2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydınlar güzel bı gün diliyorum herkese kanamasiz ağrısiz nasılsınız bugün hanımlar 😍😍
Günaydın canımmmmm , kasık ağrılarım vuruyor onun haricinde herşey güzel elhamdulillah.. tabi hala kendimi hamiş hissetmiyorum niyeyse 😅😅

Yok kuzum daha vermedım, iki kere baktı artısa, carsamba 3. İdi, pazartesi tekrar ver dedi, herhalde duruma göre kese için tarih verecek.. Bugun 4+4 görünüyor asılamaya göre
P tesi kesin haberlerini bekliyorum canım seninle aynı gidiyoruz hemen hemen merak ederim.

Günaydın canımmmmm , kasık ağrılarım vuruyor onun haricinde herşey güzel elhamdulillah.. tabi hala kendimi hamiş hissetmiyorum niyeyse 😅😅
Benim arada giriyor kasık ağrım geçen hafta olduğu gibi yoğun kasık ağrım yok dün 5 6 kere geldi geldi gitti cajim inşallah normaldir. Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sanırım daha kese yi görmedik o yüzden. Her zman bakıyorum leke geldi mi kan gekdi mı diye valla korkuyorum🙈

Merhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim
benim bildiğim adet günü yerleşme kanaması oluyor birde sonraki haftalarda. Adetten 15gun önceyse o yumurtlamadır bence inşallah gönlünüze göre olur.
Arkadslar, carsamba 141 olan deger pazartesi tahmini kac olur sizce?
1000civari olabilir veya daha fazla
Günaydınlar güzel bı gün diliyorum herkese kanamasiz ağrısiz nasılsınız bugün hanımlar 😍😍
Şükür canım sen nasilsin? Ya ben geceleri sürekli uyanıyorum rahat uyuyamıyorum neden acaba. Nefes alamıyorum gibi

benim bildiğim adet günü yerleşme kanaması oluyor birde sonraki haftalarda. Adetten 15gun önceyse o yumurtlamadır bence inşallah gönlünüze göre olur.

Şükür canım sen nasilsin? Ya ben geceleri sürekli uyanıyorum rahat uyuyamıyorum neden acaba. Nefes alamıyorum gibi
Yaa insallah❤️❤️❤️
Bu arada ben de sabahları terleyerek uyanıyorum 2 3gündür

Benim de oyl gece leri alma nefes alamama durumu yok ben heyecan dan uyuyamıyorum sanırım erken de kalkıyorum artık ☺️ aman canım dikkwt et kendine virüs filan şu sıra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin.
İnşallah güzel Bi deger cıkar ❤️ senin doktorun Ne zaman cagırdı peki kese için bişey soyledı mi
Cuma gidecem canım inşallah görebilir keseyi düşünmekten kafayı yiycem valla hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hamile kalınca bütün sorularım yanıtlarını bulacak diye düşünürken daha xok soru ile karşı karşıya geldim kalp atisini bı duyum inşallah daha güzel olacak cuma yi iple çekiyorum ❤️❤️

Benim arada giriyor kasık ağrım geçen hafta olduğu gibi yoğun kasık ağrım yok dün 5 6 kere geldi geldi gitti cajim inşallah normaldir. Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sanırım daha kese yi görmedik o yüzden. Her zman bakıyorum leke geldi mi kan gekdi mı diye valla korkuyorum🙈
Ya inanır mıısn bendeee 💙
Sağlıcakla gelsin kuzular 😍
Haziran ayını da çok sevmem ama böylesi nasipmiş 😅😅

Benim de oyl gece leri alma nefes alamama durumu yok ben heyecan dan uyuyamıyorum sanırım erken de kalkıyorum artık ☺ aman canım dikkwt et kendine virüs filan şu sıra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin.
yok canım ben hastane dışında dışarı bile çıkmıyorum korkudan.
Benim nefes problemi virüsten değil de burnum sürekli tıkanıyor gibi. Hamilelikte olurmuş ama kızımda bunu yasadimmı hatırlamıyorum

Benim de oyl gece leri alma nefes alamama durumu yok ben heyecan dan uyuyamıyorum sanırım erken de kalkıyorum artık ☺️ aman canım dikkwt et kendine virüs filan şu sıra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hepimizin.

Cuma gidecem canım inşallah görebilir keseyi düşünmekten kafayı yiycem valla hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği hamile kalınca bütün sorularım yanıtlarını bulacak diye düşünürken daha xok soru ile karşı karşıya geldim kalp atisini bı duyum inşallah daha güzel olacak cuma yi iple çekiyorum ❤️❤️
Benı de cuma cagırır belkı pazartesi kandan sonra soylıcek❤️aynı günler de gideriz ama kalp için erken sanırım, kese görür önce seninde 4+4 deil mi bugun

Ben hemen gitmeyeceğim çok erken biraz bekleyeceğim kızlar 🙈

Merhaba herkese. Hepinize hayırlı bi hamilelik süreci sağlıklı bebekler diliyorum. Benim bir sorum var. Cevaplayan olursa sevinirim. Sat 15 Eylül bat tahmini 20 Eylül. Bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz. 5 Ekim’de peçeteye sildikçe gelen silik pembe akıntım oldu. 6 ve 7 Ekim’de de devam etti. Sonra bitti. Sorum şu adetten 10-15 gün kadar önce yerleşme kanaması olur mu? Bir de yumurtlama akıntısı ise 3 gün sürer mi? Test için hangi tarihi beklemeliyim

Merhaba kızlar ben beta hcg yi salı ölcturdugunde 241 çıkmıştı dr çok iyi artışın dedi ayın 13 salı gününe randevu verdi keseyi görmek için ben merakımdan perşembe gene hcg testi yaptırdım 545 çıktı sizce salı günü kese gözükürmü merak ve telas ıcindeyim çünkü salı günü daha 5+2 olacağım gözükür mu bilmiyorum sağlık ocagindada kalbinide duyarsınız dedi ama bilemedim yani

Annemin benden sonra bir daha olmamış tek çocuğum ben.. çok korkuyordu bende çocuk hasreti çekerim diye ama çok şükür 🙏 kan testini dün yaptırdım sağlık ocağında 364 çıktı beta hcg. Ama tekrar gitmedim yarın sağlık ocağına gideceğim. Kadın doğuma ne zaman gideceğimi bilemiyorum. Gidince kese görünsün istiyorum erken gitmek istemiyorum. Bir yandan da hergün gidip ultrasona baktırmak istiyorum 🙈🙈

merhaba
Ben hala kan testi yaptıramadım. Eşimin dedesi vefat etti memlekete geldik. Kimseye gebeliği söyleyemedim ayakta duramıyorum ama sürekli koşturmam gerekiyor. Hiç böyle bir şey yaşayacağımı düşğnmemiştim. Pazartesi sabah işten 1-2 saat izin alıp yaptıracağım artık. Doktora ne zaman gideceksiniz peki. Ben de erteledim artık.

X