Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Oğlumda rahat bırakırsa uzanıyorum hemen dışarı çıkamıyorum zaten hastaneden hastaneye çıkıp geri geliyoruz bugün pazara gittim yarısını dolaşıp geri döndüm hemen buz gibi dışarısı
Küçük çocuk olunca daha da zor oluyordur senin için. Allah kolaylık versin, sorunsuz geçsin inşallah her şey. Hasta olmamaya da dikkat et ☺️

Gumus kapak
Gogus pedi
Gogus ucu kremi
Emzirme sutyeni
Lohuda pijama takimlari
Pet külot
Lohusa terligi ve taci
Gogus pompasi
Biberon
Emzik
Termos
Oda termonetresi
Mama derecesi
Cekmece organizrri
Anne bebek cantasi
Pelus oyuncak
Sudokrem pisik kremi
Bavul organizeri
Sut saklama poseti
Bebek popo temizlik icin pamuk
Uni baby islak mendil
BEbek tirnak makasi
Bebek yikama sungeru
Ecowel sampuan seti
Ates olcer
Buhar makinasi
Besik
Orgu korumalik
Cibinlik
Bebek arabasi
Elyaf yorgan
Battaniye nevresim tqkimi
Sus yastigi
Kiyafetler
Muslin ortuler
Penye ortuler
Banyo havlusu
Banyo bornozu takimi
Sapka eldiven
Corap
Ay ne cok sey almisizz 🤣🤣🤣
Ben bunların çoğunu almamışım, sen tamamlamışsın valla :)

Benim daha çok var gibi geldi şu an 😂
Bebek bakım ürünleri, banyo seti, anne bebek çantası.. Aklıma da gelmiyor ki hepsi, sizin yazdıklarınıza baktıkça aklıma gelenler oluyor. Kendimi için de hiçbir sey almamışım göğüs ucu kremi dışında 🥲 Her şeyini tamamlayan bir liste atsa çokk güzel olurdu.
Bende de yok bunlar canım bakıyorum bayağı almadığım şey varmış :) martta hallederiz artık ya para olduktan sonra almak kolay :D yeter ki paramız olsun

Lcw da cup lı atletler var. Emzirme sütyenleri dışarı çıkıldığında kullanılabilir ama ev içerisinde bu atletler çok daha rahat olacaktır. Ben doğum için almıştım eşim apandisit ameliyatı için çantaya koyup getirmiş mecbur giydim çok rahat oldu. Şiddetle tavsiye ederim.
Bunları gördüm bende kumaşları da çok güzeldi yumuşacık emin olamamıştım alsam mı almasam mı diye. Bir tane ben de alayım.

Ben de bunu yeni duydum :D bir ajansla çalışan müşteriye denk geldim ondan öğrendim google, instagram vs sosyal medya yorum paketleri var zaten biliyorsundur. Şimdi bir de pazar yerleri için yapmışlar bunu trendyol yorum paketi gibi ücretleri çok yüksekmiş ama yapıyorlarmış. Muhtemelen kupon filan tanımlayıp ürün satın aldırıyorlar diye düşünüyorum. Zaten böyle çok yüksek puanlı bir kaç ürüne girersen ne hikmetse yorum tarihleri aynı gün ya da arka arkaya yapılmış :D
Evet evet onları duymuştum instagram için ama trendyol olunca değişik geldi 😂 yüksek puanlı ürünlerin reklam kupon kampanya yıldız vb çok reklamı yapılıyor aynı gün tek üründen 150-200 ürün çıkışı oluyor bazen yorumlar peşpeşe olabilir o yüzden 🙈 işin içinde olduğum için yadırgamıyorum 😊

