- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.361
Kızıma hamileyken yılbaşında İstanbul’a gitmiştim, orda toplu alışveriş yapıp iki bavulla dönmüştüm. Tabi kız bebek olunca elim hep pembeli şeylere gitti.Evet ya ben de tarzını seviyorumböyle soft renkler çok hoşuma gidiyor. Cart pembe yapıyorlar bazı markalar, ben kızım bak vallahi kızım der gibi nefret ediyorum
Yasamayaaaan nasilll bilsin alt tarafı aşk desinAhh nasıl duygulandım şu fotoğrafa
Maşallah canım çok güzelsiniz
Ben de böyle yattığım yerde kızım başucumda onunla fotoğraf çekilmeye çalışıyordum sürekli
Fotoğrafa baktığım anda o güne döndüm sanki
Bu işlerin hepsini ebeveyn banyosunda yaptım canım, karşıdan da odanın camını açmıştım pek rahatsız etmedi ama haklısın mümkün olduğunca uzak durmak gerek.Bravoama o cifi fln çok solumasan daha iyi canım.
Yasamayaaaan nasilll bilsin alt tarafı aşk desin
Tamam canım teşekkür ederim, merkeze gittiğimizde bir bakayım ben de.Resim atamıyorum denedim ama hata veriyor sürekli canım lc de bayan atlet olarak aratınca çıkıyor hemen
İnşallah canımRica ederim canım, Inşallah zamanla her şey düzelir, gönlünce olur
Çocuktan sonra ilk zamanlar yine birçok şey merak ediliyor yazışmalar oluyor ama zamanla tecrübelendikçe ve bebekler hareketlendikçe takip etmek zor oluyor.Cocuktan sonra bende pek girebilicegimi sanmiyorum
Hizandan polis eşi bir arkadaşım var, onlar da şu an tatvanda lojmanda kalıyorlar. Acaba aynı lojmanda mısınız merak ettimAynen çok şükür hiç yalnız değilim alıştıkta güzel komşularım memnunum her gün birimizdeyiz nerdeyse
Ben saten takımımı alırken kardeşim fazla dekolteli alma doğumdan sonra giyersin güzel durur demişti, iyi ki onu dinlemişimBenimki de öyle beyaz göğsü dekolteli ve yırtmaçlıama sabahligi güzel. Pijamanin üstüne onun sabahligini giyip saçına da bı kurdele ya da taç taksan al sana taze anne fotosu
Öyle deme o da bir terapiTemizlikle kendini perişan eden analar, yapmayın etmeyin kendinize..atanamayanogretmen bacım kirli sepeti ciflemek nedir çok kirlendiyse yenisini al, harcadığın suya yazık gülüm
Ben yarın ofise gidicem, eşimi tembihledim yarın ben yokken güzelce evi toparla, süpür ve sil diye
İyi yapmışsın boşver, bi yerden sonra kendileri seçmeye başlıyor her şeyi giymiyor sıpalarKızıma hamileyken yılbaşında İstanbul’a gitmiştim, orda toplu alışveriş yapıp iki bavulla dönmüştüm. Tabi kız bebek olunca elim hep pembeli şeylere gitti.
Eve gelince heyecanla hepsini eşime gösterdim, eşim de “çocuk senin yüzünden büyüyünce pembeden nefret edecek” dedi
Alışverişte tercihi ne zaman kendine bıraksam çocuğa mavi renkli garip desenli eşyalar aldı
En son da çadır aldım diye evde geldi, çadır hotwheels araba desenli
yalnız drğilsinÇeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Evet oluyor uzanıp izliyorum bazenKızlar size de sert tekmeler geliyor mukarnım oynuyor tekmeleriyle ama öyle tabıkı el ayak yok tik gibi böyle yamulup içine geçer gibi hop hop oynuyor
Tabi canım kızım şimdiden dolabı açıyor istediğini seçiyor zilliİyi yapmışsın boşver, bi yerden sonra kendileri seçmeye başlıyor her şeyi giymiyor sıpalar
Ben varımÇeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Ahaha erken hissettirdi kendını iri mi olacak acabaEvet oluyor uzanıp izliyorum bazen
Ben yaptımBen kakamı çişimi yaptım diyen çok duydum canım ya istemsiz geliyormuş ıkınmaktanlavman falanda yapıyolar sanırım ama yinede oluyor mu bilmiyorum.
Yaptığını anlamazsın bile ıkınmaylaBenim demeye calistigim lavmanben onu yaparsam tum modum duser utancimdan ikinamam bir daha da