2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Adet gününü baz alman gerekiyor benim bildiğim. Çünkü adet başlangıcını hamilelik başlangıcı sayıyor doktorlar. Heralde aşılama olması bunu değiştirmez ama yine de doktor bilir tabi
Adet gununu tekrar duzenleyrbılıyormus doktorlar, tup bebek ve asılama gıbı durumlarda, bakalım heyecanla beklıyorum ne diyecek ☺️

Rahim genişlemesi falan olabilir bi arkadaşımın 7. haftada kanaması olmuştu düşük sanıp acile gitmiş doktor ne düşüğü burda iki tane bebek var demiş 😁 sende strese girme eğer artarsa acile gidersin artmazsa zaten cuma doktoruna sorarsın
Kızımda da bazen olurdu kahve akıntı. Sanırım kırmızı olmaması lazım ama yine de insan tedirgin oluyor. Pek bulantim da olmadığı için iyi mi degilmi onu da kestiremiyorum. Inşallah bir sorun yoktur.

Sizede hayırlı olsun inşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz ☺

Hadi yaa geçmiş olsun senin 1 saat falan sürmüştü sanki kasık ağrın öyle hatırlıyorum, gidebilirsem onu da sorarım İnşaAllah. Aynen genelde 6. hafta git diyorlar ama bakalım
Ara ara oluyor bazende kuvvetleniyor birde bebeğin olduğu yer olunca çok korkuyorum perşembe olsunda doktora gideyim diye günü bırak saat sayıyorum

Kızımda da bazen olurdu kahve akıntı. Sanırım kırmızı olmaması lazım ama yine de insan tedirgin oluyor. Pek bulantim da olmadığı için iyi mi degilmi onu da kestiremiyorum. Inşallah bir sorun yoktur.
Benım de dun adet günümdü koyu kahverengi leke geldi, devamı grlmedı, ama cok korktuuttu

Günaydın canım. Geçen hafta bende de olmuştu azıcık doktoruma söyledim korkulacak bir şey değil dedi. Progestan Biogest fitilini verdi her akşam uyumadan önce kullanıyorum. Kullandıktan sonra bir daha gelmedi. Bebek yerini sağlamlaştırdıkca öyle gele biliyormuş. Önemli olan kırmızı kan gelmesin kırmızı kan tehlike belirtisi
evet öyle okudum bende inşallah sıkıntı yoktur. Her hamilelik ilk hamilelik gibi oluyor. Korkuyla geçiyor ister istemez:/
Adet gununu tekrar duzenleyrbılıyormus doktorlar, tup bebek ve asılama gıbı durumlarda, bakalım heyecanla beklıyorum ne diyecek ☺
Olabilir o zaman hayırlısı olsun ne zaman gideceksin?

evet öyle okudum bende inşallah sıkıntı yoktur. Her hamilelik ilk hamilelik gibi oluyor. Korkuyla geçiyor ister istemez:/

Olabilir o zaman hayırlısı olsun ne zaman gideceksin?
Hala kan verme aşamasındayım yarın da kan verıcem, ona gore cagırır herhalde artık

Günaydın kizlar dün gece kahve akıntımoldu cok korktum. Ince çizgi halinde akıntıyla birlikte geldi. Neden acaba rahim genişlemesiyle alakalı mi yoksa başka sebep mi var:KK43: randevum cuma günü. Ağrım falan da yok
İnşallah bi sıkıntı yoktur . Elimden geldiğince dinlenmeye dikkat et . Belki doktorun progestan falan verir az kalmıs kontrole

Bulantı konusuna hiç takılma benımde kızımda inanılmaz bulantım oldu . İlk çocuğumda da aynı ama ilk çocuğumda yogun bulantım olduğu halde kalbi durdu . Bulantı hiç birşeyin belirtisi değil . İçini ferah tut ♥️
bebeğin çok iyi

İnşallah bi sıkıntı yoktur . Elimden geldiğince dinlenmeye dikkat et . Belki doktorun progestan falan verir az kalmıs kontrole
Dinlenmek mumkunmu🤦‍♀️ 3 yaşında cadi bi kızım var🙂 onunla ilgileniyorum. Cumayı iple çekiyorum inşallah kalp atışı da duyulur

• Beğen
Reactions: H E
Dinlenmek mumkunmu🤦‍♀️ 3 yaşında cadi bi kızım var🙂 onunla ilgileniyorum. Cumayı iple çekiyorum inşallah kalp atışı da duyulur
Haklısın 🤦🏼‍♀️
benımki 1 yaşına giricek 19gün sonra 5 dk durmuyo yerinde ama benım eşim evde ya o bakıyo genelde .
inşallah duyulur . Rabbim sağlıklo ömürler nasip etsin

Günaydın kizlar dün gece kahve akıntımoldu cok korktum. Ince çizgi halinde akıntıyla birlikte geldi. Neden acaba rahim genişlemesiyle alakalı mi yoksa başka sebep mi var:KK43: randevum cuma günü. Ağrım falan da yok
Canım ben bunu ilk genelimde yaşadım yinede erken gitsen doktora? Önemsizdi benimki ama doktor baktı nereden geldiğine ve progestan verdi

Kızlar selam bat a 7 gün var. Krem kıvamında saydam akıntım var affedersiniz. Hiç böyle oldunuzmu hamişler?

