- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.881
Evet evetaaa onun deterjani da mi var, temizlik urunlerini alacaktim deterjani varsa ona da bakarim
Böyle yazıyor bana attığı sözleşmede. Ben de bilemedimben bugun asi olan doktor bir arkadasima sordum, hamileler henuz sirada yok cunku yeterli veri yok dedi ama bilemedim tabi..
Hatta haberlerde hamile kalmayi dusunenler asi yapirmasin diye bir haber gordum.hamilelere birak asi yapilmasini ilginc geldi.Ben de dedim zaten aşı gelene kadar biz doğururuz
Bu muhtemelen öncelikli gruptaki kişilerin sağlık durum sözleşmesidir. Sağlık personeli için. Yoksa şaka bir yana aşıyı bulduk da hamilelere yapılması kaldıHatta haberlerde hamile kalmayi dusunenler asi yapirmasin diye bir haber gordum.hamilelere birak asi yapilmasini ilginc geldi.
Aynen aynen muhtemelen saglik personlleriBu muhtemelen öncelikli gruptaki kişilerin sağlık durum sözleşmesidir. Sağlık personeli için. Yoksa şaka bir yana aşıyı bulduk da hamilelere yapılması kaldı.
AhahaZengin sarisinligi diye bir sey varmis ya esim diyor ki bizim ki kesin esmer olur hahamesela gorumcemin bebegi sap sari, anne sari degil baba sari degil zengin sarisini resmen
Keşke yapsalar bir yıl önceki fiyattanEveet canim uzman doktor 8 kusur den basliyor profesor 10 kusurden basliyor ama bunlar 2020 fiyatlari bende martta konusucam benim saglik sigortasi o zaman yenilenicek, en azindan 2020 fiyatlarini uygulasinlar bizede
Ahahagörümcem de söylüyor o zengin sarışınlığını bizim ki de kesin esmer olur genetik olarak da imkanı yok, zenginlik olarakta
Keşke yapsalar bir yıl önceki fiyattanbugün beni hastaneden arayıp fiyat verdiler 2 bin civarı zam gelmiş doğum fiyatlarına.
Siz mutlaka yapın pazarlığınızı. Benim bütün arkadaş çevrem acıbadem hastenelerinde doğum yaptı. Doğum için istenilen anlaşılan fiyatın üzerine eklemeler yapmışlar bir de. Babalar da bize söylenen rakam bu değildi diye üsteleyince en baştaki rakama döndürmüşler olayı. Ben mediamarkt'ta bile arap müşterinin buzdolabı pazarlığı yaptığını ve indirim aldığını gördükten sonra istemeyerek aldığım şeylerde pazarlık yapıyorumBen aralikta konustugumda siz indirim isteyin belki kabul edilir dedi cagri merkezinde calisanbilemedim ama kim pazarlik edicek nasil olcak olur mu sonucta kurumsal bir yer herkese ayni fiyat politikasi olmasi lazim
Nisan arkadasimla ayni durumdayim sanirimo yuzden ben de katilmayi talep etmeyeyim, burdan takipteyim
Bazi bulantilar doguma kadar gidiyor ne yazik kibenim de 5. Aya kadar baya yogun devam etti. Simdi de tam gecmis degil ama artik onceki gibi perisan olmuyorum. Halsizlik kismi bende kronik genelde enerjim yok diyebilirim. Bir de kac gundur kasigimin sag alt kisminda daimi bir agri var, hafif ama var, otururken degil de kalkip yurumeye baslayinca hissediyorum surekli. Uzerinde durmamaya calisiyorum artik. 2. Trimester hamileligin balayiydi hani 3 e gecicez degil balayi gunubirlik tatil hissi bile yasayamadim
Güvenilirde,tek içtiğim ilaçlar onlar olmadığından,sanki bi hastalığım varmış hissine kapılıyorum oyüzden bırakmak istedim ama yok bidaha asla denemem.doğuma kadar devammNapacaksın kuzum olsun, ilacını iç madem aksatma hem güvenilir diyorsun.
Merhaba canım.2018 mayıs annelerinden hatırladım seni.Hayırlı olsun yine bebiş geliyormuş mayısa. Ben de aynı durumdayım.
Arap değilim ama zamanında ben de aldığım çok üründe pazarlık yaptım ve indirim de aldım hepSiz mutlaka yapın pazarlığınızı. Benim bütün arkadaş çevrem acıbadem hastenelerinde doğum yaptı. Doğum için istenilen anlaşılan fiyatın üzerine eklemeler yapmışlar bir de. Babalar da bize söylenen rakam bu değildi diye üsteleyince en baştaki rakama döndürmüşler olayı. Ben mediamarkt'ta bile arap müşterinin buzdolabı pazarlığı yaptığını ve indirim aldığını gördükten sonra istemeyerek aldığım şeylerde pazarlık yapıyorum.
Evet canım öyleymiş ama isteğe bağlı yani. Olmak isteyen oluyormuşKızlar bende hemşireyim hamileyim diye aşı yaptırmak istemiyorum diye imza attım verdim kimse zorlayamaz yani sonuçta gebelerle ilgili bu aşının yan etkisi olmaz gibi bir kesinlikte yok cocugumu riske atamam kaldı ki hastanede 5 ayrı hekime danıştım hepsi de olmanı önermeyiz sonucunda ne olur gebeliği etkiler mi bilinmez dediler..
Ama tbai bakanlık ama bugün mesaj attı randevusuz bugün bile aşı olabilirsiniz aşınız hazır diye.. İstemiyorum dememe rağmen sanırım bütün sağlıkçılara toplu mesaj atıyorlar
Böyle yazıyor bana attığı sözleşmede. Ben de bilemedim
Yok cannim sormadım Dr a ama ne kadar olursa olsun Asiye hnm dan ve. Nisa hastanesi vazgeçmem sannirimBen de ilk doğumumu Nisa da yaptım. Derya hanım da. O da çok tatlı bir bayandı.şimdi tekrar ona devam etmek istiyorum. Doğum fiyatları baya yükselmiş diye duydum. Fiyatlar hakkında bilginiz var mı?