Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    107
Normal mi bekliyorsun doğumu
Odamı ağrı yapıyormuş ya benim ağrılarımda iki gündür daha kötü hal aldı gece uyumamın imkanı kalmadı değiğin gibi çatır çatır kırılıyorum sanki
Yok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galiba😓

Yok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galiba😓
Bunun hiçbir tedavisi yok valla dayanamıyorsan iç ılık su da dene bacaklarının arasına inşallah yarına kadar geçer çok beklediğinden olmuştur

Bende elele kullanıyorum bir yıldır park yatak çok memnunum bence artık park yatak ile diğer yatakları karşılaştırmamıza gerek yok görüntü olarak çok iyi değiller ama en kullanışlılıarı park yatak
İkiz bebeklere de olur mu ilk aylar sigarlar mi

Süper haber 🧿🧿 benim de kontrolüm vardı bugün. beni de 15 güne bir çağırıyor. 2 hafta sonra yine gideceğim ve onda nst’ye bahlayacak imiş. 34 ya da 36 sonrası haftada bir dedi. Hangi haftaya dedi hatırlayamadım 🙈

Yukarı çıktı, tehlikeli bölgeden uzaklaştı çok şükür 🙏 çok saol sorduğun için 🫶🫶

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Philips’i? Bende Dyson gen5 vardı, minik bir sorun çıktı garantisi devam ediyordu, tamire yolladik. 40 gün oldu daha gelmedi. Tüketici haklarına başvurduk. Gen5 çok ağır gelmişti bana, daha hafif bisiler bakınıyorum.

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rahim agzi ve Serkajda sorun olmaması çok çok güzel haberler. Ins Üni hastanesi daha odaklı ilaçlarla bertaraf eder enfeksiyonu 🙏
Evet bu hafif Philips’le de bir seneyi doldurduk ama elektronik hersey en iyi marka da olsa şans işi buna inanıyorum

Kızlar bugün rahim ağzına bakmak için vajinal muayene yaptı doktorum. O pozisyonda bir süre bekletti beni odaya gelene muayene bitene kadar. Şimdi o kadar çatı ağrısı var ki yatamıyorum kalkamıyorum ağrıdan ölecem. Her hareketinde oradaki kemikler kırılıyor sanki 😢
Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut

Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut
İnşallah canım inşallah 🙏🏻 ağlamaktan oğlumu korkuttum sakin olmaya çalışıyorum ama inanılmaz bir ağrı bacaklarımı hareket ettirdikçe canım çıkıyor. Ağrı kesici içtim inşallah geçer sabaha🙏🏻

Back