2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar artık eğilip kalkmak zor gelmeye başladı sürekli yorgun hissediyorum biran önce 38. Hafta gelsin istiyorum tabi o kadar bekler mi bebiş bilmiyorum ama detaylıya gidenlerden iyi haberler almak çok guzel darisi gitmeyenlerin sırasını beklenenlerin başına bnm daha çok var 21 inde detaylim geçmiyor zaman bu arada isim işini naptınız karar verildi mi isimlere
2 çocukla nasıl olur düşünemiyorum bile. Kendimi zor kaldırıyorum şu an sana güç kuvvet diliyorum.
İsim olayı Tibet Pamir Kayra arasından bir seçim yapacağız.
Oda konseptimiz de dağ olsun diyoruz.
Bu işte kendisi veya eşi uzman arkadaşlar vinyl duvar stickerları ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ya da evinde alıp uygulayan oldu mu daha önce ?

Şöyle bir ürün var ama bu desen boya ile mi yapılsa böyle kabarıklık olur çirkinleşir mi zamanla acaba?
Çocuk kuduruk olursa 1 sene sonra gidip gelip bızdıklar mı onu ?
Çok hayati bu sorulara öneriniz var mı 🤣

Kızlar artık eğilip kalkmak zor gelmeye başladı sürekli yorgun hissediyorum biran önce 38. Hafta gelsin istiyorum tabi o kadar bekler mi bebiş bilmiyorum ama detaylıya gidenlerden iyi haberler almak çok guzel darisi gitmeyenlerin sırasını beklenenlerin başına bnm daha çok var 21 inde detaylim geçmiyor zaman bu arada isim işini naptınız karar verildi mi isimlere
Benimde 21 i kuzu vakit geçmiyor resmen 😬 bende eğilirken zorluk yaşıyorum kuzu. Biz karar verdik sayılır canım, sen ne yaptın karar verdin mi

Benimde 21 i kuzu vakit geçmiyor resmen 😬 bende eğilirken zorluk yaşıyorum kuzu. Biz karar verdik sayılır canım, sen ne yaptın karar verdin mi
Yok canım biz henüz karar veremedik malesef hergun karar değiştiriyoruz çocuğun adı en son adsız olacak kızlarda belliydi kolay olmustu hemen gidip nufus cüzdanlarını çıkartmıştık :)

2 çocukla nasıl olur düşünemiyorum bile. Kendimi zor kaldırıyorum şu an sana güç kuvvet diliyorum.
İsim olayı Tibet Pamir Kayra arasından bir seçim yapacağız.
Oda konseptimiz de dağ olsun diyoruz.
Bu işte kendisi veya eşi uzman arkadaşlar vinyl duvar stickerları ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ya da evinde alıp uygulayan oldu mu daha önce ?

Şöyle bir ürün var ama bu desen boya ile mi yapılsa böyle kabarıklık olur çirkinleşir mi zamanla acaba?
Çocuk kuduruk olursa 1 sene sonra gidip gelip bızdıklar mı onu ?
Çok hayati bu sorulara öneriniz var mı 🤣
Amin Tesekkur ederim canim Konsept çok güzelmiş

Oooo ne çok Mayıs annesi varmış. İnşâAllah 3. çocuğumu kucağıma alıcam, bende Mayıs annesi oluyorum. Kız ismi araştırıyoruz ama daha erken aceleye gerek yok ya da 3. çocuk olduğundan mı böyle düşünüyorum anlamadım ☺️ Eğilip kalkmak hem zor hem de nefes nefese kalıyorum. Bebek alışverişi yaptınız mı bu arada?

Isim Eymen düşünüyoruz. Benimde detaylı 19 ocakta. Günler geçmek bilmiyor valla

Oooo ne çok Mayıs annesi varmış. İnşâAllah 3. çocuğumu kucağıma alıcam, bende Mayıs annesi oluyorum. Kız ismi araştırıyoruz ama daha erken aceleye gerek yok ya da 3. çocuk olduğundan mı böyle düşünüyorum anlamadım ☺️ Eğilip kalkmak hem zor hem de nefes nefese kalıyorum. Bebek alışverişi yaptınız mı bu arada?
E bebek indirimin i bekliyorum ben şubatta olacak mış ama ufak tefek e bebek indirim yaptı aldım bişey de beşik bebek arabadı filan almadık

Veremedik ya :işsiz: Hala Eliz, Ayza, Melis, Maya, Maysa, Gökçe, Göksu bandında geziyoruz

Kız ismi yardımcı olur musunuz
Kız ismi aklima çok geliyor ama erkek ismi kalmadı bende babamıza begendiremiyoruz aklıma gelen hoşuma gidenleri yazayım belki işinize yarar
Elisa- zehra - zeynep - elif - ada - ecrin - asya - aybuke- arya- berra - duru - eysan - esra - beren - almira - hafsa

Veremedik ya :işsiz: Hala Eliz, Ayza, Melis, Maya, Maysa, Gökçe, Göksu bandında geziyoruz
Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota:emir_bebek:

Kızlar günaydınnnn sabah tartıya çıktım şok oldum 1 kg daha almışım çok hızlı alıyorum ya 7 den sonra daha hızlı alınmıyor muydu ben baştan beri hızlı alıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Günaydın kilo işini hiç takmıyorum evde baskül var aslında ama hiç tartılmıyorum doktordan doktora tartılıyorum moralim bozulmasın diye :))

Kızlar bişey sorcam iki gündür işe gidiyorum oturuyorm diye belim ve kasığım da ağrı var sanki bebek aşağı baskı yapıyo gibi az önce konular da baktım da rahim ağzı kısalığı olunca akıntı ağrı vs oluyomus aramızda bu durumu yaşayan var mı detayliya gidicem de daha 19+5 deyim acaba gitsem mi bu hafta hemen yoksa beklesem mi onda ölçüm yapılıyo diye biliyorum
canım ben 19+3 de gittim gidebilirsin yani

Kızlar günaydınnnn sabah tartıya çıktım şok oldum 1 kg daha almışım çok hızlı alıyorum ya 7 den sonra daha hızlı alınmıyor muydu ben baştan beri hızlı alıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

hahaha ben de aklıma geldikçe tartılıyorum, bi kere de bi öncekiyle aynı çıkmadı :KK70:
ki özellikle sabah aç karnına, az kıyafetle vs tartılıyorum ki tutarlı olsun.. 19+5'teyim 5,5 kilo almışım :KK55:

Eşim diyo daha 4 ay var ne acelemiz var ama ben ismiyle seslenmek sevmek istiyorum da birtürlü orta yolu bulamadık göktürk uluhan zeyd bu ara konuştuğumuz isimler ama heran değişebilir rota:emir_bebek:
Ben göklü isimleri çok severim 🧡 gökhan göktürk gökay çok hoş. Erkek olsaydı bizimki uzay veya atay istiyodu eşim

X