- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.821
Bende de birkenstock var acaba bir cifleyip parlarip onlari mi giysem hastaneye giderkenKan ter gözyaşı damlayabilir terliklerimize bir de lastik terlik götürün isterseniz :) ben direkt crocslarımı götüreceğim baya geniş de oluyor şiş ayaklara uygun
Sağlıcakla gelsin şerde İnşaAllahİndirimli bindirim mi kuzum Mop pro düşünüyorum ama gerçek indrim mi bilmediğimden kararsizm
Masallah canım çok yorma kendini bende birz ayakta dursam hemn belim ağrıyo ağır çekimde hareket etmeye başladım
Benide alırmısın cnm grubaÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın İnşaAllahKizlar ilk bebek bezimizi cicek sepeti indiriminden aldimnasil oldu bilmiyorum ama sepette de 25 tl indirim oldu 140 tane bez 144 tl ye geldi alicak olanlar bakabilir, ben ilk 4 5 gun denicem baktim pisik olmuyor duruma gore 1 ya da 2 beden devam edicem
Bende gelmek isterim sık yazamasam da her zaman takipteyimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Beni de, alın canm ❤Özel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın İnşaAllah. Primanın pure serisi pahalı baya indirimi güzel olmus ben daha başlamadım bakalım bi kaç, aya, alırım hepsini İnşaAllah
Ben de prima pure’u 140 tanesini 150 liraya almıştım. Sen daha uyguna getirmişsinKizlar sizce islak mendili sleppy yenidogan mi almak lazim yoksa prima aqua pure mu?
Hepsiburadadan aldım ben. 2 kutu şampuanını aldım.Mustela ürünleri alanlar nereden aldınız?
Yeni ürünleri Araştırmadım henüz ama uni baby nin yenidoğanı var saf su ve pamuk. Bunu alırım diye düşünüyorum.Kizlar sizce islak mendili sleppy yenidogan mi almak lazim yoksa prima aqua pure mu?
Hamileler ve kronik rahatsızlığı bulunanlar yapılmıcak denmişti sanki öyle hatırlıyorumşimdi hemşire bi arkadaşımla konuştum da covid aşısı sağlık personellerinden sonra hamilelere yapılacakmış. İlk 3 aydan sonra yapılabiliyormuş
Canım sen bir ara Acıbadem Kozyatağı doğum fiyatlarını paylaşmıştın. 2021 fiyatlarımıydı ?Kizlar sizce islak mendili sleppy yenidogan mi almak lazim yoksa prima aqua pure mu?
Sleepy yenidoğan aldım ben.Kizlar sizce islak mendili sleppy yenidogan mi almak lazim yoksa prima aqua pure mu?
şimdi hemşire bi arkadaşımla konuştum da covid aşısı sağlık personellerinden sonra hamilelere yapılacakmış. İlk 3 aydan sonra yapılabiliyormuş
Ben de öyle biliyordum ama değilmişHamileler ve kronik rahatsızlığı bulunanlar yapılmıcak denmişti sanki öyle hatırlıyorum
Bana sözleşme kağıdını attı orda yazıyor detaylar65 yas ustune yapilacak, hamileler ile ilgili hicbir yerde boyle bir haber gormedim ben, spekulasyon olabilir :)
Ben de prima pure’u 140 tanesini 150 liraya almıştım. Sen daha uyguna getirmişsinıslak mendil ben de ikisi arasında kararsızım 2 beden bezi de premium care alırım sanırım
BEn de bu bezden almıştım sonra ekim anneleriyle konuştum dediler ki pişik yapıyor o bez çoğunluk memnn kalmamış.Kizlar ilk bebek bezimizi cicek sepeti indiriminden aldimnasil oldu bilmiyorum ama sepette de 25 tl indirim oldu 140 tane bez 144 tl ye geldi alicak olanlar bakabilir, ben ilk 4 5 gun denicem baktim pisik olmuyor duruma gore 1 ya da 2 beden devam edicem