2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet ya ben de tarzını seviyorum 😁 böyle soft renkler çok hoşuma gidiyor. Cart pembe yapıyorlar bazı markalar, ben kızım bak vallahi kızım der gibi nefret ediyorum :KK70:
Kızıma hamileyken yılbaşında İstanbul’a gitmiştim, orda toplu alışveriş yapıp iki bavulla dönmüştüm. Tabi kız bebek olunca elim hep pembeli şeylere gitti.
Eve gelince heyecanla hepsini eşime gösterdim, eşim de “çocuk senin yüzünden büyüyünce pembeden nefret edecek” dedi 😂😂😂
Alışverişte tercihi ne zaman kendine bıraksam çocuğa mavi renkli garip desenli eşyalar aldı 😂😂
En son da çadır aldım diye evde geldi, çadır hotwheels araba desenli 😂😂😂

Bravo 👏🏻 ama o cifi fln çok solumasan daha iyi canım.
Bu işlerin hepsini ebeveyn banyosunda yaptım canım, karşıdan da odanın camını açmıştım pek rahatsız etmedi ama haklısın mümkün olduğunca uzak durmak gerek.
Ben normalde cif domestos falan kullanmıyorum.
Mutfakta sirkeyi çok kullanırım, banyo lavabo temizliğimde de Viking ürünlerini kullanıyorum ama bu kez cifin cezbedici parlaklığına yenik düştüm 😂

Hatta domestosu o kadar uzun zamandır kullanmıyorum ki, geçenlerde listeye yazdım, eşiim domates alıp gelmiş 😂😂😂 anlamamış bile ne yazdığımı saf kocam

Yasamayaaaan nasilll bilsin alt tarafı aşk desin ❤️❤️❤️❤️

Rabbim isteyen hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Hamilelik, doğum ne kadar zor geçerse geçsin kucağına aldığın ilk andan itibaren hepsi hiç yaşanmamış gibi unutuluyor 😍

Video da ben çektiğim için neresi olduğu belli çok çok hafif görünüyor açıyı yakalayamadım 😁

Cümleten iyi geceler 😘

Eklentiler

• IMG_20210103_235612.jpg
    IMG_20210103_235612.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 47
Rica ederim canım, Inşallah zamanla her şey düzelir, gönlünce olur
İnşallah canım ❣️

Cocuktan sonra bende pek girebilicegimi sanmiyorum 😊
Çocuktan sonra ilk zamanlar yine birçok şey merak ediliyor yazışmalar oluyor ama zamanla tecrübelendikçe ve bebekler hareketlendikçe takip etmek zor oluyor.
Hamileyken günde 30 sayfa atarken doğumdan sonra sessizlik başlıyor 😂

Aynen çok şükür hiç yalnız değilim alıştıkta güzel komşularım memnunum her gün birimizdeyiz nerdeyse 🤌🏽💖
Hizandan polis eşi bir arkadaşım var, onlar da şu an tatvanda lojmanda kalıyorlar. Acaba aynı lojmanda mısınız merak ettim 🙈
Onun da bebeği var

Benimki de öyle beyaz göğsü dekolteli ve yırtmaçlı 😆 ama sabahligi güzel. Pijamanin üstüne onun sabahligini giyip saçına da bı kurdele ya da taç taksan al sana taze anne fotosu 😆
Ben saten takımımı alırken kardeşim fazla dekolteli alma doğumdan sonra giyersin güzel durur demişti, iyi ki onu dinlemişim 😇
Gecelik tamam yırtmaçlı dekolteli ama alt üst takım olan gayet düzgün insan içinde giyilecek cinsten 😂
Doğumdan sonra yatağıma saten nevresim takımımı serdim, ben de saten takımımı giyip tacımı taktım çok güzel fotoğraflar çekildik 😍

Temizlikle kendini perişan eden analar, yapmayın etmeyin kendinize.. atanamayanogretmen atanamayanogretmen bacım kirli sepeti ciflemek nedir 😅 çok kirlendiyse yenisini al, harcadığın suya yazık gülüm 🙈
Ben yarın ofise gidicem, eşimi tembihledim yarın ben yokken güzelce evi toparla, süpür ve sil diye 🤓
Öyle deme o da bir terapi 😂😂
Ben o zavallı sepeti yılda en az iki kez ciflerim 😂😂
Böyle çılgınca temizlik yaptığım günler eşim ortalıkta pek dolaşmaz, eline geçirsen beni de cifleyip kaldıracaksın der 😂😂😂

Kızıma hamileyken yılbaşında İstanbul’a gitmiştim, orda toplu alışveriş yapıp iki bavulla dönmüştüm. Tabi kız bebek olunca elim hep pembeli şeylere gitti.
Eve gelince heyecanla hepsini eşime gösterdim, eşim de “çocuk senin yüzünden büyüyünce pembeden nefret edecek” dedi 😂😂😂
Alışverişte tercihi ne zaman kendine bıraksam çocuğa mavi renkli garip desenli eşyalar aldı 😂😂
En son da çadır aldım diye evde geldi, çadır hotwheels araba desenli 😂😂😂
İyi yapmışsın boşver, bi yerden sonra kendileri seçmeye başlıyor her şeyi giymiyor sıpalar :KK70:

İyi yapmışsın boşver, bi yerden sonra kendileri seçmeye başlıyor her şeyi giymiyor sıpalar :KK70:
Tabi canım kızım şimdiden dolabı açıyor istediğini seçiyor zilli 😂
Bebekken güzeldi, istediğim gibi giydirip bir sürü fotoğraf çekiyordum.
Şimdi poz ver diyoruz, canı istemezse kafasını çevirip boşluğa bakıyor 😂😂😂

Ben kakamı çişimi yaptım diyen çok duydum canım ya istemsiz geliyormuş ıkınmaktan 😅 lavman falanda yapıyolar sanırım ama yinede oluyor mu bilmiyorum.
Ben yaptım 🙈
Ama o kadar ıkınmaya normal.
Zaten onlar çok görüyor öyle durumları.
Doğum çatalının altına kova koymuşlardı bu tarz durumlar için

Benim demeye calistigim lavman😁 ben onu yaparsam tum modum duser utancimdan ikinamam bir daha da😁
Yaptığını anlamazsın bile ıkınmayla 🙈
Ben emin olamadım o an, doğumdan sonra stajyer kızlara sordum ben kaka mı yaptım dedim, onlar da evet ama önemli değil doğumda olur öyle şeyler dediler.

X