2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar merhaba. Adet tarihim 4 Ekim
11 Ekim de rahim filmine girdim
16 Ekim de doktora gittim yumurta buyumemis 13mm dedi. Büyümez dedi. Adetim gecikir mi dedim geçilebilir yumurta olgulasmadigi için dedi. Ben yine de yumurta büyür belki diye ilişkiyi gün aşırı değerlendirdim.
2 Ekim'de şeker Demir e baktırmak için sağlık ocağına gittim Beta da istedim. Sonuçlarım bugün çıkmış yani 5 ekim tarihinde bı baktım 16.63 pozitif yazıyor.
Ebeyle konuştuk var da diyemem yok da diyemem diyor bu durumda yükselen oldu mu. Bugün idrar testi yaptım silik çıktı. Şimdiden teşekkürler
Benimde öyelydi oğlum da yükseldi canım tekrar baktır

Bu hafta bulamazsam özelden alcam artık randevu

Ben öyle gitsem bana yine vermezler kesin o kadar şanssızım ki bu konularda, başka devlet hastanelerinde randevu var ama evime çok uzaklar o yüzden onlarada gidemiyorum
Ben mhrs den istediğim doktordan yer olmayınca dolu olduğunu boş yer olduğunda bilgilendirelim diye Bi yazı geliyor onu tıklıyorum boş olduğunda bilgilendirme mesajı geliyor. Sıra olmadığı zamanda biraz erken gidilir hastahane gelen hastalar için 15 kişilik yer bırakıyorlar mesela bugün öyle yaptım

Ben mhrs den istediğim doktordan yer olmayınca dolu olduğunu boş yer olduğunda bilgilendirelim diye Bi yazı geliyor onu tıklıyorum boş olduğunda bilgilendirme mesajı geliyor. Sıra olmadığı zamanda biraz erken gidilir hastahane gelen hastalar için 15 kişilik yer bırakıyorlar mesela bugün öyle yaptım
Bana öyle bir yazı da gelmiyor bende mi bir sorun var acaba🤔 bakalım bulamazsam öyle giderim artık

Bulantıs
Selam kızlar herkese, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Konu sahibi olunca ben eklicem sizleri. Rica etsem beni etiketleyerek yaş, SAT, kaçıncı çocuk, tahmini doğum bilgilerinizi yazar msnz? Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Covid olan arkadaşlara geçmiş olsn diorum, yazılanları okudum ama çok katılamadım sohbetlere 🥴 herkes iyi mi?

Bulantısı olanlara uzun sürmemesini diliorm🙏🏿
Gelişme kaydeden paylaşsın bizlerle :KK66:
Hoşbulduk , teşekkür ederim 🍀
SAT: 11 Eylül
1.Çocuk
Tahmini doğumu bilemiyorum henüz :)
11 HAZİRAN 2021 allah nasip ederse :)

Merhabalar haziran anneleri nasil gidiyor hamilelik suphede olanlar ayni benim gibi insallah bebislerimizde vardir adetime yarinla birlikte 1 hafta var akintilarim var hamilelik belirtisi olabilir mi adete bir hafta kala akinti olur mu olmaz mi bilgi verirmisiniz
Ya bu durum sanırm değişkenlik gösteriyor. Kızımda akımtı yaşamıştım . Hatta regl oldum Sanıyordum her defasında.
ama bu genelikte akıntı hiç olmadı
Selam kızlar herkese, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Konu sahibi olunca ben eklicem sizleri. Rica etsem beni etiketleyerek yaş, SAT, kaçıncı çocuk, tahmini doğum bilgilerinizi yazar msnz? Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Covid olan arkadaşlara geçmiş olsn diorum, yazılanları okudum ama çok katılamadım sohbetlere 🥴 herkes iyi mi?

Bulantısı olanlara uzun sürmemesini diliorm🙏🏿
Gelişme kaydeden paylaşsın bizlerle :KK66:
Merhaba canım ,
İyiyim çok şükür .
ben kalp atışından sonra inşallah listedenyerimi alıxam ♥️ Sen nasılsın ?

Arkadaşlar covidliyim dün testim çift çizgi çıktı covid ilacıda kullanıyordum Son adet başlangıcım üç Eylül ne yapmam gerekiyor evde imkanlar dahilinde doktora da gidemiyorum lütfen bi akıl verin

Cok gecmis olsun arayip birilerine ulasmaya calisin en iyi doktorlar yonlendirir.. bol bol dinlenip zencefilli su icin bide sarimsak yutuyorlar sanirim..
Benim kimyasal kesinleşti 2 güne adet olurum, temmuz annesi olmak için çalışmalara başlayacam😊😊
Gecmis olsun cok bekletmeden hemen gelsin insallah..