Evet evet onları duymuştum instagram için ama trendyol olunca değişik geldi 😂 yüksek puanlı ürünlerin reklam kupon kampanya yıldız vb çok reklamı yapılıyor aynı gün tek üründen 150-200 ürün çıkışı oluyor bazen yorumlar peşpeşe olabilir o yüzden 🙈 işin içinde olduğum için yadırgamıyorum 😊
İşin içindeysen onları ayırt edersin bak piyasaya yeni çıkmış çok yeni ürünlerde oluyor bu zaten, genelde bazı kozmetik markalarında var geçen gün baktık hatta bir tane vardı bulursam sana linkini atarım . bazı ürünlerin günlük 500 -1000 satışı var günlük 2k kargo çıkışı olan bir müşterim var onun bile arka arkaya bir üründe bu kadar olumlu yorumu yok :D :D

bak mesela :)

Benim eksik kalmadı kızlar bu hafta veya önümüzdeki hafta kızkardeşimle yıkayıp yerleştireceğiz. Gardrobunu falanda sileriz yeniden yeni kokusu çıksın diye. Annem falanda gelir evi de şöyle bir tekrar sileriz çantamı da hazırlıcam sonlara doğru bişi kalırsa ek yaparım ama düşündüm yok yani🤣🙏🏼💙✌🏼

Hazır kundak bende aldım. Ped mevzusunu doktora soracağım depend alın diyorlar o da okeylerse depend alacağım. Süt saklama poşeti 25 tane alacağım en küçük kutu dışarı vs çıkmam gerekirse dursun evde ne olur ne olmaz diye. 🌸
Normal doğum düşünüyorsanız almanizi tavsiye ederim. çok kullanışlı oluyor. doğum yaparkende giyiliyor su geldikten kanama başladıktan sonra sancı evresinde aşırı rahat zaten 1,2 gün sonra normal pede devam. 91nana91 91nana91

Normal doğum düşünüyorsanız almanizi tavsiye ederim. çok kullanışlı oluyor. doğum yaparkende giyiliyor su geldikten kanama başladıktan sonra sancı evresinde aşırı rahat zaten 1,2 gün sonra normal pede devam. 91nana91 91nana91
Benim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?

Yanıma alayım o zaman bende bir iki tane, hastane de veriyor mu acaba bunları ya :S

İşin içindeysen onları ayırt edersin bak piyasaya yeni çıkmış çok yeni ürünlerde oluyor bu zaten, genelde bazı kozmetik markalarında var geçen gün baktık hatta bir tane vardı bulursam sana linkini atarım . bazı ürünlerin günlük 500 -1000 satışı var günlük 2k kargo çıkışı olan bir müşterim var onun bile arka arkaya bir üründe bu kadar olumlu yorumu yok :D :D

Türklere imkansız de gerisini otur izle :D
Şok içerisindeyim gerçekten neler dönüyormuş öyle 😳

Benim büyük ihtimal sezaryen olacak gibi canım ama yine kanaman oluyormuş galiba doğru mu?
Oluyor. ben zayıftım ozaman kullandım ama ablama izin vermedi doktor kilolu dikis enfeksiyon kapar diye. Birde son günlerde suyum gelir korkusuyla giyip öyle dışarı çıkıyordum 😁
Yanıma alayım o zaman bende bir iki tane, hastane de veriyor mu acaba bunları ya :S
Yok vermiyorlar. Hastane özeldi kendi hazırladıkları pedden vermişlerdi.

Bende bugün 28 haftayım canım aynı ağrı bende de var rapor verdi doktorum dinlen diye baskı oldukça uzan dedi çok ekran başındaydım bir de yolum uzaktı onlar tetikliyordu bence, laptop başında çok kalıyor musun bükük oturmaktan artıyor bu ağrılar
Gecmis olsun canım🫶🏻 Ben de öğlen tam idrar testi ve crp tahlil oldum sonuç temiz çıktı içim rahatladı. Büyük ihtimalle haftamızla alakalı olabilir bebek büyüdüğü ve ağırlaştığı için🥺çünkü pc basında calısıyorum ama sürekli kalkıp hareket etmeye de özen gösteriyorum hiiiç bilemiyorum ondan🤷🏻‍♀️

Back