2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kabızlık sebep oluyor muymuş ona da şaşırdım. Kaç gün tuvalete çıkamamıştınız ki
Kaç gundi hatırlamıyorum ama muzlu süt içmeye başlamıştım süt sade içemiyordum zorladim çok sonra suyum gelmeye başladı damla damla düşük tehlikesi de vardı belki oda etkendi bilemiyorum

Çok sevindim gerçekten çok şükür Ben de iyiyim canım. Dün akşam bebek kıyafetlerini çıkardım
Yaaa ben daha bakmadim üşeniyorum hurcu ac cikar geri koy bi ton is gerci bizim oglan hep kustugu icin cogu kıyafetini silme bezi yapmıştım sari sari cok leke olmustu ama yinede biseyler cikar belki sende cikti mi biseyler

İnsan böyle bir zamanda bir cümle de olsa destek mesajı bekliyor, canınız sağolsun ne diyim

Kaç gundi hatırlamıyorum ama muzlu süt içmeye başlamıştım süt sade içemiyordum zorladim çok sonra suyum gelmeye başladı damla damla düşük tehlikesi de vardı belki oda etkendi bilemiyorum
Çok şükür evladınıza kavuşmuşsunuz ama sevindim adinıza

Teşekkür ederim inşallah yaa zaten doğuma kadar yatmasına razıyım yeter ki iyi olsun
Olur annesi Allahin izniyle saglikla gelcek kucağına merak etme sen bol bol duani oku ilaclarini ihmal etme bazi hareketlerine dikkat et gerisi cok kolay

Kan sulandirici kullaniyor muydunuz ya da o kanamaya sebep ne dediler? Kahverengi lekelenmeniz baya sürdü mü? Benim iki haftadır devam ediyor az az
Ozaman kullanmıyordum ama kanimda pıhtılaşma sorunu varmış şimdi kullanıyorum lekelenme doğana kadar devam etti kanama alanina doktorlar bişey yapamıyorlar bazı insanlarda oluyor

Olur annesi Allahin izniyle saglikla gelcek kucağına merak etme sen bol bol duani oku ilaclarini ihmal etme bazi hareketlerine dikkat et gerisi cok kolay
Rahatlattinız valla dediklerinizi yapıyorum çok dikkat ediyorum inşallah saglikla kavusuruz yavrulara

Çok şükür evladınıza kavuşmuşsunuz ama sevindim adinıza
Evet çok şükür benim oğlan önde gidiyordu aynı zamanda doğan bebekler var di hastanede 1.800gr du kilolari benimki 2.250gr di ciger geliştirici ignede vurdular oyle durumda hemen istemek lazım o igneyi

Ozaman kullanmıyordum ama kanimda pıhtılaşma sorunu varmış şimdi kullanıyorum lekelenme doğana kadar devam etti kanama alanina doktorlar bişey yapamıyorlar bazı insanlarda oluyor
Demek ki benim de öyle bir şey. Beklicez artık sabretcez. Allahim saglikla zamaninda kavusmak nasip etsin hepimize

Yaaa ben daha bakmadim üşeniyorum hurcu ac cikar geri koy bi ton is gerci bizim oglan hep kustugu icin cogu kıyafetini silme bezi yapmıştım sari sari cok leke olmustu ama yinede biseyler cikar belki sende cikti mi biseyler
Hiçbir şey almaya ihtiyacımız yok canım. Ben çok severim kıyafet almayı. Hep de markalı aldım çünkü iki tane kardeşim var. Onların da çocukları olunca kullanırlar dedim Sadece bir hastane çıkışı alırım. İlkinde kullandığım göğüs pedleri bile kalmış bir sürü. Ama ebebek’e gidip gezmek istiyorum. Gezmeyi en sevdiğim yer

Senin değerin aralığın çok çok da altında değil.normalde tsh da yüksek çıkıyor t4düşük çıkınca.bir arkadaşım yaşadı o durumu tsh normal olduğu halde t4 yada t3 ten biri anormaldi.çok dr gezdi çok iyi doktorlara da gitti hamile idi o da bunu yaşarken.şu an doğdu oğlu iki yaşında vardır,şimdilik hiçbir problem çıkmadı.içini ferah tut arada bir takip ettir inşallah bişey olmaz

Demek ki benim de öyle bir şey. Beklicez artık sabretcez. Allahim saglikla zamaninda kavusmak nasip etsin hepimize
Insallah canim bana ozaman hep yat dediler tek tuvalete kalkıyordum sende oyle yap ilaclarini vitaminlerini al doğacagi varsa doğuyor kendini sitrese sokmamaya çalış sitrese kanama artıyor düşse benimki düşerdi doğum olur gibi kocaman parçalar düştü heryerim battı araba koltuğu bile kan oldu sağlıcakla doğsun yavrularımız inşallah

Inşallah canım

0.2 ilk bi oynama neredeyse önemli değil sen yine danışda o durumlarda hipertiroidi olabiliyor o zamanda ilaç verilir zekası için etkili değil ki değeler çok düşük yüksek olsa anca

3boyutluda doktorlar yorum yapmıyorlar bebeğin şekli ile ilgili. varsa bir bozukluk anca detaylıda belli olurmuş o yüzden takmayın kafanıza. daha hala gelişme evresinde 15 haftalık çok erken :)

Ay bende cok severim ev dolu resmen kiyafetlerle oğlumun dolabı yetmiyor diyebilirim banada annem hep der bisey alma hersey var bunlar eskisin diye ama ben dayanamam yine alirim gibi ama suanlik ihtiyaç olarak bizimde eksiğimiz yok şükür sadece yenidoğan icin almam gereken hastane çıkışı birkaç zıbın almam gerekiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…