Canım 8 Ekim daha gelmedi ki yanlış mı yazdın acaba 😊 son gördüğün adetin ne zaman başladı, mesela benimki en son 9 eylülde geldi, 9 ekimde yine gelmesi lazım, gelmezse hamileyim 😁 senin en son gördüğün adet de eylülde olmalı, ilk günün ne zamandı yani 😊
Yaaa 🤣🤣 ben özbek gelinim ayları öğrenemedim bir türlü geçen ay eylül mü oluyor

Canım 8 Ekim daha gelmedi ki yanlış mı yazdın acaba 😊 son gördüğün adetin ne zaman başladı, mesela benimki en son 9 eylülde geldi, 9 ekimde yine gelmesi lazım, gelmezse hamileyim 😁 senin en son gördüğün adet de eylülde olmalı, ilk günün ne zamandı yani 😊
Geçen ayın 8 ile 14 arasi adetliydim 7 gün sürdü

Cok gecmis olsun arayip birilerine ulasmaya calisin en iyi doktorlar yonlendirir.. bol bol dinlenip zencefilli su icin bide sarimsak yutuyorlar sanirim..

Gecmis olsun cok bekletmeden hemen gelsin insallah..
Çok teşekkür ederim RABBİM Hayırlısıyala, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 😊

Günaydın kızlar nasılsınız :) nasıl gidiyor hamilelik ..
kızlar kasık ağrısı normal dimi bir de ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmesi gerekir.. ☘️

Geçen ayın 8 ile 14 arasi adetliydim 7 gün sürdü
O zaman bugün baktım tam 4+0sın 😁 yani tam dört haftalıksın muhtemel doğum tarihi de 15 Haziran 2021 😊 mesela yarın 4+1 olacaksın, yani dört haftalık ve bir günlük 😊 bir sürü hamilelik takibi uygulaması var mesela “mutlu anne” uygulamasını indirebilirsin çok kolay oluyor takip etmesi 😊

O zaman bugün baktım tam 4+0sın 😁 yani tam dört haftalıksın muhtemel doğum tarihi de 15 Haziran 2021 😊 mesela yarın 4+1 olacaksın, yani dört haftalık ve bir günlük 😊 bir sürü hamilelik takibi uygulaması var mesela “mutlu anne” uygulamasını indirebilirsin çok kolay oluyor takip etmesi 😊

Canım benim sıkılmadan anlattin canım yaa çok teşekkür ederim. Sen kaç haftaliksin

Bi ben bilmiyorum sanırım kac haftalık oldugumu uygulamalar karıstı bende, ben asılama oldum 15. Gün bugun ama yumurta normal donguden 6 gun once buyudu, son adeti gırınce 3 hafta cıkıyor, ama aslında 4 hafta olması gerek onu nasıl yapıcam ya adet tarıhını 6 gun once mı girsem?

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.
Sayfalar dolmuş burada. Hepinize sağlıklı gebelik dilerim. Şüphede olanlar da hayırlısıyla istedikleri sonucu alırlar umarım.
Haziran mı oluyor bilemiyorum. 2 gündür şaşkınım sadece. Kimseye bir şey diyemedim. Burada yazılanları görünce size anlatmak istedim.
Son adet tarihim 6 eylül. Normalde periyodum 26-28 gün. Şaşmaz hiç. E olmadı. İlk defa bu ay korunmayı bırakmıştık annem çok zor çocuk sahibi olmuş ve ona benzeyeceğime o kadar inanıyordum ki hemen olabilme ihtimalini hiç düşünmemişim.
Neyse benim günler şaştı ve korunmayınca acaba dedim olabilir mi? Hemen test yaptım 2. Çizgi silik.
Çalışıyorum kan testi yaptırmaya fırsatım olmadı.
Önümüzdeki hafta gece çalışacağım. Sabahtan sağlık ocağına gidip test yaptıracağım.
1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Hiçbir şey bilmiyorum.
Bir yandan doktor araştırıyorum. Anadolu yakasındayım. Tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum.
İş yerimden gizleyeceğim durumu. Bir de onun stresine girdim. Pandemi dönemi hamile klan çat ücretsiz izin. Neyse önemi yok artık hiçbirinin. Bu kadar hazır olduğumu bilmiyordum. Umarım gerçekten vardır. :)
Çok benziyor hikayemiz.. benim de son adet 6 Eylül ve benimde annemin 10 yıl bebeği olmamış.. şu an bi aksilik olmazsa inş 4 haftalık bir mucizem var ☺☺☺

X