2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyi düşünmüşsünüz,geçmiş olsun ,umarım çok hafif bir şekilde geçirirsiniz

İnşallah canım. Ben de sabırsızlanmaya başladım. Benim daha beş ay var

Yukarı çıkmaya başlamış mı. Maşallah çok sevindim. Birkaç haftaya tamamen çıkar. Bana imkansız demişlerdi ama çıkmıştı

Selam hanımlar sağlık ocağında kan değerlerine bakalim dediler T4 hormonum düşük cıktı sınır 0.70 benim 0.68 çıktı internette bebekte zeka geriliği oluşur felan yazıyor bilgisi olan varmı çok canım sıkıldı doktora yazdım oda cevap vermedi

Benim de ilk hamileliğimde öyleydi 32. Haftada doğdu sonra 12. Haftalıkken eşimin köyündeydim bir kan boşaldı benden anlatamam kocaman parçalar düştü 120km yol gelip hastaneye geldim ama düştü oldu diye düşündüm ama allahtan bişey olmadı doktor ozaman bu kanama iyi oldu kanama alanlari yok olmuş dedi sonra 2 gün hastanede kalıp çıktım sonra öyle kanama olmadi ama kahverengi akıntı devam etti erken doğmasına kabızlık sebep oldu benim

Evet canım tiroid rahatsızlığının öyle bir etkisi var ama doktorun bir tedavi düzenler, hiçbir şeyin kalmaz inşallah

15 haftalıkken daha yüzdeki organlar tam yerine yerleşmemiş oluyor. Bir şey olsa doktor söylerdi. İçinizi ferah tutun

Kan sulandirici kullaniyor muydunuz ya da o kanamaya sebep ne dediler? Kahverengi lekelenmeniz baya sürdü mü? Benim iki haftadır devam ediyor az az

Yukarı çıkmaya başlamış mı. Maşallah çok sevindim. Birkaç haftaya tamamen çıkar. Bana imkansız demişlerdi ama çıkmıştı
Çok şükür canım benimkide bi kac haftaya tam çıkar banada çok düşük ihtimal cikar demislerdi ama aybarscigim cok korkutmadi beni çok şükür sen nasilsin

Kabızlık sebep oluyor muymuş ona da şaşırdım. Kaç gün tuvalete çıkamamıştınız ki

Kanamam oldu ve hala oluyor kahverengi lekelerde ayni sekilde devam ediyor kuzum progestana devam ediyorum benim dr en az doguma kadar bu surer agrisiz ve azar azar olduğu surece cok problem yok dedi seninde cikar benimkine Periontolog cikmasi çok düşük bi ihtimal umutlanma bile demişti ama çıktı senin minnosda cikar yukariya cok surmez inşallah gelecek kontrolünde sende güzel haberler alirsin

Biraz hızlıydı bu sefer çok yoğunmuş işte yinede iyiydi bi çizgilenme dedi inşallah önemli değildir aman bi şey çikmasinda bebişlerde
sen ne zaman gideceksin
İnşallah önemli bisey degildir kuzum sağlıkla gelsin minikler insllah bende 15 subatta gideceğim insallah

Çok şükür canım benimkide bi kac haftaya tam çıkar banada çok düşük ihtimal cikar demislerdi ama aybarscigim cok korkutmadi beni çok şükür sen nasilsin
Çok sevindim gerçekten çok şükür Ben de iyiyim canım. Dün akşam bebek kıyafetlerini çıkardım

Teşekkür ederim inşallah yaa zaten doğuma kadar yatmasına razıyım yeter ki iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…