2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben birkaç gündür bebeğin hareketlerini daha az hisseder oldum. Sert vuruşlar yapmıtor sanki. Acaba diyorum büyüdü de yeri mi daraldı. Pozitif düşünüyorum Normal mi acaba
Ben de geçenlerde kasık krampı yaşadım aralıklı olarak kramp giriyordu sanırım üşütmüştüm o gün de hareketlerinde bi azalma oldu zor hissettim biraz panikledim ama neyseki düzeldi. Geçici bir durumdur

Ben iki takımı toplam 383 liraya aldım. %100 pamuk penye. Yumuşacık. İnce güzel, lohusalıkta da giyerim rahat rahat dedim. Önü yaz malum. o fistolu 422 liraymış
Bence de çok mantıklı olmuş bunu bi düşüneyim. benim de pek gecelik giyme alışkanlığım yok çünkü başka takım alacak mısın hastane için?

Bence de çok mantıklı olmuş bunu bi düşüneyim. benim de pek gecelik giyme alışkanlığım yok çünkü başka takım alacak mısın hastane için?
Bir tane normal pijama takımı olabilir. Her zaman giyebileceğim önden düğmeli olan modellerden düşünüyorum. 60-70 liraya hallederim sanırım onu da

Geçmiş olsun. O zaman takiple bol bol sıvı al. Muhtemelen lahmacundan olmuş.

Kizlar ilk bebek bezimizi cicek sepeti indiriminden aldim nasil oldu bilmiyorum ama sepette de 25 tl indirim oldu 140 tane bez 144 tl ye geldi alicak olanlar bakabilir, ben ilk 4 5 gun denicem baktim pisik olmuyor duruma gore 1 ya da 2 beden devam edicem

Eklentiler

• SmartSelect_20210114-184541_Chrome.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…