Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama sonrasi cennet gibi bisey düşün yurumeyi ogrenmis azda olsa soz dinliyo tuvalet isi tamam yemegi kendi yiyo az cok uyku duzeni oturmus bide 4 yaşta krese baslarsa öf
Hah bende hep bunu düşünüyordum bedenen bağumlılığı kalmayacak en azından diye ama kimse kolaylaşıyor demiyordu herkes her geçen gün daha zor diyor halbuki yürümesi bile rahatlatıyor insanu
Selam kızlar
26+2 de doktor kontrolüne gittik.
Bebis 964 gr, 35 cm olmuş. Hersey yolunda dedi plasenta önde, bir de bebis elleriyle yüzünü kapayınca foto alamadık
Plasenta rahim agzina cok yakin, 28. Haftada tekrar bi bakalım dedi. Plasenta bu haftalardan sonra yukarı çıkar mı?
Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum
Xiaomi kullandım ondan çok memnun değildim şimdi Philips aldım düşün gibi ledli falan ondan memnunum zaten normal süpürge robot süpürge buhar makinesi buharlı paspas Allah ne verdiyse var evde ama dik süpürge çok önemli şarjlı olması özellikle Philips’ten ben razıyım
Gunaydiiiinnnn
5 de 2. Defa uyandım ve geri uyuyamadım Ateş ölçer hala almadım. Ne alsam? Ya da bekleyip çocuk doktorunun alin dediğini mi almak mantıklı ne dersiniz?
Ben onda da hem alından hem kulaktan ölçen var çift kullanımlı trendyoldan aldım bebekten önce oğlum için önceki bozuldu diye aldım memnunum ama marka hatırlamıyorum ama kolay bulursunuz alından ve kulaktan ölçen derseniz
Kızlar bahsettiğiniz sorunlar olmasın diye ne yapmak gerekıyor tecrübeli anneler biraz bilgi verebilir mi ilk kez anne olacak olan bizlere
Bende bebebao tekli aldım şarjlı olanlardan .
Onu nasıl ne zaman kullanmak gerekıyor bide sağdığımuz sütleri çocuğa verıyoruz değil mi kaşıkla felan
Bebek emdikten sonra yine dolu ve sert ise sağıp boşaltmak gerekiyor mesela solu emdi sağ çok sert boşaltmak gerekiyor buzdolabına buzluğa atabiliyorsunuz ben 5,5 ay sütten sonra işe başlayınca sağamadım kesildi öyle bir ortam yoktu 2 aya yakın da stokladıklarımdan verdim baya stoklamıştım çünkü sütüm varken ben biberonla verdim ama meme reddi yapmıyordu hangisini versen alıyordu çocuğa göre değişiyor yoğurt mamalayan var ileriki aylarda ek gıdaya katan var başkasına bağışlayan var benim gibi sonrasında kullanan vsr boşa gitmiyor yani
Mastittw de lahana kullanıyorduk ve sıcak havlu ile sütüm inmesi ya da sıcak duş ile sağlıyorduk ya da lahana sarıyorduk öyle hatırlıyorum ama Acelya A
daha tecrübeli sanırım
Merhaba benim de dikey süpürgem yetersiz geliyor. İlk oğlum doğduğunda rahatlık olsun diye almıştım bel ağrılarım vardı çünkü büyük ağır olanlar kullanılmıyor. Şimdi hem küçük çocuk hem yenidoğan bebekle ev temizliği daha da zor olacağı için robot süpürge almayı düşünüyorum. Bence robot süpürge daha rahat olur tabii ben de henüz karar veremedim hangisi olur ama.
Aslında iki çocukla o daha zor çünkü oyuncakları toplamak herseyi kaldırmak gerekiyor bizim evde sürekli küçük legolar kâğıtlar koltuk altlarına gittiği için takılıp hata veriyor falan onlar biraz daha büyük çocuklu aileler için gibi geliyor benim oğlan gibi her yere oyuncak dağıtan çocuklu evde beni zorluyor sehpaları kaldır silme modu olacaksa halıyı kaldır oyuncakları topla zaten ondan sonrasını ben de hallederim
Ben tam uyutma kendim istedim nolur bıkmaz hiç hissetmeyeyim sondayı da uyutunca takın dedim. İkinci de belden deneyelim dediler onda da ben kiloluydum uyutamadılar normale geçtiler. Ben de onu istiyordum bunda ikisine de okeyim yani doktorlar söylüyor ikincide de okeydim ama uyutamadılar kemiğe falan geldi iğne sonra vazgeçtiler
Selam kızlar. Benim enfeksiyon geçmemiş maalesef. Üniversite hastanesine sevk etti beni doktorum idrar kültürü yapılacak. Ne yapılacağına öyle karar verilecek. Rahim ağzı ve serklajda sorun yok çok şükür kendimi şu an böyle teselli ediyorum