2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aa perine masajini dogumdan sonra mi yapiyorlar, dogumdan sonrada alttan muayene bitmiyor o zaman 🤔
Ayyy adını karıştırmışım ya. 🙄 yanlış bilgi oldu bu.
Rahim masajı diyelim şimdi üstten rahime yapıyorlar rahimde parça kalmasın çabuk toparlansın diye. Alttanda bişeyler yapıyorlar elleriyle o kısmı tam çözemedim parça çıkıyor mu diye bakıyorlar diye düşündüm.
Perine alttan kesi olmasın diye yapılan masajdı.

Ben gecelik giyerim. Doğumdan sonra perine(rahim) masajı fln oluyor en azından benim gittiğim hastanede yapıyorlar biliyorum. O masajdan sonra parça geldimi fln diye bakıyor hemşireler.
Bide giymesi çıkarması daha rahat sanki geceliğin. Kimseye ihtiyacım olmaz giyinirken yere eğilmeyeceğim için. İlk doğumda gecelikle rahattım yine gecelikten gideceğim.
Yanlış yazmışım arkadaşlar perine masajı değil bu. Karıştırmışım tamamen

Ben bi daha doğum yaptığım hastaneye gitmem o zaman herkes her yerimizi görecek kaçış yok 😅
Kimi diyor afedersin çişin kakan geliyor onuda yapıyorsun falan o hallerimi gören kimsenin yüzüne bakamam bir daha😂

Ayyy adını karıştırmışım ya. 🙄 yanlış bilgi oldu bu.
Rahim masajı diyelim şimdi üstten rahime yapıyorlar rahimde parça kalmasın çabuk toparlansın diye. Alttanda bişeyler yapıyorlar elleriyle o kısmı tam çözemedim parça çıkıyor mu diye bakıyorlar diye düşündüm.
Perine alttan kesi olmasın diye yapılan masajdı.

Oh iyi bari sevindim boyle ilgilenmelerine 😍

Ben bi daha doğum yaptığım hastaneye gitmem o zaman herkes her yerimizi görecek kaçış yok 😅
Kimi diyor afedersin çişin kakan geliyor onuda yapıyorsun falan o hallerimi gören kimsenin yüzüne bakamam bir daha😂

Benim annem ikinirken yatak basliginin demirini kirmis haha 😁 beni zeynep kamilde dogurmus, kardesimi turkiye gazetesi hastanesinde orda olmus 😁 her sey olabilir yani dogum bu ama tuvalet icin fitil veriyorlar sanirim icin tamamen bosalsin diye dogumdan once🤔

Benim annem ikinirken yatak basliginin demirini kirmis haha 😁 beni zeynep kamilde dogurmus, kardesimi turkiye gazetesi hastanesinde orda olmus 😁 her sey olabilir yani dogum bu ama tuvalet icin fitil veriyorlar sanirim icin tamamen bosalsin diye dogumdan once🤔
Ben kakamı çişimi yaptım diyen çok duydum canım ya istemsiz geliyormuş ıkınmaktan 😅 lavman falanda yapıyolar sanırım ama yinede oluyor mu bilmiyorum.

Ooo çok güzel hemşireleri bebek gibi bakıyorlar insana ya 🥰🥰
Sen ilk doğumu normal mi yapmıştın. Benim aldığım kısa bir doğum eğitimi vardı. Normal doğumda önce bebeğin doğumu somra da plesantanın doğumu gerçekleşiyor. Karın bölgesine masaj yapılıyor fln. Sezeryanda o plesanta bebeğin çıktığı kesiden mi çıkıyor vajinadan mı ?

Ben kakamı çişimi yaptım diyen çok duydum canım ya istemsiz geliyormuş ıkınmaktan 😅 lavman falanda yapıyolar sanırım ama yinede oluyor mu bilmiyorum.

Benim demeye calistigim lavman😁 ben onu yaparsam tum modum duser utancimdan ikinamam bir daha da😁

Sen ilk doğumu normal mi yapmıştın. Benim aldığım kısa bir doğum eğitimi vardı. Normal doğumda önce bebeğin doğumu somra da plesantanın doğumu gerçekleşiyor. Karın bölgesine masaj yapılıyor fln. Sezeryanda o plesanta bebeğin çıktığı kesiden mi çıkıyor vajinadan mı ?
Yok zorunlu sezaryen oldum. Sonrasında hastaneden çıkana kadar rahim masajı yaptılar parça kalmasın çabuk toparlansın diye.
Normal doğumda bebekten sonra plesentanın doğumunu bekliyorlar. Sezaryende alıyorlar bebekle birlikte.

X