Haklısın 🤦🏼‍♀️
benımki 1 yaşına giricek 19gün sonra 5 dk durmuyo yerinde ama benım eşim evde ya o bakıyo genelde .
inşallah duyulur . Rabbim sağlıklo ömürler nasip etsin
Amin canım insallah. Benim de eşim evde ama okullar pazartesi açılacak sanırım gidecek artık Hiç açılmasını da istemiyorum.
Canım ben bunu ilk genelimde yaşadım yinede erken gitsen doktora? Önemsizdi benimki ama doktor baktı nereden geldiğine ve progestan verdi
Evet benim de içim içimi yiyor gitmek için. Bakıcam gidebilirsem inşallah. Yarın kardeşim gelecek o kızımla kalir gidebilrim
Kızlar selam bat a 7 gün var. Krem kıvamında saydam akıntım var affedersiniz. Hiç böyle oldunuzmu hamişler?
Oluyor canım hala oluyor arada. Hatta beyaz akıntı da oluyor. Senin gününü bende iple cekiyorum:)

Aynen kahve ve pembe akıntı normal, bulantım yok diye şükredeceğine tedirgin oluyorsun olma 😊
Ara ara oluyor bazende kuvvetleniyor birde bebeğin olduğu yer olunca çok korkuyorum perşembe olsunda doktora gideyim diye günü bırak saat sayıyorum
Enfeksiyon ağrısı çok rahatsız edici oluyor gerçekten ama sende kendini strese sokma sakin ol bebişinde sakin olsun 😊

Amin canım insallah. Benim de eşim evde ama okullar pazartesi açılacak sanırım gidecek artık Hiç açılmasını da istemiyorum.

Evet benim de içim içimi yiyor gitmek için. Bakıcam gidebilirsem inşallah. Yarın kardeşim gelecek o kızımla kalir gidebilrim

Oluyor canım hala oluyor arada. Hatta beyaz akıntı da oluyor. Senin gününü bende iple cekiyorum:)
İnan canım bende merak ediyorum çok. Şöyle durum var bebeğim 22 aylık henüz biz ufaktan hazırlık yapalım diyorduk. Ocak gibi korunmayı bırakırız demiştik. (Oğluma 1 ayda hamile kaldım) bende bu ay soğan kürüne başladım bir arınma olsun demiştim. Sonrada eşim korunuyordu. Birliktelik sonrası bir baktık.. yırtılmış :KK45:birde hesaplarım ki yumurtlama günüymüş.. bir iki gün sonrasında kasık ağrısı vesayre oldu sonra kayboldu o belirtiler şimdi biraz hafif şekilde göğüslerde dolgunluk var sanki ve hiç görmediğim saydam akıntılar devam ediyor.. ilk oğlum da kanda bat a 3 gün kala çıkmadı, bat günü idrarda çıktı çok şaşırmıştık o yüzden mutlaka bat ı beklemem gerek sanırsam.. vakit geçmiyiiiii

Yok vallahi bin şükür. Ben kızımda bulantıyi dibine kadar yaşadım 😁 nerdeyse 20haftaya kadar çektim. Bunda ne zaman baslicak diye tedirginim😆
Bizim haftalarımız aynı seninle benimde bulantım başlamadı, bazılarının hiç bulantısı olmuyormuş benimde olmaz diye ümit ediyorum valla 😂

İnan canım bende merak ediyorum çok. Şöyle durum var bebeğim 22 aylık henüz biz ufaktan hazırlık yapalım diyorduk. Ocak gibi korunmayı bırakırız demiştik. (Oğluma 1 ayda hamile kaldım) bende bu ay soğan kürüne başladım bir arınma olsun demiştim. Sonrada eşim korunuyordu. Birliktelik sonrası bir baktık.. yırtılmış :KK45:birde hesaplarım ki yumurtlama günüymüş.. bir iki gün sonrasında kasık ağrısı vesayre oldu sonra kayboldu o belirtiler şimdi biraz hafif şekilde göğüslerde dolgunluk var sanki ve hiç görmediğim saydam akıntılar devam ediyor.. ilk oğlum da kanda bat a 3 gün kala çıkmadı, bat günü idrarda çıktı çok şaşırmıştık o yüzden mutlaka bat ı beklemem gerek sanırsam.. vakit geçmiyiiiii
işte nasipte varsa her türlü oluyor. Bizim plânlarımıza uymuyor çoğu sey:) bizde coronadan dolayı ertelemiştik. Sonra tam yumurtlama gününe denk geldi. Ki eşime dikkat edelim demistim 🙈 yumurtlamadan 15gun geçtiyse büyük ihtimal çıkar testte ama. Ben 3 tane test almıştım direk hasteneye gitmemek için. koyulasmasina baktım

Bizde geçen ay aslında geenlik istersen bu ay vazgeçmiştik😂 dedik 1 yıl daha korunalım kızımız 2 yaşına falan gelsin :) ama tam korunamamışız . Çokta sorun değil istiyorduk zatende biraz şok olduk 🤣
Ben diyordum emzirdiğim için hemen olmaz 😂

X