2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bazı hastaneler hastane çıkış setini kendileri mi veriyor? Doktorumun medikal parkta yaptırdığı tüm doğumlarda bebeklerin üzerinde medikal park yazılı zıbın şapka battaniye var

Bazı hastaneler hastane çıkış setini kendileri mi veriyor? Doktorumun medikal parkta yaptırdığı tüm doğumlarda bebeklerin üzerinde medikal park yazılı zıbın şapka battaniye var
Acıbadem de veriyor. Birde bebek bakım çantası içinde mustela şampuan pişik kremi, birkaç bebek bakım ürünü var içinde.

DuDulalala oysho’da senin skiphop cantanin aynisi var ama tabiisi indirime girmemis.

aynisi dediysem daha kucuk ve ic organizersiz hali, malzemesi de o kadar dayanikli degil sankim

DuDulalala oysho’da senin skiphop cantanin aynisi var ama tabiisi indirime girmemis.

aynisi dediysem daha kucuk ve ic organizersiz hali, malzemesi de o kadar dayanikli degil sankim

Ben aldım geçen hafta bir çanta geldi bile
Düşünenlere de tavsiye olsun burdan rosecum önerdi bir bak diye. Gittim mağazada baktım içi çok geniş ve kullanışlı. Sonra biraz indirim olunca aldım.

Eklentiler

• 2109AFE6-A54D-46EE-9C80-B3C70CF5F635.png
    221,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar temizlik yapıyormusunuz yada cok yorulmadan vıleda falan sonra akıntı yada bel agrısı yasıyan varmı aranızda merak ettim.
Ben bugün temizlik yaptım ama resmen kendimi öldürdüm, şu an yürüyemiyorum.
Normalde günlük şarjlı süpürgeyle alıyorum ortalığı.
Bugün büyük süpürgeyi açtım, bazı yerleri elimle bazı yerleri mopla sildim.
Halıları kaldırdım, koltukları ittim çektim, yatağın altını aldım, camları sildim derken en son kovaları banyoya attım, biraz uzandım.
Akşam da kalkıp banyoyu temizledim, kovaları bezleri yıkadım derken bittim yokum ben şu an
Allahtan yemeği sabah kahvaltıdan önce yapıp koymuştum, yemek yapacak bile halim kalmadı

Ne yapmışsın sen kendine böyle ben normal zamanda senin yaptığını yapsam belim ağrıyor şu zamanda iyi yapmışsın valla tebrik ederim ama kendini bu kadar yorma yine de birden yüklenme. Ben de bugün temizlik yaptım biraz. eğilip kalkmaktan akşam belim ve kasığım ağrıdı

Canım bu kadar yüklenme kendine ev işleri yemek hamilelik nazlı Hilal biraz kendini dinle lütfen

Ben de kızıma hamileyken tüm takiplerimi ve doğumumu il merkezine gidiyordum, kendi aracımızla 1 saat 15 dk sürüyordu ortalama hızda gidince.
Senin gibi hep kaygılandım, son haftalara yaklaştıkça doktor da beni biraz korkuttu.
30lu haftaların başıydı sanırım, kızım yatay şekilde pozisyondaydı, doktor böyle kalırsa normal doğum yapamazsın demişti. Eğer bebek dönmezse ve suyun gelirse çok acil hastaneye gelmen gerek hemen sezeryana almamız gerek demişti. Bu sebeple son haftalarımı merkezde kalarak geçirmem gerektiğini söylemişti.
Çok şükür kızım doğum pozisyonunu aldı, hatta 41.haftaya kadar da gelmedi.

Yalnız uzak hastaneye gitmenin bana göre tek dezavantajı şuydu; sancılar başlayınca ben korktum ya doğum hemen olursa diye.
Hızlıca duş aldım, hazırlandık çıktık, gittiğimde 3 cm açılmam vardı ve çok yavaş ilerledi, 13 saat sancı çektim.
Eğer eve yakın bir hastane olsaydı korkmadan evde zaman geçirebilirdim veya doktordan onay alarak bir süre hastaneden ayrılıp eve dönebilirdim, hastane ortamında uzun süre kalmak beni olumsuz etkilemişti

Zaten akşam eşime de söyledim, bu sondu artık böyle temizlik yapamam
Bir de güya yılbaşı tatilinde keyif yapacaktık, üç gündür hiç durmadan iş yaptım

Benim mutfaktaki masa ve sandalyeler plastik, hemen leke oluyor kararıyor. Cuma günü hepsini banyoda cifledim, kızımın banyo kovası tası küveti her şeyini cifledim bebek için kaldırdım.
Banyoda bizim kullandığımız her şeyi şampuan şişesine kadar cifledim
Banyonun duvarlarını yerlerini lavabosunu her yeri baştan sona cifle fırçaladım, küçük top fırçalar var ya hem de onla
Daha yetmedi kirli sepeti, çamaşır sepeti çöp kovası hepsini cifledim ohh mis gibi parladılar
En son banyo yapıp çıktığımda giyinmeye halim yoktu.

Dün de yıllardır kolide duran çeyiz paketlerimi açıp konsola yerleştirdik, tüm dolap çekmece içlerini elden geçirdik düzenledik, makina da çamaşır astım katladım yerleştirdim
Bir ay kimse benden iş beklemesin artık
Yarın da ocak ve çevresini yağçözle silip buzdolabını iç dış silmeyi planlıyorum. Yemeği yine sabahtan yapıp koyarım rahatça işleri yaparım

Canım bu kadar yüklenme kendine ev işleri yemek hamilelik nazlı Hilal biraz kendini dinle lütfen
Haklısın canım, bugün sondu artık böyle detaylı yapamam çok zorlandım.
Akşam eşime sen yaparsın artık dedim ama o böyle detaylı yapmaz
En son nazlı hilale hamileyken yerleri elle sildirmiştim de hala beli ağrıyormuş

Aman Allahım ömrümde bu kadar iş yapmadım valla bünyem kaldırmaz benim. evi süpürüp viledalayınca bayılacak gibi oluyorum

Al len sana foto nolacaksa olsun süslü halimiz de bu
Ahh nasıl duygulandım şu fotoğrafa
Maşallah canım çok güzelsiniz
Ben de böyle yattığım yerde kızım başucumda onunla fotoğraf çekilmeye çalışıyordum sürekli
Fotoğrafa baktığım anda o güne döndüm sanki

Aman Allahım ömrümde bu kadar iş yapmadım valla bünyem kaldırmaz benim. evi süpürüp viledalayınca bayılacak gibi oluyorum
Ben temizlik yapmayı çok seviyorum canım, terapi gibi geliyor bana.
Doğumdan sonra bile daha 15 günlükken kalktım evi baştan sona detaylı süpürdüm sildim de kendime geldim

Eşim bile artık ben gergin olduğumda hadi sen bi evi süpür rahatla diyor

Kızlar bebeğim bu saatlerde kıpır kıpır oluyor geç mi uyuyo nedir?
Sizinkiler uyudular mı?

Teşekkür ederim güzel mesajın için
Detaylar çok var tabi burda her şeyi uzun uzun yazamıyoruz.
Kız kardeşim yaklaşık bir yıldır danışmanla görüşüyor, hem iş hayatındaki stresi azaltmak için hem çocuğuna eşine daha verimli olabilmek için, bu süreçte tabi bu olaylar da konuşuldu ikisi arasında. Ben de onların tavsiyelerine göre ilerliyorum şimdilik.
Ama söylediğin çok doğru, haklı olmak mı mutlu olmak mı, mantıkla vicdanın çatıştığı nokta bu.

Bravo ama o cifi fln çok solumasan daha iyi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…