- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.801
Ben de geçenlerde kasık krampı yaşadım aralıklı olarak kramp giriyordu sanırım üşütmüştüm o gün de hareketlerinde bi azalma oldu zor hissettim biraz panikledim ama neyseki düzeldi. Geçici bir durumdurBen birkaç gündür bebeğin hareketlerini daha az hisseder oldum. Sert vuruşlar yapmıtor sanki. Acaba diyorum büyüdü de yeri mi daraldı. Pozitif düşünüyorumNormal mi acaba
Evet bunu da gördüm çok hoş. Bu attığım da 350 TL kaç zamandır
Ben iki takımı toplam 383 liraya aldım. %100 pamuk penye. Yumuşacık. İnce güzel, lohusalıkta da giyerim rahat rahat dedim. Önü yaz malum.Evet bunu da gördüm çok hoş. Bu attığım da 350 TL kaç zamandır
Bence de çok mantıklı olmuş bunu bi düşüneyim. benim de pek gecelik giyme alışkanlığım yok çünküBen iki takımı toplam 383 liraya aldım. %100 pamuk penye. Yumuşacık. İnce güzel, lohusalıkta da giyerim rahat rahat dedim. Önü yaz malum.o fistolu 422 liraymış
Bir tane normal pijama takımı olabilir. Her zaman giyebileceğim önden düğmeli olan modellerden düşünüyorum. 60-70 liraya hallederim sanırım onu daBence de çok mantıklı olmuş bunu bi düşüneyim. benim de pek gecelik giyme alışkanlığım yok çünkübaşka takım alacak mısın hastane için?
Ben iki takımı toplam 383 liraya aldım. %100 pamuk penye. Yumuşacık. İnce güzel, lohusalıkta da giyerim rahat rahat dedim. Önü yaz malum.o fistolu 422 liraymış
Bunu M aldım canım ama baya büyükKac beden almistinbize de fikir olsun
Bunu M aldım canım ama baya büyükS de olurmuş. Bunlarda bedenin neyse onu almak gerek. Ama mesela pijama takımının altı tam oldu.
Delirmeden doğursaydıkCanım merak etmeyin 1-2hafta önceye göre benimde haraketleri azaldı.ama düzenli bir sistemi var şükür merakta bırakmıyor bıdık.ay annelik deli işi.çok hareket etse endişelenioz az harket etse endişelenioz
Çıkış için eşofman takımı benim de aklımda. Bir de şu peluş terliklerden istiyorumBirinde gördüm faydası olacağını düşünüyorum. Bakmak isterseniz
Evet yumoş yumoşÇıkış için eşofman takımı benim de aklımda. Bir de şu peluş terliklerden istiyorum
Ben de şuan kalabalık ortamdayım tatlı bir şey yiyip sessiz bir ortama geç ozaman hareketlenecektirAynı ben aynıı hafif kayıyor sadece tekmelemiyor. Bi kaç gün yoğundum yolculuk fln yaptım ondan mı oldu anlamadım.
Akşam deniyim bakalımBen de şuan kalabalık ortamdayım tatlı bir şey yiyip sessiz bir ortama geç ozaman hareketlenecektir
Kan ter gözyaşı damlayabilir terliklerimize bir de lastik terlik götürün isterseniz :) ben direkt crocslarımı götüreceğim baya geniş de oluyor şiş ayaklara uygunÇıkış için eşofman takımı benim de aklımda. Bir de şu peluş terliklerden istiyorum
Geçmiş olsun. O zaman takiple bol bol sıvı al. Muhtemelen lahmacundan olmuş.Dunden midem bulaniyordu bu sabahta ishal oldum cnm sabahtan beri uc sefer ciktim ama belim ve karnim hafiften agriyor dun ayiptir soylemesi disardan iki tane lahmacun yedim salatalari kullanmadim.gida zehirlenmesi diye dusunuyorum asiri kotu degilim ama dr a gitme konusunda da kararsizim verdikleri ilac daha da sikintili duruma sokabiliuormus.kusma olmadigi icin serinkanli mi olmaliyim bilemedim.bugun patates,muz,elma yogun su yiyip iciyorum ama daha ne yapabilirim ki.