2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kesinlikle . Hayır bide biz tesadüf öğrendik . Eşim askere gidixekti bedelli . Gitmeden test istediler .
pozitiif çıkınca şok olduk . Hemen karantinaya aldılar zaten bana ve kızıma test bile yapmadılar .
sadece eşime ilaç verdiler . Biz sonuca inanmıuorux .
hiçvir belirti yok en ufak ama tani evden falan çıkmıyoruz . 10 gün var daha hep internetten aldık herşeyi .
ama içim hiç rahat değil . Özelde antikor testi yaptırıcam karantinam bitince .Öyle giidxem gebelik kontrol için .
Ben nasıl vebal alırım . Bende bi sıkıntı olmadı ya bi gebenin yakalanmasına sebep olursam . Allah korusun .
inanılmaz sorun var bu anlamda .
Belirtisi olmayanlar bulaştırmıyor diyorlar ama ben kadar doğru bilmiyorum testlerin hata payı çok yüksek belki eşinizde negatiftir ama pozitif çıkmıştır

• Beğen
Reactions: H E
Canım özeline dikkat ettiler değilmi? Bu şekilde hissettirmesi çok üzücü. Ben 3 sefer muayene oldum vajinal yoldan. 2 si bayan doktordu, ve çok acımasızlardı özel hastanede olmasına rağmen. En sonuncusu erkekti çok utanıp çekindim başta ama okadar rahat geçti ki önüme durmadı mesela yanıma durdu çok rahat ettirdi beni çok profesyonel davrandı
Evet katiliyorum size ben yurtdisinda yasiyorum burda malesef kadin doktorlari hep parali cok pahali ama erkek doktorlar sikortamiz karsiliyo ve benim doktorunda erkek ben hem ona gidiyorm ilk muayene ettiginde okadar kibar davrandiki beni sakinlesdirdi ben korkuyorum acir diye demisdim oda kasma kendini rahat birak dedigi gibi bitti muayene .. kötü travma olmus gercekden

Belirtisi olmayanlar bulaştırmıyor diyorlar ama ben kadar doğru bilmiyorum testlerin hata payı çok yüksek belki eşinizde negatiftir ama pozitif çıkmıştır
Yok canim kesinlikle bulasdiriyor belirtisi olmiyan hafif geciriyordur grip gibi atiyorum hafif bas agrisidir yada tek burun akintisidir öyle geciriyodur ama mutlaka bulasdiricidir ne olursa olsun o test pozitif cikdiysa sen o virusu tasiyosundur karantina kalmak en dogrusu

Ilk tahlilleri devlette yaptırdığım için doktor alttan bakmam lazım bir sıkıntı varmı diye ona gore ilerlicez dedi. Doktorun kendisi zaten çok asabi tuhaf bir tipti. Ben alttan baktirmak istemiyorum diyince o zaman gelme dedi hatta. Sonra yine hadi gideyim dedim. Üstüme örtü bile örtmediler.Muayene sırasında hemşire tam karşımda bekledi bitene kadar. Hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim.
Canım benim hafızanda üzerinde durup daha fazla yer kazandırma birdaha bu şekilde olmaz inşallah üzme kendini :anne:

Evet katiliyorum size ben yurtdisinda yasiyorum burda malesef kadin doktorlari hep parali cok pahali ama erkek doktorlar sikortamiz karsiliyo ve benim doktorunda erkek ben hem ona gidiyorm ilk muayene ettiginde okadar kibar davrandiki beni sakinlesdirdi ben korkuyorum acir diye demisdim oda kasma kendini rahat birak dedigi gibi bitti muayene .. kötü travma olmus gercekden
Yurt dışında neresi canım?

Belki de artk herkesi kendi haline bıraktılar. Basta iyi tuttular ama. Hepimiz başımızın çaresine bakacaz mecbur. Ben de hastaneye çift maske takarak gidiyorum. Siperlik de takmak istiyorum ama etraftaki insanlar icnde çok göze batarım diye saçma düşüncem var ondan takmıyorum. Ama kışın artarsa vakalar onu da takarım. Sende beslenmene dikkat et inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız canım. Belki de bagisikliginiz yüksek olduğu için belirtisiz geciryorsunuzdur.
Kesinlikle çok dikkat edin bizim gibi belirtisiz çok kişi olduğuna inanıyorum . Bağışıklı düşük olan kişleri direk etkiliyor.
aynen beslenmemize normalde çok dikkat ederiz şimdi ayrıca özen gösteriyoruz.

