2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kan ter gözyaşı damlayabilir terliklerimize bir de lastik terlik götürün isterseniz :) ben direkt crocslarımı götüreceğim baya geniş de oluyor şiş ayaklara uygun
Bende de birkenstock var acaba bir cifleyip parlarip onlari mi giysem hastaneye giderken😁 yazin hep ayagimdalar parmak izi olmuslar artik giymekten😁

İndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizm

Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladım 🤗🥰
Sağlıcakla gelsin şerde İnşaAllah 💕. Bende oturduğumda daha çok hissediyorum gece yatarken zorla, aşağı itiyor gün içinde yukarı doğru vuruyor yaramaz 🥰🙈😍🌼🌼🌼🌼

Kizlar ilk bebek bezimizi cicek sepeti indiriminden aldim 😁 nasil oldu bilmiyorum ama sepette de 25 tl indirim oldu 140 tane bez 144 tl ye geldi 😍 alicak olanlar bakabilir, ben ilk 4 5 gun denicem baktim pisik olmuyor duruma gore 1 ya da 2 beden devam edicem
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın İnşaAllah 💕. Primanın pure serisi pahalı baya indirimi güzel olmus ben daha başlamadım bakalım bi kaç, aya, alırım hepsini İnşaAllah 🤲🏻

Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın İnşaAllah 💕. Primanın pure serisi pahalı baya indirimi güzel olmus ben daha başlamadım bakalım bi kaç, aya, alırım hepsini İnşaAllah 🤲🏻

Eveet digerlerine gore biraz pahali ama simdi teni hassas olur diye bunla basliyim dedim, sonra premium care ya da sleepy e geceriz belki 🤔

Kizlar sizce islak mendili sleppy yenidogan mi almak lazim yoksa prima aqua pure mu?

Kizlar sizce islak mendili sleppy yenidogan mi almak lazim yoksa prima aqua pure mu?
Ben de prima pure’u 140 tanesini 150 liraya almıştım. Sen daha uyguna getirmişsin 😊 ıslak mendil ben de ikisi arasında kararsızım 🤔 2 beden bezi de premium care alırım sanırım

Ben de prima pure’u 140 tanesini 150 liraya almıştım. Sen daha uyguna getirmişsin 😊 ıslak mendil ben de ikisi arasında kararsızım 🤔 2 beden bezi de premium care alırım sanırım

Cicek sepeti direk 25 tl indirim yapti bende cok sasirdim😍 bezi de cicek sepetinden alicagim hic aklima gelmezdi😁 ilk 3 ay ben pure kullanabilirim ya azicik buyusun bebis belki hassas olur cildi, beyaz tenli dogmazsa ama sleppy bile alabilirim 😁

Kizlar ilk bebek bezimizi cicek sepeti indiriminden aldim 😁 nasil oldu bilmiyorum ama sepette de 25 tl indirim oldu 140 tane bez 144 tl ye geldi 😍 alicak olanlar bakabilir, ben ilk 4 5 gun denicem baktim pisik olmuyor duruma gore 1 ya da 2 beden devam edicem
BEn de bu bezden almıştım sonra ekim anneleriyle konuştum dediler ki pişik yapıyor o bez çoğunluk memnn kalmamış.

X