2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Slm kızlar bugün adetim 1 hafta gecikti. 3-4 gün önce evde test yaptığımda 2. çizgiyi silik görmüştüm. Bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım 6223 çıktı sonuç (çok şükür ☺). Kadın doğuma gitsem kalp atışı duyulur mu acaba, yoksa 1 hafta daha mı beklesem. Sizlerden duyan oldu mu kalp atışını?
merhaba kalp atışı 7. Haftada net duyulur inşallah ama şuan ancak kese görünür. Tahilerinde bir sorun yoksa 7. Haftayı bekle istersen

Polikliniğin kapanma gibi bir durumu yok şehir hastanesi zaten, 15 günlük diye gece 12’de giriyorum hani 15 gün sonranınki açılmıştır belki diye ama o da yok sinir oldum doğurunca anca bulcam herhalde randevu

Aradım sabah onlarda da randevu yok zaten sistemleri aynıymış
Bilemedim o zaman. Bana da 20ekime randevu var dediler 3 4gun önce aramıştım

Polikliniğin kapanma gibi bir durumu yok şehir hastanesi zaten, 15 günlük diye gece 12’de giriyorum hani 15 gün sonranınki açılmıştır belki diye ama o da yok sinir oldum doğurunca anca bulcam herhalde randevu
Allah Allah cidden sinir bozucu ben de bir dönem bulamamıştım sizin gibi. Sonra öylece gittim hastaneye rica minnet kayıt açtırdım 🤷‍♀️ çarem yoktu

Ben bir program indirdim tah doğ tarihi girdiğimde oraya 3+6 diyor bugün. Ama işte aynı mıdır farklı mı henüz bilmiyorum😚 sağlıcakla gelsin de başka bir isteğim yok
İyice karıstı benımkı de, aynen saglıcakla gelsin de ❤️

• Beğen
Reactions: H E
Bilemedim o zaman. Bana da 20ekime randevu var dediler 3 4gun önce aramıştım
Bu hafta bulamazsam özelden alcam artık randevu
Allah Allah cidden sinir bozucu ben de bir dönem bulamamıştım sizin gibi. Sonra öylece gittim hastaneye rica minnet kayıt açtırdım 🤷‍♀️ çarem yoktu
Ben öyle gitsem bana yine vermezler kesin o kadar şanssızım ki bu konularda, başka devlet hastanelerinde randevu var ama evime çok uzaklar o yüzden onlarada gidemiyorum

Hanımlar merhaba. Adet tarihim 4 Ekim
11 Ekim de rahim filmine girdim
16 Ekim de doktora gittim yumurta buyumemis 13mm dedi. Büyümez dedi. Adetim gecikir mi dedim geçilebilir yumurta olgulasmadigi için dedi. Ben yine de yumurta büyür belki diye ilişkiyi gün aşırı değerlendirdim.
2 Ekim'de şeker Demir e baktırmak için sağlık ocağına gittim Beta da istedim. Sonuçlarım bugün çıkmış yani 5 ekim tarihinde bı baktım 16.63 pozitif yazıyor.
Ebeyle konuştuk var da diyemem yok da diyemem diyor bu durumda yükselen oldu mu. Bugün idrar testi yaptım silik çıktı. Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun arkadaşım 😔 belki de bi yanlışlık vardır ya testi tekrarlamaları lazım aslında. Sana neden yapmadılar ki
Blmiyprum kuzu ya . Bana yanlış gibi geliyo en bileyim evvde 3 kişiyiz birimizde bi sorun olurdu gibi geliyo neyse kaldı 9 gün 😂

Ben öyle gitsem bana yine vermezler kesin o kadar şanssızım ki bu konularda, başka devlet hastanelerinde randevu var ama evime çok uzaklar o yüzden onlarada gidemiyorum
Ben de ilaç yazdırmak için randevu arıyordum zamanında, muayene olmaya kalksam kesin sorun yaşardım çünkü devlet hastanesinde bi işlem yaptırmaya kalkınca her seferinde sıkıntı yaşıyorum sonum hep özel hastane oluyor :işsiz:
Umarım randevu işini tez vakit çözersin.🤗

Merhabalar haziran anneleri nasil gidiyor hamilelik suphede olanlar ayni benim gibi insallah bebislerimizde vardir adetime yarinla birlikte 1 hafta var akintilarim var hamilelik belirtisi olabilir mi adete bir hafta kala akinti olur mu olmaz mi bilgi verirmisiniz

Merhabalar haziran anneleri nasil gidiyor hamilelik suphede olanlar ayni benim gibi insallah bebislerimizde vardir adetime yarinla birlikte 1 hafta var akintilarim var hamilelik belirtisi olabilir mi adete bir hafta kala akinti olur mu olmaz mi bilgi verirmisiniz
Çok yeniyim daha bende , ya herşey olabilir ama gününün geçmesini beklemen daha kesin sonuç verir gibi bir de herkeste farklılık gösteriyor o yüzden birşey diyemedim :)

• Beğen
Reactions: H E
Selam kızlar herkese, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Konu sahibi olunca ben eklicem sizleri. Rica etsem beni etiketleyerek yaş, SAT, kaçıncı çocuk, tahmini doğum bilgilerinizi yazar msnz? Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏿🙏🏿🙏🏿

Covid olan arkadaşlara geçmiş olsn diorum, yazılanları okudum ama çok katılamadım sohbetlere 🥴 herkes iyi mi?

Bulantısı olanlara uzun sürmemesini diliorm🙏🏿
Gelişme kaydeden paylaşsın bizlerle :KK66:

Ayy çok teşekkür ederim 😁 başlangıç 8 ekim son adet 14 ekim. Adetin 10 günü yumurtlama
Canım 8 Ekim daha gelmedi ki yanlış mı yazdın acaba 😊 son gördüğün adetin ne zaman başladı, mesela benimki en son 9 eylülde geldi, 9 ekimde yine gelmesi lazım, gelmezse hamileyim 😁 senin en son gördüğün adet de eylülde olmalı, ilk günün ne zamandı yani 😊

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.
Sayfalar dolmuş burada. Hepinize sağlıklı gebelik dilerim. Şüphede olanlar da hayırlısıyla istedikleri sonucu alırlar umarım.
Haziran mı oluyor bilemiyorum. 2 gündür şaşkınım sadece. Kimseye bir şey diyemedim. Burada yazılanları görünce size anlatmak istedim.
Son adet tarihim 6 eylül. Normalde periyodum 26-28 gün. Şaşmaz hiç. E olmadı. İlk defa bu ay korunmayı bırakmıştık annem çok zor çocuk sahibi olmuş ve ona benzeyeceğime o kadar inanıyordum ki hemen olabilme ihtimalini hiç düşünmemişim.
Neyse benim günler şaştı ve korunmayınca acaba dedim olabilir mi? Hemen test yaptım 2. Çizgi silik.
Çalışıyorum kan testi yaptırmaya fırsatım olmadı.
Önümüzdeki hafta gece çalışacağım. Sabahtan sağlık ocağına gidip test yaptıracağım.
1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Hiçbir şey bilmiyorum.
Bir yandan doktor araştırıyorum. Anadolu yakasındayım. Tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum.
İş yerimden gizleyeceğim durumu. Bir de onun stresine girdim. Pandemi dönemi hamile klan çat ücretsiz izin. Neyse önemi yok artık hiçbirinin. Bu kadar hazır olduğumu bilmiyordum. Umarım gerçekten vardır. :)

X