2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar, benim midemle karnım birleşmeye başladı ve üst karnımda aşırı bir şişkinlik var artık hep. Bu bebeğin yukarı çıkmasıyla mı ilgili, yoksa gazım mı artıyor anlayamıyorum. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar bebeğim bu saatlerde kıpır kıpır oluyor geç mi uyuyo nedir?
Sizinkiler uyudular mı?
Benimki de bir saattir kıpır kıpır
Gece bazen eşim elini göbeğime koyuyormuş uyurken, o zaman da hareket ediyormuş.
İçinde kımıldayan bir şey varken nasıl uyuyabiliyorsun diye şaşırıyor eşim

Kızlar size de sert tekmeler geliyor mu karnım oynuyor tekmeleriyle ama öyle tabıkı el ayak yok tik gibi böyle yamulup içine geçer gibi hop hop oynuyor

Aynen bende de oluyor.
Bazen telefonla uğraşırken göbeğimden destek alıyorum, telefon hop yukarı zıplıyor

Hahah aynı eşim de böyle, gece biz kızımla oyun oynadık başbaşa diyor
Erkeklere çok tuhaf geliyor bu haller
Ben hep diyorum böyle eşsiz bir duyguyu yaşayamadığınız için çok şanssızsınız.
Ama eşim kadın olsaydı kesin çok nazlı olurdu hamileliğini nasıl geçirirdi allah bilir

Lohusa takımları konuşulmuşken yazayım, benim lohusa takımım buydu, çok severek giydim.
Yumuşacık ve leke tutmuyor. Kanamam üstüme çıktı ama leke hiç kalmadı.

Özellikle serin bölgelerde doğum yapacak olanlara tavsiye ederim.
Kalın penye, zaten kışlık koleksiyondan.
Lohusa takımları veya pijamalar genelde ince penye oluyor.
Ben 25 Nisanda doğum yaptım, biz o zaman hala doğalgaz açıyorduk akşamları

Eklentiler

• E293227D-B0A5-4628-8DEE-446ABD5E4CFF.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 61

Anne olmak zormus gercekten ya neyse dusunmicem bunlari insallah olmaz ama olursa da napalim insanlik hali

Anne olmak zormus gercekten ya neyse dusunmicem bunlari insallah olmaz ama olursa da napalim insanlik hali
Buna hiç takılma canım, illa olacak diye bir şey yok ama olursa da bu da doğum sürecinin bir parçası yapacak bir şey yok
Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaşırsın da bize kendimizi kötü hissettirmesin böyle bir durumda.

Ebe bebek aşağı insin diye karnıma bastırdığında ben istemsizce ebeye vurdum o an refleks olarak. Ebe de bana bağırdı, ne vuruyorsun be, ben çok mu meraklıyım burda bu kokular içinde seni doğurtmaya, dedi.
Ama sen zaten özelde doğum yapacaksın, asla böyle demezler rahat ol

Kızzzz adı ne kiii

Yazlık takımı da aynı kalitede midir acaba? Bizim buralar sıcak oluyor. Çok rahat duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…