Hiç bi bilgim yok ya tamda denk geldi gebelik bu duruma 🤦🏼‍♀️
kalakaldık evde 11.5 aylık kızım da var maskeyle dolaşıyoruz evde yavrum doğdu doğalı bu illet başımızda 🤦🏼‍♀️

Hâlâ durup durup aklima geliyor çok üzülüyorum. Hiç kibar davranmadı doktor. 🤦‍♀️
Unutmaya çalış hem kendin için hem bebişin için
Hiç bi bilgim yok ya tamda denk geldi gebelik bu duruma 🤦🏼‍♀️
kalakaldık evde 11.5 aylık kızım da var maskeyle dolaşıyoruz evde yavrum doğdu doğalı bu illet başımızda 🤦🏼‍♀️
Allah kolaylık versin çok zor gerçekten yediklerinize çok dikkat edin inşaAllah düzelir hemen bu durum 🤲🏻

Unutmaya çalış hem kendin için hem bebişin için

Allah kolaylık versin çok zor gerçekten yediklerinize çok dikkat edin inşaAllah düzelir hemen bu durum 🤲🏻
Dediğim gibi sağlık açıcından hiçbir sorunumuz yok . Hiçbir belirti .
inaşllah böyle geçip gider sağolun 🤲🏻

Ilk tahlilleri devlette yaptırdığım için doktor alttan bakmam lazım bir sıkıntı varmı diye ona gore ilerlicez dedi. Doktorun kendisi zaten çok asabi tuhaf bir tipti. Ben alttan baktirmak istemiyorum diyince o zaman gelme dedi hatta. Sonra yine hadi gideyim dedim. Üstüme örtü bile örtmediler.Muayene sırasında hemşire tam karşımda bekledi bitene kadar. Hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim.
Ay çok kötü olmus 🤦🏼‍♀️
ben bu yüzden asla devlete gitmiyorum . Özel sigorta yaptırdım kendime herşey ücretsiz. Kızımın doğumu bile ücretsiz oldu .
1 kere gittim özele kızım 10 haftalıktı onda önce bir kaybı olduğu için çok korktum kalbi durdu diye özeldeki doktorumda kızdığı için gidemedim ona devlete gittim . Okadar kötü muamele gördüm ki . Ömrüm boyunca unutamam .
Allah gidenlein yardımcısı olsun iyi insanalrla karşılaştırsın

Benim BAT'a 8 gün kaldi, acaba iki gün sonra erken gebelik testi yapsammı? Yumurtlamadan sonraki 3-4 gün kasık ağrılarım çoktu şuanda belirtiler hiç yok açıkçası. Çok merak ediyorum varmı yokmu diye. Plansızdı birde ya :)

• Beğen
Reactions: H E
Ay çok kötü olmus 🤦🏼‍♀️
ben bu yüzden asla devlete gitmiyorum . Özel sigorta yaptırdım kendime herşey ücretsiz. Kızımın doğumu bile ücretsiz oldu .
1 kere gittim özele kızım 10 haftalıktı onda önce bir kaybı olduğu için çok korktum kalbi durdu diye özeldeki doktorumda kızdığı için gidemedim ona devlete gittim . Okadar kötü muamele gördüm ki . Ömrüm boyunca unutamam .
Allah gidenlein yardımcısı olsun iyi insanalrla karşılaştırsın
Ya doktordan doktora fark var aslında özel devlet farketmiyor insanlıkla alakalı birşey biraz da. Birde mesela bobreklerime baktirdim ertesi gün o doktor ne kadar kibardi

Benim BAT'a 8 gün kaldi, acaba iki gün sonra erken gebelik testi yapsammı? Yumurtlamadan sonraki 3-4 gün kasık ağrılarım çoktu şuanda belirtiler hiç yok açıkçası. Çok merak ediyorum varmı yokmu diye. Plansızdı birde ya :)
Ben 3gun kala normal test yapmıştım.erken gebelik ne zaman çıkıyor bilmiyorum canm. Ama sana günler geçmez simdi:)

Ben 3gun kala normal test yapmıştım.erken gebelik ne zaman çıkıyor bilmiyorum canm. Ama sana günler geçmez simdi:)
Geçmiyor bacım geçmiyor :) birde hastalandım ilaç içmiyorum ya varsa diye oğlumda biraz huysuz günler zor geçiyor inanki

İlk gebeliğimde 6 gün varkken normal testle öğrenmiştim . Çok çok silik çizgi vardı . Gün geçitkçe koyulaştı

X