- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.321
Ayyy adını karıştırmışım ya.Aa perine masajini dogumdan sonra mi yapiyorlar, dogumdan sonrada alttan muayene bitmiyor o zaman
Yanlış yazmışım arkadaşlar perine masajı değil bu. Karıştırmışım tamamenBen gecelik giyerim. Doğumdan sonra perine(rahim) masajı fln oluyor en azından benim gittiğim hastanede yapıyorlar biliyorum. O masajdan sonra parça geldimi fln diye bakıyor hemşireler.
Bide giymesi çıkarması daha rahat sanki geceliğin. Kimseye ihtiyacım olmaz giyinirken yere eğilmeyeceğim için. İlk doğumda gecelikle rahattım yine gecelikten gideceğim.
Ayyy adını karıştırmışım ya.yanlış bilgi oldu bu.
Rahim masajı diyelim şimdi üstten rahime yapıyorlar rahimde parça kalmasın çabuk toparlansın diye. Alttanda bişeyler yapıyorlar elleriyle o kısmı tam çözemedim parça çıkıyor mu diye bakıyorlar diye düşündüm.
Perine alttan kesi olmasın diye yapılan masajdı.
Valla ben yakasını bırakmadımBenim kocayla işim yok pehlivan gibi sürünür gezerim hiç sorun olmaz
Kokmuyo ama canım bizdeki öyle rahatsız eden bi kokusu yok.
Evet canım kedili olan baya düşmüş fiyatSagol canimmkedili olan mi eveet 28 tl
Ben bi daha doğum yaptığım hastaneye gitmem o zaman herkes her yerimizi görecek kaçış yok
Kimi diyor afedersin çişin kakan geliyor onuda yapıyorsun falan o hallerimi gören kimsenin yüzüne bakamam bir daha
Ooo çok güzel hemşireleri bebek gibi bakıyorlar insana yaOh iyi bari sevindim boyle ilgilenmelerine
Evet canım kedili olan baya düşmüş fiyat
Ooo çok güzel hemşireleri bebek gibi bakıyorlar insana ya
Ben kakamı çişimi yaptım diyen çok duydum canım ya istemsiz geliyormuş ıkınmaktanBenim annem ikinirken yatak basliginin demirini kirmis hahabeni zeynep kamilde dogurmus, kardesimi turkiye gazetesi hastanesinde orda olmus her sey olabilir yani dogum bu ama tuvalet icin fitil veriyorlar sanirim icin tamamen bosalsin diye dogumdan once
Sen ilk doğumu normal mi yapmıştın. Benim aldığım kısa bir doğum eğitimi vardı. Normal doğumda önce bebeğin doğumu somra da plesantanın doğumu gerçekleşiyor. Karın bölgesine masaj yapılıyor fln. Sezeryanda o plesanta bebeğin çıktığı kesiden mi çıkıyor vajinadan mı ?Ooo çok güzel hemşireleri bebek gibi bakıyorlar insana ya
Ben kakamı çişimi yaptım diyen çok duydum canım ya istemsiz geliyormuş ıkınmaktanlavman falanda yapıyolar sanırım ama yinede oluyor mu bilmiyorum.
O günü yaşanmamış kabul edip o insanları bir daha görmemek en mantıklısı şahsen ben öyle yapıcamBenim demeye calistigim lavmanben onu yaparsam tum modum duser utancimdan ikinamam bir daha da
Yok zorunlu sezaryen oldum. Sonrasında hastaneden çıkana kadar rahim masajı yaptılar parça kalmasın çabuk toparlansın diye.Sen ilk doğumu normal mi yapmıştın. Benim aldığım kısa bir doğum eğitimi vardı. Normal doğumda önce bebeğin doğumu somra da plesantanın doğumu gerçekleşiyor. Karın bölgesine masaj yapılıyor fln. Sezeryanda o plesanta bebeğin çıktığı kesiden mi çıkıyor vajinadan mı ?
Çook teşekkürler
Ben de Şubat indirimini bekliyorum geçen sefer almıştım indirimden kıyafet bir de şubatta alırımBaya indirim var, bir de subatta gelicekmis o zamana kadar ne eksik diye bakip listelicem bende. Dolabimiz da gelseydi
Teşekkür ederim, şimdi oturdu kafamda.Yok zorunlu sezaryen oldum. Sonrasında hastaneden çıkana kadar rahim masajı yaptılar parça kalmasın çabuk toparlansın diye.
Normal doğumda bebekten sonra plesentanın doğumunu bekliyorlar. Sezaryende alıyorlar bebekle birlikte.