-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.381
Masallah subhanallahCümleten iyi geceler
Benimki de bir saattir kıpır kıpırKızlar bebeğim bu saatlerde kıpır kıpır oluyor geç mi uyuyo nedir?
Sizinkiler uyudular mı?
Yalniz değilsinnnÇeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Oyy maşallahCümleten iyi geceler
Hahah aynı eşim de böyle, gece biz kızımla oyun oynadık başbaşa diyorBenimki de bir saattir kıpır kıpır
Gece bazen eşim elini göbeğime koyuyormuş uyurken, o zaman da hareket ediyormuş.
İçinde kımıldayan bir şey varken nasıl uyuyabiliyorsun diye şaşırıyor eşim
Kızlar size de sert tekmeler geliyor mukarnım oynuyor tekmeleriyle ama öyle tabıkı el ayak yok tik gibi böyle yamulup içine geçer gibi hop hop oynuyor
Ben bayadır hissediyorum aslında ama son 2 haftadır her gün hissediyorum artıkAhaha erken hissettirdi kendını iri mi olacak acaba
Erkeklere çok tuhaf geliyor bu hallerHahah aynı eşim de böyle, gece biz kızımla oyun oynadık başbaşa diyor
17+5 den beri bende hissediyorum ilk bebek birde 20. Haftadan önce beklemiyordumBen bayadır hissediyorum aslında ama son 2 haftadır her gün hissediyorum artıkKilosu normal gibi ama bilemedim
Ben yaptım
Ama o kadar ıkınmaya normal.
Zaten onlar çok görüyor öyle durumları.
Doğum çatalının altına kova koymuşlardı bu tarz durumlar için
Yaptığını anlamazsın bile ıkınmayla
Ben emin olamadım o an, doğumdan sonra stajyer kızlara sordum ben kaka mı yaptım dedim, onlar da evet ama önemli değil doğumda olur öyle şeyler dediler.
Çeyizlik saten takımı olmayan bi ben miyim yayalnız olmadığımı söyleyin
Buna hiç takılma canım, illa olacak diye bir şey yok ama olursa da bu da doğum sürecinin bir parçası yapacak bir şey yokAnne olmak zormus gercekten yaneyse dusunmicem bunlari insallah olmaz ama olursa da napalim insanlik hali
Kızzzz adı ne kiiiİnşallah canım
Çocuktan sonra ilk zamanlar yine birçok şey merak ediliyor yazışmalar oluyor ama zamanla tecrübelendikçe ve bebekler hareketlendikçe takip etmek zor oluyor.
Hamileyken günde 30 sayfa atarken doğumdan sonra sessizlik başlıyor
Hizandan polis eşi bir arkadaşım var, onlar da şu an tatvanda lojmanda kalıyorlar. Acaba aynı lojmanda mısınız merak ettim
Onun da bebeği var
Yazlık takımı da aynı kalitede midir acaba? Bizim buralar sıcak oluyor. Çok rahat duruyorlarLohusa takımları konuşulmuşken yazayım, benim lohusa takımım buydu, çok severek giydim.
Yumuşacık ve leke tutmuyor. Kanamam üstüme çıktı ama leke hiç kalmadı.
Özellikle serin bölgelerde doğum yapacak olanlara tavsiye ederim.
Kalın penye, zaten kışlık koleksiyondan.
Lohusa takımları veya pijamalar genelde ince penye oluyor.
Ben 25 Nisanda doğum yaptım, biz o zaman hala doğalgaz açıyorduk akşamları
Yanında bir şey yemiyorumÇay yanındaki şeyler yani
Ben yine abarttım misafirlikteydikYanında bir şey yemiyorumsek çay