2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım benim sıkılmadan anlattin canım yaa çok teşekkür ederim. Sen kaç haftaliksin
Canım benimki senden bir gün küçük 😊😊 ama ben hamilemiyim bilmiyorum cuma günü adet olmam lazım, olmazsam test yapacağım, bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim inşallah hamileyimdir 😊 öyle de olursa dediğim gibi senden bir gün gerideyim, çünkü benim adetim 9 eylüldü 😊

dün betahcg 199,8 çıktı. Sat 11.eylül bat 8 ekim.dua ediyorum inşallah şu bir kaç haftada bir sıkıntı olmasın

Bi ben bilmiyorum sanırım kac haftalık oldugumu uygulamalar karıstı bende, ben asılama oldum 15. Gün bugun ama yumurta normal donguden 6 gun once buyudu, son adeti gırınce 3 hafta cıkıyor, ama aslında 4 hafta olması gerek onu nasıl yapıcam ya adet tarıhını 6 gun once mı girsem?
Canım bence sen şimdi uygulamayı yani son adet tarihini baz al, doktorun zaten tam kaç haftalık olduğunu söyler sana bebeğin boyutuna göre, o zaman uygulamayı güncellersin 😊 tabi bu benim fikrim canım, ne olursa olsun hep son adet günü önemseniyor ya ondan böyle dedim 😊

Canım benimki senden bir gün küçük 😊😊 ama ben hamilemiyim bilmiyorum cuma günü adet olmam lazım, olmazsam test yapacağım, bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim inşallah hamileyimdir 😊 öyle de olursa dediğim gibi senden bir gün gerideyim, çünkü benim adetim 9 eylüldü 😊
hadi inşallah güzel haberini beklerim canım haber ver tamam mi

Günaydın kızlar nasılsınız :) nasıl gidiyor hamilelik ..
kızlar kasık ağrısı normal dimi bir de ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmesi gerekir.. ☘
Günaydın, benimde kasık ağrım oluyor normal diye okudum. Bu gün tam 5 +0 oldum ama hâlâ gidemedim ben 😁 normalde 5. yada 6. haftada gidiyorlar sanırım

Ya bu durum sanırm değişkenlik gösteriyor. Kızımda akımtı yaşamıştım . Hatta regl oldum Sanıyordum her defasında.
ama bu genelikte akıntı hiç olmadı

Merhaba canım ,
İyiyim çok şükür .
ben kalp atışından sonra inşallah listedenyerimi alıxam ♥ Sen nasılsın ?
Ben de iyim canım saolasın :) karantina süreniz de azalmş iyi sayılı gün çabuk geçer 😉 ben de kalp ayışını bekliorum yaa heycanla ☺️ Hepimiz duyalım sağlıkla miniklern kalplerini🥰🙏🏿

Günaydın, benimde kasık ağrım oluyor normal diye okudum. Bu gün tam 5 +0 oldum ama hâlâ gidemedim ben 😁 normalde 5. yada 6. haftada gidiyorlar sanırım
Hayırlı olsun öncelikle size de :) ben de beklicem biraz daha :)

• Beğen
Reactions: H E
Benim sonuçlarda hafta bileğisin yazmamış negatif pozitifte yazmıyor sadece değer yazıyor 😀 bugün tekrar gideceğim
Aaa bende iki önceki değerle karşılaştırması bile var böyle daha iyi oluyor git gelde haber ver bize

• Beğen
Reactions: H E
Bende de kaşık ağrısı var ama idrar yolu enfeksiyonu cıktı onun etkisi olma ihtimali yüksekmiş ilaç kullanıcam sende doktora sor istersen belli olmaz ve 6. Hafta gitmek en mantıklısı kalp atışını duyuyorsun ve tamam şuan herşey yolunda diyorsun

Günaydın kizlar dün gece kahve akıntımoldu cok korktum. Ince çizgi halinde akıntıyla birlikte geldi. Neden acaba rahim genişlemesiyle alakalı mi yoksa başka sebep mi var:KK43: randevum cuma günü. Ağrım falan da yok

Hayırlı olsun öncelikle size de :) ben de beklicem biraz daha :)
Sizede hayırlı olsun inşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz ☺️
Bende de kaşık ağrısı var ama idrar yolu enfeksiyonu cıktı onun etkisi olma ihtimali yüksekmiş ilaç kullanıcam sende doktora sor istersen belli olmaz ve 6. Hafta gitmek en mantıklısı kalp atışını duyuyorsun ve tamam şuan herşey yolunda diyorsun
Hadi yaa geçmiş olsun senin 1 saat falan sürmüştü sanki kasık ağrın öyle hatırlıyorum, gidebilirsem onu da sorarım İnşaAllah. Aynen genelde 6. hafta git diyorlar ama bakalım

Canım bence sen şimdi uygulamayı yani son adet tarihini baz al, doktorun zaten tam kaç haftalık olduğunu söyler sana bebeğin boyutuna göre, o zaman uygulamayı güncellersin 😊 tabi bu benim fikrim canım, ne olursa olsun hep son adet günü önemseniyor ya ondan böyle dedim 😊
Sabırsızlıkla beklıyorum doktor kontrolunu 🙏🏻bu arada dün benden kahverengi leke geldı tırnak buyulugunde, bugun bısey yok aklım cıktı basına boyle bısey gelen var mı?

Günaydın kizlar dün gece kahve akıntımoldu cok korktum. Ince çizgi halinde akıntıyla birlikte geldi. Neden acaba rahim genişlemesiyle alakalı mi yoksa başka sebep mi var:KK43: randevum cuma günü. Ağrım falan da yok
Rahim genişlemesi falan olabilir bi arkadaşımın 7. haftada kanaması olmuştu düşük sanıp acile gitmiş doktor ne düşüğü burda iki tane bebek var demiş 😁 sende strese girme eğer artarsa acile gidersin artmazsa zaten cuma doktoruna sorarsın

Bi ben bilmiyorum sanırım kac haftalık oldugumu uygulamalar karıstı bende, ben asılama oldum 15. Gün bugun ama yumurta normal donguden 6 gun once buyudu, son adeti gırınce 3 hafta cıkıyor, ama aslında 4 hafta olması gerek onu nasıl yapıcam ya adet tarıhını 6 gun once mı girsem?
Adet gününü baz alman gerekiyor benim bildiğim. Çünkü adet başlangıcını hamilelik başlangıcı sayıyor doktorlar. Heralde aşılama olması bunu değiştirmez ama yine de doktor bilir tabi

Günaydın canım. Geçen hafta bende de olmuştu azıcık doktoruma söyledim korkulacak bir şey değil dedi. Progestan Biogest fitilini verdi her akşam uyumadan önce kullanıyorum. Kullandıktan sonra bir daha gelmedi. Bebek yerini sağlamlaştırdıkca öyle gele biliyormuş. Önemli olan kırmızı kan gelmesin kırmızı kan tehlike belirtisi

X