2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bende bugün test yaptım kızlar adetim 2 gün gecikti erken gebelik testinde ikinci çizgi hafif silik çıktı.. yarın sağlık ocağına gidip kandan baktırmayı düşünüyorum. Eğer bebek varsa bende Haziran annesi olacam inş. Son adet tarihi 6 Eylül :KK49::KK49:
Silik çıktıysa hamilesindir ama hayırlısıyla git kesin söylesinler şimdiden hoşgeldin

Benim alttan muayene çok kötü gecti hayatımın travmasını yaşadım. Bir de benim dr acildeydi. Orda baktı çok kötü oldum. Çıkar çıkmaz ağladım elimde olmadan.🤦‍♀️
İlk muayene önemli deniliyor zaten doktorun yaklaşımı falan insanı etkileyebiliyor. ☹️Benim doktorum çok iyi yaklaştı sıkıntı yaşamadım şükür..

Hiç bi bilgim yok ya tamda denk geldi gebelik bu duruma 🤦🏼‍♀️
kalakaldık evde 11.5 aylık kızım da var maskeyle dolaşıyoruz evde yavrum doğdu doğalı bu illet başımızda 🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun arkadaşım 😔 belki de bi yanlışlık vardır ya testi tekrarlamaları lazım aslında. Sana neden yapmadılar ki

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar ya MHRS’den randevu almanın püf noktası gibi bir şey var mı hangi saatte girersem gireyim randevu bulamıyorum 🤦🏻‍♀️

Slm kızlar bugün adetim 1 hafta gecikti. 3-4 gün önce evde test yaptığımda 2. çizgiyi silik görmüştüm. Bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım 6223 çıktı sonuç (çok şükür ☺️). Kadın doğuma gitsem kalp atışı duyulur mu acaba, yoksa 1 hafta daha mı beklesem. Sizlerden duyan oldu mu kalp atışını?

Kızlar ya MHRS’den randevu almanın püf noktası gibi bir şey var mı hangi saatte girersem gireyim randevu bulamıyorum 🤦🏻‍♀️
Sadece 15 günlük randevu gösteriyorlar hepsi doluysa ondan çıkmıyor olabilir veya pandemi hastanesine döndü ise tamamen poliklinik kapanabiliyor iki ihtimalde olabilir

Benımkı de aşılama 🙈 son adet tarıhı gırınce 3 haftalık cıkıyor, normalde 4 hafta bugun, doktor duzeltır herhalde bunu adet gunumü düzenler herhalde
Ben bir program indirdim tah doğ tarihi girdiğimde oraya 3+6 diyor bugün. Ama işte aynı mıdır farklı mı henüz bilmiyorum😚 sağlıcakla gelsin de başka bir isteğim yok

Sadece 15 günlük randevu gösteriyorlar hepsi doluysa ondan çıkmıyor olabilir veya pandemi hastanesine döndü ise tamamen poliklinik kapanabiliyor iki ihtimalde olabilir
Polikliniğin kapanma gibi bir durumu yok şehir hastanesi zaten, 15 günlük diye gece 12’de giriyorum hani 15 gün sonranınki açılmıştır belki diye ama o da yok sinir oldum doğurunca anca bulcam herhalde randevu
Canım arayıp alman daha iyi olur.
Aradım sabah onlarda da randevu yok zaten sistemleri aynıymış

X