- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Allah kolaylık versinGeçmiyor bacım geçmiyor :) birde hastalandım ilaç içmiyorum ya varsa diye oğlumda biraz huysuz günler zor geçiyor inanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versinGeçmiyor bacım geçmiyor :) birde hastalandım ilaç içmiyorum ya varsa diye oğlumda biraz huysuz günler zor geçiyor inanki
Silik çıktıysa hamilesindir ama hayırlısıyla git kesin söylesinler şimdiden hoşgeldinbende bugün test yaptım kızlar adetim 2 gün gecikti erken gebelik testinde ikinci çizgi hafif silik çıktı.. yarın sağlık ocağına gidip kandan baktırmayı düşünüyorum. Eğer bebek varsa bende Haziran annesi olacam inş. Son adet tarihi 6 Eylül
Devlet hastanelerinde öyle bu durum sağlikçi olduğum halde gitmiyorum geçmiş olsunHâlâ durup durup aklima geliyor çok üzülüyorum. Hiç kibar davranmadı doktor.
İlk muayene önemli deniliyor zaten doktorun yaklaşımı falan insanı etkileyebiliyor. Benim doktorum çok iyi yaklaştı sıkıntı yaşamadım şükür..Benim alttan muayene çok kötü gecti hayatımın travmasını yaşadım. Bir de benim dr acildeydi. Orda baktı çok kötü oldum. Çıkar çıkmaz ağladım elimde olmadan.
Kan verdim sonuç bekliyorum bakalım Teşekkür ederim ☺Silik çıktıysa hamilesindir ama hayırlısıyla git kesin söylesinler şimdiden hoşgeldin
Benimde cumartesi 89 du bugün 191Sanırım ben de gelebilirim artık bu gruba cumartesı 27,8 bugun 81,5 cıktı degerım
2 gun arayla mı takıp edıyorum o zaman sızıBenimde cumartesi 89 du bugün 191☺
Geçmiş olsun arkadaşım belki de bi yanlışlık vardır ya testi tekrarlamaları lazım aslında. Sana neden yapmadılar kiHiç bi bilgim yok ya tamda denk geldi gebelik bu duruma
kalakaldık evde 11.5 aylık kızım da var maskeyle dolaşıyoruz evde yavrum doğdu doğalı bu illet başımızda
Doğal yolla öyle gibi benim civciv tüp bebek2 gun arayla mı takıp edıyorum o zaman sızı
Benımkı de aşılama son adet tarıhı gırınce 3 haftalık cıkıyor, normalde 4 hafta bugun, doktor duzeltır herhalde bunu adet gunumü düzenler herhaldeDoğal yolla öyle gibi benim civciv tüp bebek
Sadece 15 günlük randevu gösteriyorlar hepsi doluysa ondan çıkmıyor olabilir veya pandemi hastanesine döndü ise tamamen poliklinik kapanabiliyor iki ihtimalde olabilirKızlar ya MHRS’den randevu almanın püf noktası gibi bir şey var mı hangi saatte girersem gireyim randevu bulamıyorum
Canım arayıp alman daha iyi olur.Kızlar ya MHRS’den randevu almanın püf noktası gibi bir şey var mı hangi saatte girersem gireyim randevu bulamıyorum
Ben bir program indirdim tah doğ tarihi girdiğimde oraya 3+6 diyor bugün. Ama işte aynı mıdır farklı mı henüz bilmiyorum sağlıcakla gelsin de başka bir isteğim yokBenımkı de aşılama son adet tarıhı gırınce 3 haftalık cıkıyor, normalde 4 hafta bugun, doktor duzeltır herhalde bunu adet gunumü düzenler herhalde
Polikliniğin kapanma gibi bir durumu yok şehir hastanesi zaten, 15 günlük diye gece 12’de giriyorum hani 15 gün sonranınki açılmıştır belki diye ama o da yok sinir oldum doğurunca anca bulcam herhalde randevuSadece 15 günlük randevu gösteriyorlar hepsi doluysa ondan çıkmıyor olabilir veya pandemi hastanesine döndü ise tamamen poliklinik kapanabiliyor iki ihtimalde olabilir
Aradım sabah onlarda da randevu yok zaten sistemleri aynıymışCanım arayıp alman daha iyi olur.