- 13 Haziran 2020
- 527
- 451
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
900 1000 gibi bişey olabilir bence canım. Bende sen gibi bekliyoeum biliyorsun. Sen bir daha vermedin mi kan dün filanArkadslar, carsamba 141 olan deger pazartesi tahmini kac olur sizce?
Yok kuzum daha vermedım, iki kere baktı artısa, carsamba 3. İdi, pazartesi tekrar ver dedi, herhalde duruma göre kese için tarih verecek.. Bugun 4+4 görünüyor asılamaya göre900 1000 gibi bişey olabilir bence canım. Bende sen gibi bekliyoeum biliyorsun. Sen bir daha vermedin mi kan dün filan
Günaydın canımmmmm , kasık ağrılarım vuruyor onun haricinde herşey güzel elhamdulillah.. tabi hala kendimi hamiş hissetmiyorum niyeyseGünaydınlar güzel bı gün diliyorum herkese kanamasiz ağrısiz nasılsınız bugün hanımlar
Ya aynı sayıların seninle benimde 5+2 pazartesi doktora gidicem inşallah herşey yolundadırCnm bende 5+3 günlük geleyim bu gun de gittim dr bana sabahları tok karna al dedi gunde bir kez
P tesi kesin haberlerini bekliyorum canım seninle aynı gidiyoruz hemen hemen merak ederim.Yok kuzum daha vermedım, iki kere baktı artısa, carsamba 3. İdi, pazartesi tekrar ver dedi, herhalde duruma göre kese için tarih verecek.. Bugun 4+4 görünüyor asılamaya göre
Benim arada giriyor kasık ağrım geçen hafta olduğu gibi yoğun kasık ağrım yok dün 5 6 kere geldi geldi gitti cajim inşallah normaldir. Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sanırım daha kese yi görmedik o yüzden. Her zman bakıyorum leke geldi mi kan gekdi mı diye valla korkuyorumGünaydın canımmmmm , kasık ağrılarım vuruyor onun haricinde herşey güzel elhamdulillah.. tabi hala kendimi hamiş hissetmiyorum niyeyse
İnşallah güzel Bi deger cıkar senin doktorun Ne zaman cagırdı peki kese için bişey soyledı miP tesi kesin haberlerini bekliyorum canım seninle aynı gidiyoruz hemen hemen merak ederim.
benim bildiğim adet günü yerleşme kanaması oluyor birde sonraki haftalarda. Adetten 15gun önceyse o yumurtlamadır bence inşallah gönlünüze göre olur.Merhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim
1000civari olabilir veya daha fazlaArkadslar, carsamba 141 olan deger pazartesi tahmini kac olur sizce?
Şükür canım sen nasilsin? Ya ben geceleri sürekli uyanıyorum rahat uyuyamıyorum neden acaba. Nefes alamıyorum gibiGünaydınlar güzel bı gün diliyorum herkese kanamasiz ağrısiz nasılsınız bugün hanımlar
Yaa insallahbenim bildiğim adet günü yerleşme kanaması oluyor birde sonraki haftalarda. Adetten 15gun önceyse o yumurtlamadır bence inşallah gönlünüze göre olur.
1000civari olabilir veya daha fazla
Şükür canım sen nasilsin? Ya ben geceleri sürekli uyanıyorum rahat uyuyamıyorum neden acaba. Nefes alamıyorum gibi
Benim de oyl gece leri alma nefes alamama durumu yok ben heyecan dan uyuyamıyorum sanırım erken de kalkıyorum artık aman canım dikkwt et kendine virüs filan şu sıra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin.benim bildiğim adet günü yerleşme kanaması oluyor birde sonraki haftalarda. Adetten 15gun önceyse o yumurtlamadır bence inşallah gönlünüze göre olur.
1000civari olabilir veya daha fazla
Şükür canım sen nasilsin? Ya ben geceleri sürekli uyanıyorum rahat uyuyamıyorum neden acaba. Nefes alamıyorum gibi
Cuma gidecem canım inşallah görebilir keseyi düşünmekten kafayı yiycem valla hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hamile kalınca bütün sorularım yanıtlarını bulacak diye düşünürken daha xok soru ile karşı karşıya geldim kalp atisini bı duyum inşallah daha güzel olacak cuma yi iple çekiyorumİnşallah güzel Bi deger cıkar senin doktorun Ne zaman cagırdı peki kese için bişey soyledı mi
Benim arada giriyor kasık ağrım geçen hafta olduğu gibi yoğun kasık ağrım yok dün 5 6 kere geldi geldi gitti cajim inşallah normaldir. Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sanırım daha kese yi görmedik o yüzden. Her zman bakıyorum leke geldi mi kan gekdi mı diye valla korkuyorum
Ya inanır mıısn bendeee
Sağlıcakla gelsin kuzular
Haziran ayını da çok sevmem ama böylesi nasipmiş
yok canım ben hastane dışında dışarı bile çıkmıyorum korkudan.Benim de oyl gece leri alma nefes alamama durumu yok ben heyecan dan uyuyamıyorum sanırım erken de kalkıyorum artık ☺ aman canım dikkwt et kendine virüs filan şu sıra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin.
Benı de cuma cagırır belkı pazartesi kandan sonra soylıcekaynı günler de gideriz ama kalp için erken sanırım, kese görür önce seninde 4+4 deil mi bugunBenim de oyl gece leri alma nefes alamama durumu yok ben heyecan dan uyuyamıyorum sanırım erken de kalkıyorum artık aman canım dikkwt et kendine virüs filan şu sıra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin.
Cuma gidecem canım inşallah görebilir keseyi düşünmekten kafayı yiycem valla hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hamile kalınca bütün sorularım yanıtlarını bulacak diye düşünürken daha xok soru ile karşı karşıya geldim kalp atisini bı duyum inşallah daha güzel olacak cuma yi iple çekiyorum
Annemin benden sonra bir daha olmamış tek çocuğum ben.. çok korkuyordu bende çocuk hasreti çekerim diye ama çok şükür kan testini dün yaptırdım sağlık ocağında 364 çıktı beta hcg. Ama tekrar gitmedim yarın sağlık ocağına gideceğim. Kadın doğuma ne zaman gideceğimi bilemiyorum. Gidince kese görünsün istiyorum erken gitmek istemiyorum. Bir yandan da hergün gidip ultrasona baktırmak istiyorum
Günaydın canımmmmm , kasık ağrılarım vuruyor onun haricinde herşey güzel elhamdulillah.. tabi hala kendimi hamiş hissetmiyorum niyeyse
Bende de 4+4 gözüküyor canım ayniyiz galiba üçümüzP tesi kesin haberlerini bekliyorum canım seninle aynı gidiyoruz hemen hemen merak ederim.