2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?
Şöyle şeylere de baktım bunu beğenmiştim aslı da ama böyle fazla feminem geldi bana lohusa halimle beni farklı duygulara teşvik edip analık duygularımla arama girmesin istedim
Asıl sebebi anında üşütüyor olmam ağustota doğursam belki olurdu.

Şunları aldım Allah affetsin geceliklerden birini geri yollayacağım seçemediğim için ikisini de aldım. Pahalı ama uzun zamandır belki aylarca kendime üst baş almadığım için aldım (Kendimi rahatlatmam lazım )

Eklentiler

• AC5F714A-7607-4375-B250-525D00AD7771.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 264483B4-E80F-4B44-8489-2ADE986B9AF3.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 4F4F1298-66B0-4A61-A1F5-CE9D8F8DAE36.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 66
Güle güle giy canım hayırlı olsun ama pahaliymis cidden iyi almışsın

Çok güzelmiş bu da. Ben yazın donum kadar şort ve yatarken karnıma kadar açılan askılı üst pijama giydiğim için ama gecelik hiç giyemiyorum ya uyurken burnuma çıkıyor sırf rahat olur diye şeyettim ama çok da lazım değilse ben de pijama takımı alacağım.

Yaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?
Ben gecelik giyerim. Doğumdan sonra perine(rahim) masajı fln oluyor en azından benim gittiğim hastanede yapıyorlar biliyorum. O masajdan sonra parça geldimi fln diye bakıyor hemşireler.
Bide giymesi çıkarması daha rahat sanki geceliğin. Kimseye ihtiyacım olmaz giyinirken yere eğilmeyeceğim için. İlk doğumda gecelikle rahattım yine gecelikten gideceğim.

En iyisi ikisini de dene tarafını seç herkes bı gecelik bı pijama götürsün kendi bulsun hangisi daha rahat bir de yaşadığımız yer de önemli Antalya da yasayanla Van da yaşayanin iklimi bir değil elbet

Aa perine masajini dogumdan sonra mi yapiyorlar, dogumdan sonrada alttan muayene bitmiyor o zaman

Ben de normalde gecelik giyemiyorum. Tepeme çıkıyor gecelikleri boşuna almışız ama hastanede giyerim sanırım

Benim bir anda olmuştu sanırım 7. Ya da 8. Aydaydı. Doktor bile görünce şaşırdı birden bire nasıl oldun böyle diye. Brnde okadar yağ krem sürdüm ki demiştim( bir tane doktorun öndrdiği kremi sürmüştüm, bir de tatlı badem yağı kayısı yağı falan bikaç yağ karışımı sürmüştüm).yine de böyle oldu demiştim. Emin ol sürmesen daha kötü olurdun demişti o zaman. Daha kötüsünü düşünemiyorum belimde bile çatlaklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…