- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
Amin insallah cumlemizinTeşekkür ederim cnm hayirlisiyla bir kavuşsam birtaneme insallah
İyi düşünmüşsünüz,geçmiş olsun ,umarım çok hafif bir şekilde geçirirsinizBende haftaya olacaktım eşim haftasonu evde diye oldum ilk gebelikte 2 gün kolımu kaldıramamıstım bilerek bugün olup haftasonuna denk getirdim ki küçük kızımla eşim ilgilensin benim şimdiden ağrımaya başladı kolum .
Allah yardımcın olsun
Dualarımız seninle
Teşekkür ederim sağolunAllah yardım etsin canım kolay geçer inş
İnşallah canım. Ben de sabırsızlanmaya başladım. Benim daha beş ay varBelki de dediğin şekilde ödemi atıyor vücut.Aslında çok şükür öncekilerde ödem oluşmamıştı fazla da kilo almamıştım bu seferde öyle olur inşallah ama yine de atıyor vücut dediğin gibi.Ben artık gelsin istiyorum Haziran
Yukarı çıkmaya başlamış mı. Maşallah çok sevindim. Birkaç haftaya tamamen çıkar. Bana imkansız demişlerdi ama çıkmıştıYok balim yazamadim ya oğlum cok huysuz hem ev temizlik bide bu aralar bi uyku duskunluğum var buraya giremedimkontrolüm iyi geçti cok şükür hersey yolunda şimdilik plesanta yukari çıkmaya baslamis ayni ilaçlara devam edicem sizlerde durumlar nasil
Mrb canım eşim konyalı ben samsunluyum istanbuldan konyaya gelin geldim herkes tersini yapar sen istanbuldamisinMerhaba deryacim.
Konya serin olur haziranda, guzel memleketim benim. Orda mi gorev yapuyosunuz yoksa orali misiniz. Ben seydisehirliyim.
Saglikla alalim kucagimiza evlatlarimizi insallah
Benim de ilk hamileliğimde öyleydi 32. Haftada doğdu sonra 12. Haftalıkken eşimin köyündeydim bir kan boşaldı benden anlatamam kocaman parçalar düştü 120km yol gelip hastaneye geldim ama düştü oldu diye düşündüm ama allahtan bişey olmadı doktor ozaman bu kanama iyi oldu kanama alanlari yok olmuş dedi sonra 2 gün hastanede kalıp çıktım sonra öyle kanama olmadi ama kahverengi akıntı devam etti erken doğmasına kabızlık sebep oldu benimKanamaniz oldu mu ya da oluyo mu acaba? Insallah benimki de yukari cikar bu ayin 11nde cok ciddi kanamam oldu hala kahverengi lekelenmelerim var. Doktor 1 ay ugrastirir bu seni demisti. Yine ultrasonda da pihtilasmis kanama alanlari gorunuyo. Aklima kan sulandiricilar geliyo valla onlarin bir yan etkisi mi daha onceki kurtajlardam dolayi mi hic bilmiyorum.
Bu konuda çok farklı bilgiler var. Herkes doktorunun dediğini yapsa en doğrusu olur.Bana da hemşire önceki hamilelikle bunun arasının ne kadar olduğunu sordu.beş ten az ise tek doz yapıyorlarmış yoksa iki doz
Evet canım tiroid rahatsızlığının öyle bir etkisi var ama doktorun bir tedavi düzenler, hiçbir şeyin kalmaz inşallahSelam hanımlar sağlık ocağında kan değerlerine bakalim dediler T4 hormonum düşük cıktısınır 0.70 benim 0.68 çıktı internette bebekte zeka geriliği oluşur felan yazıyor bilgisi olan varmı çok canım sıkıldı doktora yazdım oda cevap vermedi
15 haftalıkken daha yüzdeki organlar tam yerine yerleşmemiş oluyor. Bir şey olsa doktor söylerdi. İçinizi ferah tutunMerhaba hanimlar tek bir sorum olacak bu yuzden yaziyorum size.
Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık. Genel sağlık durumu iyi denildi ama
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba?Eki Görüntüle 2771989
Hos geldin memleketime canimM
Mrb canım eşim konyalı ben samsunluyum istanbuldan konyaya gelin geldim herkes tersini yapar sen istanbuldamisin
Kan sulandirici kullaniyor muydunuz ya da o kanamaya sebep ne dediler? Kahverengi lekelenmeniz baya sürdü mü? Benim iki haftadır devam ediyor az azBenim de ilk hamileliğimde öyleydi 32. Haftada doğdu sonra 12. Haftalıkken eşimin köyündeydim bir kan boşaldı benden anlatamam kocaman parçalar düştü 120km yol gelip hastaneye geldim ama düştü oldu diye düşündüm ama allahtan bişey olmadı doktor ozaman bu kanama iyi oldu kanama alanlari yok olmuş dedi sonra 2 gün hastanede kalıp çıktım sonra öyle kanama olmadi ama kahverengi akıntı devam etti erken doğmasına kabızlık sebep oldu benim
Çok şükür canım benimkide bi kac haftaya tam çıkarYukarı çıkmaya başlamış mı. Maşallah çok sevindim. Birkaç haftaya tamamen çıkar. Bana imkansız demişlerdi ama çıkmıştı
Kabızlık sebep oluyor muymuş ona da şaşırdım. Kaç gün tuvalete çıkamamıştınız kiBenim de ilk hamileliğimde öyleydi 32. Haftada doğdu sonra 12. Haftalıkken eşimin köyündeydim bir kan boşaldı benden anlatamam kocaman parçalar düştü 120km yol gelip hastaneye geldim ama düştü oldu diye düşündüm ama allahtan bişey olmadı doktor ozaman bu kanama iyi oldu kanama alanlari yok olmuş dedi sonra 2 gün hastanede kalıp çıktım sonra öyle kanama olmadi ama kahverengi akıntı devam etti erken doğmasına kabızlık sebep oldu benim
Kanamam oldu ve hala oluyor kahverengi lekelerde ayni sekilde devam ediyor kuzum progestana devam ediyorum benim dr en az doguma kadar bu surer agrisiz ve azar azar olduğu surece cok problem yok dedi seninde cikar benimkine Periontolog cikmasi çok düşük bi ihtimal umutlanma bile demişti ama çıktı senin minnosda cikar yukariya cok surmez inşallah gelecek kontrolünde sende güzel haberler alirsinKanamaniz oldu mu ya da oluyo mu acaba? Insallah benimki de yukari cikar bu ayin 11nde cok ciddi kanamam oldu hala kahverengi lekelenmelerim var. Doktor 1 ay ugrastirir bu seni demisti. Yine ultrasonda da pihtilasmis kanama alanlari gorunuyo. Aklima kan sulandiricilar geliyo valla onlarin bir yan etkisi mi daha onceki kurtajlardam dolayi mi hic bilmiyorum.
İnsallah herkes hafif geçirir. Şükür suan iyiyimİyi düşünmüşsünüz,geçmiş olsun ,umarım çok hafif bir şekilde geçirirsiniz
İnşallah önemli bisey degildir kuzum sağlıkla gelsin minikler insllahBiraz hızlıydı bu sefer çok yoğunmuş işte yinede iyiydi bi çizgilenme dedi inşallah önemli değildir aman bi şey çikmasinda bebişlerde
sen ne zaman gideceksin
Çok sevindim gerçekten çok şükürÇok şükür canım benimkide bi kac haftaya tam çıkarbanada çok düşük ihtimal cikar demislerdi ama aybarscigim cok korkutmadi beni çok şükür sen nasilsin
Teşekkür ederim inşallah yaaKanamam oldu ve hala oluyor kahverengi lekelerde ayni sekilde devam ediyor kuzum progestana devam ediyorum benim dr en az doguma kadar bu surer agrisiz ve azar azar olduğu surece cok problem yok dedi seninde cikar benimkine Periontolog cikmasi çok düşük bi ihtimal umutlanma bile demişti ama çıktı senin minnosda cikar yukariya cok surmez inşallah gelecek kontrolünde sende güzel haberler alirsin