2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota:emir_bebek:
İşine karışmak gibi olmasın ama Zeyd koyma bence söylenmesi, anlaşılması çok zor bir isim. Kulağa da pek hoş gelmiyor😌

hahaha ben de aklıma geldikçe tartılıyorum, bi kere de bi öncekiyle aynı çıkmadı :KK70:
ki özellikle sabah aç karnına, az kıyafetle vs tartılıyorum ki tutarlı olsun.. 19+5'teyim 5,5 kilo almışım :KK55:
Durdurulamıyor bu kilolar dediğin gibi :KK72: ben de 4 gündür kiloyu sabitledim (paketli gıdaları baya azalttım) büyük başarı 😂

Günaydın 💓
Bize fikir ver o zaman 😂 ben Alp dışında bi isim bulamadım 😌
Kız ismi çok fazla insan hangisini koysam diye kararsız kalır😁
Sen bana yaz ben sana :KK70: gerilerde bir sürü isim yazmıştım yine fikir olarak. Yine yazayım.
Benim favorim Uraz. Barış, Ulaş, Kaan, Hakan, Kutay, Mete, Deniz, Onur 😁 Daha var da aklıma gelmiyor şimdi

Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota:emir_bebek:
Almira'yı beğeniyorsanız erkek versiyonu Elmir var. Arapça azerice kökenliymiş. Anlamı da güzel.

Sen bana yaz ben sana :KK70: gerilerde bir sürü isim yazmıştım yine fikir olarak. Yine yazayım.
Benim favorim Uraz. Barış, Ulaş, Kaan, Hakan, Kutay, Mete, Deniz, Onur 😁 Daha var da aklıma gelmiyor şimdi
Öztürkçe isimleri bende severim. 😊
Lina, lena, lavin, eliz, ece, simla, imge, simge, derin, deren, alin, almila, alya, arya, aybüke, mısra, berrak, duru, ela
Bunlar geldi şuan aklıma 🤔

Gunaydin 🌸
Bu sabah korkularimi yenip tartildim 😁 ustumdekiler zaten ince diye onlarla tartildim 6.5 kg almisim ama sabah su bile icmeden 😁

Eklentiler

• 20210106_100448.jpg
    20210106_100448.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu haftalardan 8. Aya kadar hernhafta kilo alcaz kızlar 8. Ayda duruyo kilo alımı ya da yavaşlıyor bebek doğuma hazırlanıyor karın düşmeye başlıyor

X