Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecmis olsun canım Ben de öğlen tam idrar testi ve crp tahlil oldum sonuç temiz çıktı içim rahatladı. Büyük ihtimalle haftamızla alakalı olabilir bebek büyüdüğü ve ağırlaştığı içinçünkü pc basında calısıyorum ama sürekli kalkıp hareket etmeye de özen gösteriyorum hiiiç bilemiyorum ondan
Çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun özellikle akşama doğru resmen kasıklarıma iniyor gibi oluyor belki de normali budur bu duyguları da hiç bilmiyoruz ki bol bol dinlenmeye çalış yana yatarken karnının altını destekle çok iyi geliyor
Çok teşekkür ederim, bir sonraki kontrole kadar sadece bu tarz şeyleri tüketmeye çalışacağım umarım daha iyi olur. Evet kordondaki damarların birinde direnç mevcut. Buna bağlı olarak düşük kilo olabilir de demişti. İyi beslenmiyor muyum yoksa dirençten dolayı mı böyle hiç bilmiyorum
Beklentisi neydi hiç bilmiyorum ama moralimi bozmayı başardı sağ olsun. Bugünden başladım ekstra dikkat etmeye, bütün önerileri uygulamaya çalışacağım. Şimdi son olarak kefir içtim
Saglikla gelsin miniklerimiz.. Sizin kontrolünüz nasil gecti, nasılsınız?