2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
aaa onun deterjani da mi var, temizlik urunlerini alacaktim deterjani varsa ona da bakarim
Evet evet bebekler için ayrı deterjanları da var hatta, ben direk bebek için olanını aldım. oyuncak, biberon temizleme sıvısı falan da var. Ben de temizlik ürünlerinin çoğunda bu markaya geçtim, çok yollardan geçerek en son bunda karar kıldım.

ben bugun asi olan doktor bir arkadasima sordum, hamileler henuz sirada yok cunku yeterli veri yok dedi ama bilemedim tabi..
Böyle yazıyor bana attığı sözleşmede. Ben de bilemedim

Eklentiler

• 8AD6679E-EBDF-4C65-8D06-48B819933D11.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 53
Hatta haberlerde hamile kalmayi dusunenler asi yapirmasin diye bir haber gordum.hamilelere birak asi yapilmasini ilginc geldi.
Bu muhtemelen öncelikli gruptaki kişilerin sağlık durum sözleşmesidir. Sağlık personeli için. Yoksa şaka bir yana aşıyı bulduk da hamilelere yapılması kaldı .

Zengin sarisinligi diye bir sey varmis ya esim diyor ki bizim ki kesin esmer olur haha mesela gorumcemin bebegi sap sari, anne sari degil baba sari degil zengin sarisini resmen
Ahaha görümcem de söylüyor o zengin sarışınlığını bizim ki de kesin esmer olur genetik olarak da imkanı yok, zenginlik olarakta

Eveet canim uzman doktor 8 kusur den basliyor profesor 10 kusurden basliyor ama bunlar 2020 fiyatlari bende martta konusucam benim saglik sigortasi o zaman yenilenicek, en azindan 2020 fiyatlarini uygulasinlar bizede
Keşke yapsalar bir yıl önceki fiyattan bugün beni hastaneden arayıp fiyat verdiler 2 bin civarı zam gelmiş doğum fiyatlarına.

Keşke yapsalar bir yıl önceki fiyattan bugün beni hastaneden arayıp fiyat verdiler 2 bin civarı zam gelmiş doğum fiyatlarına.

Ben aralikta konustugumda siz indirim isteyin belki kabul edilir dedi cagri merkezinde calisan bilemedim ama kim pazarlik edicek nasil olcak olur mu sonucta kurumsal bir yer herkese ayni fiyat politikasi olmasi lazim

Ben aralikta konustugumda siz indirim isteyin belki kabul edilir dedi cagri merkezinde calisan bilemedim ama kim pazarlik edicek nasil olcak olur mu sonucta kurumsal bir yer herkese ayni fiyat politikasi olmasi lazim
Siz mutlaka yapın pazarlığınızı. Benim bütün arkadaş çevrem acıbadem hastenelerinde doğum yaptı. Doğum için istenilen anlaşılan fiyatın üzerine eklemeler yapmışlar bir de. Babalar da bize söylenen rakam bu değildi diye üsteleyince en baştaki rakama döndürmüşler olayı. Ben mediamarkt'ta bile arap müşterinin buzdolabı pazarlığı yaptığını ve indirim aldığını gördükten sonra istemeyerek aldığım şeylerde pazarlık yapıyorum.

valla al benden de okadar.ağrı kısmı bağ dokularında olur diye biliyorum bende,dinlenince geçen bir ağrı ise kafana takma.
Sağ salim tamamlıcaz inşallah

Arap değilim ama zamanında ben de aldığım çok üründe pazarlık yaptım ve indirim de aldım hep

Kızlar bende hemşireyim hamileyim diye aşı yaptırmak istemiyorum diye imza attım verdim kimse zorlayamaz yani sonuçta gebelerle ilgili bu aşının yan etkisi olmaz gibi bir kesinlikte yok cocugumu riske atamam kaldı ki hastanede 5 ayrı hekime danıştım hepsi de olmanı önermeyiz sonucunda ne olur gebeliği etkiler mi bilinmez dediler..
Ama tbai bakanlık ama bugün mesaj attı randevusuz bugün bile aşı olabilirsiniz aşınız hazır diye.. İstemiyorum dememe rağmen sanırım bütün sağlıkçılara toplu mesaj atıyorlar

Evet canım öyleymiş ama isteğe bağlı yani. Olmak isteyen oluyormuş

Böyle yazıyor bana attığı sözleşmede. Ben de bilemedim

haaa bu su sanirim, bugun haberlerde diyordu asi olanlara bi dizi soru soruyolar. eger saglik personeli uc aydan ileri hamileyse asi olmasinda risk yok diyorlar gibi gibi.. yani hamileler sirada demek degil bu, o anketteki sorulardan biri :)

avrupda da direkt pas geciyorlar hamileleri, zorunlu tutulmasini imkansiz gibi goruyorum ben hem hamilelere hem emzirenlere

Ben de ilk doğumumu Nisa da yaptım. Derya hanım da. O da çok tatlı bir bayandı.şimdi tekrar ona devam etmek istiyorum. Doğum fiyatları baya yükselmiş diye duydum. Fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
Yok cannim sormadım Dr a ama ne kadar olursa olsun Asiye hnm dan ve. Nisa hastanesi vazgeçmem sannirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…