Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım özellikle doktora sormuştum o zamanlar da çünkü çok severim hurmayı hiç birini yemeyeceksin demişti ama benim riskli gebelik sizin farklı o yüzden fark gösterebilir ben tedbiren yemiyorum
Anladim canim dogrudur yeme bosver sen ve bebeğin daha onemli
Saglikla risksiz atlatin bu sureci insallah♥️

Ben arada bir (her gun degil) normal medine hurmasi da yiyorum, ya da bazen cantama hurmali protein barlardan (zuber tarzi) atiyorum. Az az yemenin zarari olucagini dusunmuyorum, bu grupta birisi de doktorunun da bu yonde bilgi verdigini soylemisti. Arada kahve de iciyorum. Ozel bir durumunuz yoksa ve cok yemediginiz surece strese gerek yok :)
Bir de bence fetusler bizim dusundugumuz kadar hassas degiller, ben de ay meyve yiyeyim, protein yiyeyim vs. diye devamli dusunuyorum. Burada arada bir kadeh sarap icebilirsiniz diyen doktor bile duydum, he ben hamile oldugumu bilerek icmem. Ama doktor tavsiyesini takip eden hamileler tanidim :KK66: Eger sagliklilarsa bir sekilde doguyorlar.
Evet evet haftada bir bira yine aynı şekilde bi iki kadeh şarap icilebiliyormus ki ben hamile bi kaç kişi gördüm şarap içerken :KK66: ben çok severim ama yapamam

Evet canım özellikle sormuştum onu da mı yemeyeceğim diye hiç bir çeşidini yemeyeceksin demişti ama benim riskli gebelik belki size zararı olmaz canım çok severim ama 1 dilim bile yemedim
Bizimde belki riskli olmuştur suan iki haftadır dr a gitmiyoruz bile.. bende nadir yiyimmmmm

Kontrole falan gidecek misin bi sor bari canım. Sağlık bu ya nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor bu insanlar bir açıklama yapmaktan acizler. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Perşembe günü gideceğim canım o zaman soracağım bakalım ne diyecekler oğlumda fitil kullanmadım böyle bişey hatırlamıyorum çünkü

Hamilelik beslenmenize de cennet hurmasını ekleyebilirsiniz. Hamilelikte cennet hurmasının faydaları hem bebek hem anne için düşünülebilir. Hurmadaki kalsiyum, fosfor gibi mineraller bebeğin kemik gelişimine katkı sağlar. Demir içeriği annede gelişebilecek anemi riskine karşı bir önlem olabilir.

Cennet hurmasi degil kuru hurma yasak canim,erken dogum yapar kuru hurma ramazanda yedigimiz varya o erken dogum riskine sebeb
Ay bize de cennet hurması geldi köyden ben baya yedim. Burda da hurma yenmesin deyince bi korktum ama araştırdım netten cennet hurması çok faydalıymış.

Kızlar bişey soracağım 3. Hamileliğim ama hiç suyum gelmedi benim nasıl bişey olduğunu bilmiyorum lavaboya gidiyorum ya temizlenene kadar fitil kalıntısı galiba beyaz çünkü damla damla geliyor su mu acaba diye korkuyorum öyle bişey de olsa normal zamanda da gelir diyorum fitil kullan lar sizde de o damlamalar oluyor mu

Kızlar bişey soracağım 3. Hamileliğim ama hiç suyum gelmedi benim nasıl bişey olduğunu bilmiyorum lavaboya gidiyorum ya temizlenene kadar fitil kalıntısı galiba beyaz çünkü damla damla geliyor su mu acaba diye korkuyorum öyle bişey de olsa normal zamanda da gelir diyorum fitil kullan lar sizde de o damlamalar oluyor mu
Ben mantar için fitil kullandım canım. O zaman fitil kalıntıları akıyordu tuvalete çıkınca. Ama su gibi değil baya koyu kıvamlı akıntı gibi düşüyordu.

Ben mantar için fitil kullandım canım. O zaman fitil kalıntıları akıyordu tuvalete çıkınca. Ama su gibi değil baya koyu kıvamlı akıntı gibi düşüyordu.
Böyle damla damla beyaz geliyor temizleninceye kadar sonra damlayan bişey görmüyorum

Böyle damla damla beyaz geliyor temizleninceye kadar sonra damlayan bişey görmüyorum
Aynen yoğun kıvamlı beyaz beyaz geliyor canım. O fitilin içeride kalan kalıntıları. Bir süre geliyor. Su gelince öyle olmuyormuş bayağı çiş gibi sen farkında olmadan akıyormuş

Aynen yoğun kıvamlı beyaz beyaz geliyor canım. O fitilin içeride kalan kalıntıları. Bir süre geliyor. Su gelince öyle olmuyormuş bayağı çiş gibi sen farkında olmadan akıyormuş
Bu korku doğuma kadar geçmez artık bende oğlumda da hep bu soru aklımdaydı hemşireye de hastaneden çıkmadan önce sordum çişle karışık da gelebilir siz anlayamazsınız muayeneyle anlaşılır dedi perşembe günü doktora da Bi sorayım riskli haftaları atlatsaydık ilk hedef 28

Arkadaşlar merhaba, benim betam 11 Kasım'da 7590di. 15 Kasımda 20.990 olmuş iki günde bir ikiye katlamamiş, gebeliğin ilk zamanlarinda da 261den ertesi gün 340a çıkmıştı, böyle düzensiz artışları var. Kavite içinde bir kese var 18mm, kesinin içinde yolk da varmış ancak bebek yok. Progestan da kullanıyorum. Boş gebelikse eger progestan kullanmama rağmen kendi kendine düşer mi acaba? 6. Haftadayim.

Bu korku doğuma kadar geçmez artık bende oğlumda da hep bu soru aklımdaydı hemşireye de hastaneden çıkmadan önce sordum çişle karışık da gelebilir siz anlayamazsınız muayeneyle anlaşılır dedi perşembe günü doktora da Bi sorayım riskli haftaları atlatsaydık ilk hedef 28
Sanırım bir test yapıp anlıyorlar onu sızıntı var mı yok mu diye. İnşallah atlatırsın canım. Sen dinlen güzelce inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası. Herkes için dua ediyorum hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah. Hepsi bir sınav bizim için annelik gerçekten kolay değilmiş ben şu kısacık 4 ayda bile anlamaya başladım. Bu günlerde geçecek

Ben arada bir (her gun degil) normal medine hurmasi da yiyorum, ya da bazen cantama hurmali protein barlardan (zuber tarzi) atiyorum. Az az yemenin zarari olucagini dusunmuyorum, bu grupta birisi de doktorunun da bu yonde bilgi verdigini soylemisti. Arada kahve de iciyorum. Ozel bir durumunuz yoksa ve cok yemediginiz surece strese gerek yok :)
Bir de bence fetusler bizim dusundugumuz kadar hassas degiller, ben de ay meyve yiyeyim, protein yiyeyim vs. diye devamli dusunuyorum. Burada arada bir kadeh sarap icebilirsiniz diyen doktor bile duydum, he ben hamile oldugumu bilerek icmem. Ama doktor tavsiyesini takip eden hamileler tanidim :KK66: Eger sagliklilarsa bir sekilde doguyorlar.
Evet ben de bu mantıkta gidiyorum hep ve aynısını doktorum da söyledi. Sonuçta kilolarca her gün yemiyoruz. Kahveyi de hurmayı da kararında almak lazım. İnsan kendini bilir. Maydonoz da yemeyin diyorlar ama tutup da detoks suyu yapar gibi hunharca tüketmiyoruz. Ölçü önemli :)

X