Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kizlar sag gogsumden sut geliyor sut gelincede siddetli kasinma oluyor ucunda ay neden boyle erken geliyor yasayan varmi

Gecmis olsun canım🫶🏻 Ben de öğlen tam idrar testi ve crp tahlil oldum sonuç temiz çıktı içim rahatladı. Büyük ihtimalle haftamızla alakalı olabilir bebek büyüdüğü ve ağırlaştığı için🥺çünkü pc basında calısıyorum ama sürekli kalkıp hareket etmeye de özen gösteriyorum hiiiç bilemiyorum ondan🤷🏻‍♀️
Çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun özellikle akşama doğru resmen kasıklarıma iniyor gibi oluyor belki de normali budur bu duyguları da hiç bilmiyoruz ki 😁😁😁 bol bol dinlenmeye çalış yana yatarken karnının altını destekle çok iyi geliyor 🥰

Çok teşekkür ederim, bir sonraki kontrole kadar sadece bu tarz şeyleri tüketmeye çalışacağım umarım daha iyi olur. Evet kordondaki damarların birinde direnç mevcut. Buna bağlı olarak düşük kilo olabilir de demişti. İyi beslenmiyor muyum yoksa dirençten dolayı mı böyle hiç bilmiyorum 😔
Kac kilo bebegin canim??bende bugun gittim kontorole

Simdi okudum canim gayet normal kilosu her doktor farkli birsey soyluyo hic takma
Beklentisi neydi hiç bilmiyorum ama moralimi bozmayı başardı sağ olsun. Bugünden başladım ekstra dikkat etmeye, bütün önerileri uygulamaya çalışacağım. Şimdi son olarak kefir içtim ☺️
Saglikla gelsin miniklerimiz.. Sizin kontrolünüz nasil gecti, nasılsınız? 🥰

Küçük çocuk olunca daha da zor oluyordur senin için. Allah kolaylık versin, sorunsuz geçsin inşallah her şey. Hasta olmamaya da dikkat et ☺️
Hemde nasıl zor uyursa kafa dinliyorum gece çok geç uyuyor lavabo da bile rahat bırakmıyor

Back