2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım benim içerde kanama vardı hala birz var bide plesanta rahim ağzında onun için korkuyorm ztn en iyisi gidip görünmek içim rahatlar. Magnezyum bende hergun içiyorum muz yiyorm uzanırken ağrım yoktu ama iki gündür işe gidiyorum diye ağrım baya var

Hay allahim o zaman elimden geldigince sola devam

Kızlar oyhodan aldıklarım geldi, iki gecelikten uzun olanı iade edicem çok bol ve komik durdu yani doğum zamanı 35 kilo falan alırsam iyi olur o derece. diğerinin kumaşı daha çok hoşuma gitti, kumaş biraz ince ama çok güzel dokusu ve uzun açık pembe hırkamla giyerim hastanede.Pembe gri Gömleğe gelince aşık oldum İnanılmaz yumuşak ve tamamen pamuklu. Almayı düşünüyosanız gömlek efso alın.

Eklentiler

• 27AC556B-20B6-404F-9EC2-4305FFE42DF1.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 99
  • A4297EF0-D6AA-480B-90CD-1981003F0453.jpeg
    197,4 KB · Görüntüleme: 98
  • 6DDE862C-7FDA-47AB-99A8-49B7AB0E0053.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 99
Güle güle giy. Son elbise komik olmuş cidden

Pembe gömleği vicdanına kadar dizlenmiş gri pijama altlarımda giyerim diye aldım, çok uydu

Bi kaç haftadır benim de bel ağrılarım başladı, bu haftalardan sonra artık normal. biz ve bebek kg aldıkça vücuda yük biniyor, ağrı yapıyor. Tabi senin durumun farklı, Muhtemelen her şey yolundadır, yine de dr a git, için rahat etsin.

Aynen kuzum gidip görünsem içim rahat eder inşallah dediğin gibi bişey yoktur cokk pinpirikli bı anneyim galiba ama sizle konuştukça rahatlıyorum

Mide eksilmesi yaşayan varmi kizlar..
Icim yanıyor resmen ne yiyeceğimi sasirdim miden kaynama yapacak diye..

Ayva ile biraz bastırmaya calisiryorum
Ve soguk süt..
Baskada bisi ise yaramiyo
Bendede oluyor sicak balli sut iyi geliyor bana bir iki gunde haslama patates muz falan yedimmi rahatliyor kalmiyor birsey

Benim de aldıklarım geldi. Abartı büyük almışım ben de ama kestiremiyorum ne halde olucam. Kıyafetler de sıkarsa beni iyice çekilmez bir insan olurum.

Güle güle kullan Sonuncu olmamış evet. Gömlek cuk oturmuş

Kızlar artık eğilip kalkmak zor gelmeye başladı sürekli yorgun hissediyorum biran önce 38. Hafta gelsin istiyorum tabi o kadar bekler mi bebiş bilmiyorum ama detaylıya gidenlerden iyi haberler almak çok guzel darisi gitmeyenlerin sırasını beklenenlerin başına bnm daha çok var 21 inde detaylim geçmiyor zaman bu arada isim işini naptınız karar verildi mi isimlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…