2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sac dokulmesi oldu mu cnm sen de gecmis olsun bu arada.benim de 11.2 civarinda hgb

Kızlar ya ben çok halsiz bitkin hissediyorum sürekli.
Bütün tahlillerim normal değerde.
Benim gibi olan varmı.
Birde mide bulantısı için prilam kullanıyorum en başından beri,dün bırakayım dedim içmedim,resmen mahvoldum,midem altüst oldu hiç bişey yiyemedim uyuyana kadar midem bulandı.6aylık olduk nerdeyse bulantı normalmi acaba

Pembe pijamanın yeşillini ben iki hafta önce almıştım canım
Bedenden emin olamadım hem m hem l aldım. M üstün altını s göndermişler
L de üst büyük oldu ama alt iyi oldu.
Ben de m üstü ve l altı aldım, l üst s altı onlara ger gönderdim
Ben giydim üç gün, bildiğin göğüs çatala kadar görünüyor çok seksi

Peluş sabahlığı merak ettim, gelince de yazar mısın beğenirsen ben de alayım

Geçmiş olsun canım
Kiminlerinde bulantı doğuma kadar devam edermiş
Halsizlik için de bir şey diyemicem ben de hep uykusuz yorgun hissediyorum ve çok kaliteli uyuyamıyorum

Aaa olabilir kuzum yaa bazı insanlara kıymalı şeyler çok yaramaz, ama et iyi değilse beklemiş vs ise vücut ishal olup o mikropları bünyeden atmaya uğraşırmış. İyi birşey aslında ama seni zorlayabilir. Suya ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Çoook geçmiş olsun, yaptıkların fayda vermezse doktora gitmeyi ihmal etme

Böyle dengesiz gönderiyorlarsa çok kötü inşallah Bi talihsizlik yaşamam benim sütlü nuriyeler anca l yi kaldırır canım yoksa aslında m bedenim,
Oo ortalıkta seksi seksi gezeceğim desene bu koca göbüşle yazarım tabi canım, aslında siyah incinin daha güzel modelleri vardı ama sabahlıkta, hep bitiriyorlar Bi de 84 falandı fiyatı, uygun birşey olsun dedim.

Geçmiş olsun kuzu ya bulantı fena bişey, atanamayanogretmen e katılıyorum bazı insanların Doğuma kadar devam edermiş. Mide hassasiyetin falan mı vardı kuzu, yoksa hamilelik hormonların mı etkiliyor.

Her ikinize de çok çok teşekkür ederim hanımlar içimi o kadar rahatlattınız ki. Rabbim de sizin zor anınızda ferahlatsın inşallah

Her ikinize de çok çok teşekkür ederim hanımlar içimi o kadar rahatlattınız ki. Rabbim de sizin zor anınızda ferahlatsın inşallah
Rica ederim canım güzel duaların için biz teşekkür ederiz. Bilmukabele inşallah hepimiz güzel rahat doğumlar yaşayalım. Pozitif düşün

Sagol cnm yok daha iyiyim yok bu ders oldu disardan asla yemem daha.gecen esim yapti lahmacunu keske ondan isteseydim gene bu lahmacuna da on basardineyseki daha iyiyim sagol cnm benim

Ben birkaç gündür bebeğin hareketlerini daha az hisseder oldum. Sert vuruşlar yapmıtor sanki. Acaba diyorum büyüdü de yeri mi daraldı. Pozitif düşünüyorum Normal mi acaba
Bende bugünlerde daha az hissediyorum ilk zamanlar her an hissediyordum

Yok canım mide hassasiyetim normalde hiç yok.
Gebeliğe bağlı bulantı ile başladı 7.haftada.
Hala ısrarla devam ediyor.
Şükür ilacımı içince sorun yok A grubu bir ilaç zaten güvenli.ama ilaç kullanmayı sevmediğim için bitmiştir diye bırakmaya calışıyorum ama malesef hala ısrarla devam ediyor.sanırım doğuma kadar gidecek bu iş

Geçmiş olsun canım
Kiminlerinde bulantı doğuma kadar devam edermiş
Halsizlik için de bir şey diyemicem ben de hep uykusuz yorgun hissediyorum ve çok kaliteli uyuyamıyorum
Ah cnm sanada geçmiş olsun.
Sanırım doğuma kadar gidecek bu bulantı benimle.
Şükür ilaçla sıkıntım yok.
Ama içmezsem hayat kalitem sıfıra iniyor.
Neyseki güvenli bir ilaç.
Aman napalım sağlıklı olsunda bebişler,arada isyan etsekte tek dileğimiz sağlıkla doğmaları

Aynı ben aynıı hafif kayıyor sadece tekmelemiyor. Bi kaç gün yoğundum yolculuk fln yaptım ondan mı oldu anlamadım.
Canım merak etmeyin 1-2hafta önceye göre benimde haraketleri azaldı.ama düzenli bir sistemi var şükür merakta bırakmıyor bıdık.ay annelik deli işi.çok hareket etse endişelenioz az harket etse endişelenioz

Nisan arkadasimla ayni durumdayim sanirim o yuzden ben de katilmayi talep etmeyeyim, burdan takipteyim

Bazi bulantilar doguma kadar gidiyor ne yazik ki benim de 5. Aya kadar baya yogun devam etti. Simdi de tam gecmis degil ama artik onceki gibi perisan olmuyorum. Halsizlik kismi bende kronik genelde enerjim yok diyebilirim. Bir de kac gundur kasigimin sag alt kisminda daimi bir agri var, hafif ama var, otururken degil de kalkip yurumeye baslayinca hissediyorum surekli. Uzerinde durmamaya calisiyorum artik. 2. Trimester hamileligin balayiydi hani 3 e gecicez degil balayi gunubirlik tatil hissi bile yasayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…