Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    107
İnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye🥲
Normal zamanda bende de oluyo o kendiligindn geciyo ama tehlikesi var midir bilmem inşallah yoktur doktor da onemsiz der hatta inşallah gidene kadar gecmis olur

İnşallah geçer ya şimdi de bunu stres yaptım. Stres yapacak seylerimiz hiç bitmiyor valla. Nasıl oluyor peki çok küçük dünkü gibi değil benim ama internette olanlar yazmışlar portakal büyüklüğüne ulaştı falan diye🥲
Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyimmm

Geçmiş olsun gerçekten stres yapan şeylerimiz bitmiyor. 10 yıl yaşlanmış bir ru halindeyi
Ay gerçekten ya teşekkür ederim🥲 lohusalık bunun 10 katı bir de o zaman ne yaparız acaba.
İnşallah o süreç daha rahat geçer. Vallahi ilkinde gebelik de lohusalık da öldürdü beni. İnşallah bu süreç iyi geçer bariiiiii🙏🏻

Back