- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.301
Oyy güzel günler de kullansın kuzu evet yuzde 50 indirim var e bebek de termometre yi bilmiyordum
Bebek doğduktan sonra hala mı muayene olcazYaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?
Çok tatlılarKizlar bende e bebek indiriminden bunlari aldimtermometre 150 lik alisveriste 9.90 a dusuyor
He onu bilemiycem belki doğuma kadar gecelik daha mantıklı olabilir normal doğum olursa. Ben doğum sonrasini dediydim aslında.Yaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?
Hayırlı olsun canım çok güzeller5. Fotoğraftakini ben de almıştım mağazadan indirimsiz. Şimdi indirime mi girmiş
Aynen benimkinin de üst kısım dantelBu şekil bişi benimki.Nbb Krem Fantezi Saten Gecelik Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nbb Krem Fantezi Saten Gecelik Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Şimdi giitim denedim sabahlık dışınsaki parçalar olmadı
Çok tatlılargüle güle giysin. Sarı elbiseye bayıldım
Yok ben hastanede giymek için demiştimBebek doğduktan sonra hala mı muayene olcaz
Yaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?
Hadi yaa çok güzel almışsın. Elbiseler çok tatlıCok tesekkur ederimsari elbise 19 a dusuyor 9 aylik kalmis ama bende onu aldim
Güle güle giy canım hayırlı olsun ama pahaliymis cidden iyi almışsınŞunları aldım Allah affetsingeceliklerden birini geri yollayacağım seçemediğim için ikisini de aldım. Pahalı ama uzun zamandır belki aylarca kendime üst baş almadığım için aldım (Kendimi rahatlatmam lazım )
Çok güzelmiş bu da. Ben yazın donum kadar şort ve yatarken karnıma kadar açılan askılı üst pijama giydiğim içinŞöyle şeylere de baktım bunu beğenmiştim aslı da ama böyle fazla feminem geldi bana lohusa halimle beni farklı duygulara teşvik edip analık duygularımla arama girmesin istedimMarilyn 30506 Kasey Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı
Kasey Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı satın almak mı istiyorsunuz? Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımları en uygun ve ucuz fiyat garantisi, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile lohusasepeti.com'dan sipariş verebilirsiniz.www.lohusasepeti.com
Asıl sebebi anında üşütüyor olmam ağustota doğursam belki olurdu.
Sağol canım. Ocak maaş zammımı böylece bunlara gömdüm. Belki geri gönderirim belli olmaz banaGüle güle giy canım hayırlı olsun ama pahaliymis cidden iyi almışsın
Ben gecelik giyerim. Doğumdan sonra perine(rahim) masajı fln oluyor en azından benim gittiğim hastanede yapıyorlar biliyorum. O masajdan sonra parça geldimi fln diye bakıyor hemşireler.Yaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?
Ben gecelik giyerim. Doğumdan sonra perine(rahim) masajı fln oluyor en azından benim gittiğim hastanede yapıyorlar biliyorum. O masajdan sonra parça geldimi fln diye bakıyor hemşireler.
Bide giymesi çıkarması daha rahat sanki geceliğin. Kimseye ihtiyacım olmaz giyinirken yere eğilmeyeceğim için. İlk doğumda gecelikle rahattım yine gecelikten gideceğim.
Ben de normalde gecelik giyemiyorum. Tepeme çıkıyorÇok güzelmiş bu da. Ben yazın donum kadar şort ve yatarken karnıma kadar açılan askılı üst pijama giydiğim içinama gecelik hiç giyemiyorum ya uyurken burnuma çıkıyor sırf rahat olur diye şeyettim ama çok da lazım değilse ben de pijama takımı alacağım.
Benim bir anda olmuştu sanırım 7. Ya da 8. Aydaydı. Doktor bile görünce şaşırdı birden bire nasıl oldun böyle diye. Brnde okadar yağ krem sürdüm ki demiştim( bir tane doktorun öndrdiği kremi sürmüştüm, bir de tatlı badem yağı kayısı yağı falan bikaç yağ karışımı sürmüştüm).yine de böyle oldu demiştim. Emin ol sürmesen daha kötü olurdun demişti o zaman. Daha kötüsünü düşünemiyorum belimde bile çatlaklar varBen catlamadim catlamadim bir kere yattigim yerden kendi başıma yardımsız kalkmaya çalışırken catladim karnım çok acıdı ve bildim hemen catladigini. Yani o çatlama işi bir anda ve son günlerde oluyor genelde. Ya da doğumda catlayan bile var kasilirken sancılarla. Ama yaglanmanin faydalı olduğunu yine de dusunuyorum belki daha önce olacakken engelliyor.