- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.070
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.861
Sabun tozuBugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldinizgorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi
Benim kimyacı bir arkadaş var alanı deterjanlar o önermişti.Bende roxy alıyordum. Özellikle bir arkadaşımın alerjik çocuğu vardı o kullanıyordu tavsiye etmişti
Aaa becerikli koca lahmacunu gibisi var mıSagol cnm yok daha iyiyim yok bu ders oldu disardan asla yemem daha.gecen esim yapti lahmacunu keske ondan isteseydim genebu lahmacuna da on basardi neyseki daha iyiyim sagol cnm benim
Napacaksın kuzum olsun, ilacını iç madem aksatma hem güvenilir diyorsun.Yok canım mide hassasiyetim normalde hiç yok.
Gebeliğe bağlı bulantı ile başladı 7.haftada.
Hala ısrarla devam ediyor.
Şükür ilacımı içince sorun yok A grubu bir ilaç zaten güvenli.ama ilaç kullanmayı sevmediğim için bitmiştir diye bırakmaya calışıyorum ama malesef hala ısrarla devam ediyor.sanırım doğuma kadar gidecek bu iş
Bana sözleşme kağıdını attı orda yazıyor detaylar
Bende ucuz diye roxy alıyorum.Benim kimyacı bir arkadaş var alanı deterjanlar o önermişti.
Tamamen doğal olan bezlerin hemen hepsi pişik yapıyor muhtemelen. Pişik yapmayanlarda losyon oluyor o da işte katkısız değil. Ablam da pişikten yılıp prima premium almıştım bir tek o pişik yapmadı demişti. Kimisi şanslı oluyor o konuda, bebişin cildi çok hassas değilse her beze uyum sağlıyor sanırım. Benim cildim hassas, bana çekerse işimiz zor.BEn de bu bezden almıştım sonra ekim anneleriyle konuştum dediler ki pişik yapıyor o bez çoğunluk memnn kalmamış.
İşte bambulu pamuklu organik falan bir sürü reklam yapıyorlar ya onlardanO daha mi iyi oluyor tamam canim bakiyim sagol
Kesin bizim bilmediğimiz bir şey yedirip içiriyorlar bu zenginlere hamileykenZengin sarisinligi diye bir sey varmis ya esim diyor ki bizim ki kesin esmer olur hahamesela gorumcemin bebegi sap sari, anne sari degil baba sari degil zengin sarisini resmen
Evet kendi devlet hastanesinde sağlık müdürlüğünün gönderdiği sözleşmede yazıyorHastane mi attibiz tetanozu bile tedirginlikle olduk bunu nasil olcaz ki
Merhaba canım.2018 mayıs annelerinden hatırladım seni.Nehir benim favorim Bebiş kız olsa Nehir ismini düşünürdüm Erkek bebeklere isim düşünmeye başladınız mı kızlar?
İlk cocugumuzun ismini ben koyduğum için buna eşim de ortak olsun o da fikir versin istiyorum. Daha doğrusu ben babamın ismini ilk isim olarak koymak istiyorum eşim de ikinci ve kullanılacak olanı belirler diye düşünmüştüm
Ama anneme bunu söyleyince çok çok kızdı Babanın adını koyarsan çocuğun huyu babana benzer diyor asla koydurmam diyorhatta öyle bir şey yaparsan eşinin aklına girerim o da kendi babasinin adını koysun vs diyor
Bakalım ne olacak bu çocuğun adı
İşte bambulu pamuklu organik falan bir sürü reklam yapıyorlar ya onlardan
Kesin bizim bilmediğimiz bir şey yedirip içiriyorlar bu zenginlere hamileyken
Evet kendi devlet hastanesinde sağlık müdürlüğünün gönderdiği sözleşmede yazıyor
Bugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldinizgorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi
Ben ecos3 aldım. Kendim de onu kullanıyordum zaten uzun zamandır, çok alerjik hemen kızaran bi cildim var o hiç alerji yapmıyor. İçeriği de tertemiz tavsiye ederimBugun icin son sorum bebek icin camasir yikama deterjani ne aldinizgorumcem uni baby almis cok kokuyor dedi, onu sakin alma dedi. Baby s green diye bir sey kullaniyormus simdi o daha iyi dedi
Ben ecos3 aldım. Kendim de onu kullanıyordum zaten uzun zamandır, çok alerjik hemen kızaran bi cildim var o hiç alerji yapmıyor. İçeriği de tertemiz tavsiye ederim
Ben de hamileler üzerinde yeterli çalışma olmadığından yapılmayacak dendi diye biliyordum. Zaten hepsini geçtim o kadar az aşı kime yetecekEvet kendi devlet hastanesinde sağlık müdürlüğünün gönderdiği sözleşmede yazıyor
Ben ecos3 aldım. Kendim de onu kullanıyordum zaten uzun zamandır, çok alerjik hemen kızaran bi cildim var o hiç alerji yapmıyor. İçeriği de tertemiz tavsiye ederim
Ben de dedim zaten aşı gelene kadar biz doğururuzBen de hamileler üzerinde yeterli çalışma olmadığından yapılmayacak dendi diye biliyordum. Zaten hepsini geçtim o kadar az aşı kime yetecek zaten