeğe pişik yapabiliyormuş.
Bende roxy alıyordum. Özellikle bir arkadaşımın alerjik çocuğu vardı o kullanıyordu tavsiye etmiştiBen granül sabun almştım dalan roxy mi neydi