2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yeni ürünleri Araştırmadım henüz ama uni baby nin yenidoğanı var saf su ve pamuk. Bunu alırım diye düşünüyorum.

Biz evde onu kullaniyoruz suan biliyor musun ne alakaysa getirde oluyor markete gitmiyoruz diye onu aliyoruz

Canım sen bir ara Acıbadem Kozyatağı doğum fiyatlarını paylaşmıştın. 2021 fiyatlarımıydı ?

Eveet canim uzman doktor 8 kusur den basliyor profesor 10 kusurden basliyor ama bunlar 2020 fiyatlari bende martta konusucam benim saglik sigortasi o zaman yenilenicek, en azindan 2020 fiyatlarini uygulasinlar bizede

Cicek sepeti direk 25 tl indirim yapti bende cok sasirdim bezi de cicek sepetinden alicagim hic aklima gelmezdi ilk 3 ay ben pure kullanabilirim ya azicik buyusun bebis belki hassas olur cildi, beyaz tenli dogmazsa ama sleppy bile alabilirim
Çiçek sepetinde oluyor bazen böyle indirimler benimki kesin beyaz tenli olur da bilmiyorum ya inşallah pişik olmazlar

Bugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldiniz gorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi

Aa oyle mi yorumlari cok iyi ama trendyolda muhendisinoglu mu ne o da bunu tavsiye etmis filan yazmislar ama bilemedim
BEN de çoğunluğn olumsuz olduğını duyunca çok şaşırmıştım. Ben aldığımda daha yeni giriş yapmıştı. Pek yorum yoktu dha çok yabancı forumları okumuştum.
Anladığım şey şu bez işi tamaenn bebeğe bağlı. Deneme yanılmayla bulunuyoe ve iyi geldiğini bilmeden stok yapmamak gerekiyor

Çiçek sepetinde oluyor bazen böyle indirimler benimki kesin beyaz tenli olur da bilmiyorum ya inşallah pişik olmazlar

Zengin sarisinligi diye bir sey varmis ya esim diyor ki bizim ki kesin esmer olur haha mesela gorumcemin bebegi sap sari, anne sari degil baba sari degil zengin sarisini resmen

Bugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldiniz gorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi
Ben uni baby aldım birkaç kişiden duydum iyi diye. Kokusuna baktım da hiçbir koku yok

Evet haklisin bende cok almadim bu bez 15 gun filan yeter iyi gelirse hemen bir daha soyleriz insallah iyi gelir

Bana sözleşme kağıdını attı orda yazıyor detaylar
Aşısı olmayan hastabede doğurmasın fln derler mi acaba ?. Benim hamileliğimin sağlık sisteminde kaydı yok. Önce onu yaptırmam gerekir o zaman.
Bebek bezi için de bekliyorum bebek doğunca da küçük paketler şeklinde alıp deneme yaparak ilerleyeceğiz. Çok güzel diye bilinen bez o bebeğe pişik yapabiliyormuş.

Sanmıyorum öyle bir şey olacağını doktorlar da direkt yönlendirmezler sanırım aşı olun diye evet bebek bezi de biraz şans işi gerçekten denemeden bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…