Benım de cok güzel arkadslarım oldu gebelıge hazırlık topıklerinde geziyodum üye oldugundan beriKızımda da çok güzel arkadaşlıklar edindim . Ekim anneleriyle hatta birkaçıyla yüz yüze görüşmek nasip oldu .
inanılmaz keyifli birşey . Hele doğumdan sonrası herkes birbirinden bişeyler öğreniyor.
darısı bizlere inşallaH
Sizin de başınız saolsunAh başınız sağolsun benımde babam 5 yaşındayken vefat etmiş . Eşimin ailesiyle de görüşmğyoruz . Maalesef kuzum babaanne dede bilmiyor
Ah biz çocuklar 3 aylıkken bulultuk inanılmaz komiktiBenım de cok güzel arkadslarım oldu gebelıge hazırlık topıklerinde geziyodum üye oldugundan beri ❤belki ikisi haziran annesi olabilirheyecanla beklıyorum bende,
inşallah bizler de oyle oluruz ❤ aynı şehirde olanlar bulusma ayarlarız ne guzel olur, karınlarımız kocaman olunca
Bizim de aralık annelerinde öyleydi. Hâlâ hepsiyle görüşüyoruz wptan grubumuz var 20kisilik :) birkaci eşimin memleketinde oturuyor orada onlarla yüzyüze de görüştükKızımda da çok güzel arkadaşlıklar edindim . Ekim anneleriyle hatta birkaçıyla yüz yüze görüşmek nasip oldu .
inanılmaz keyifli birşey . Hele doğumdan sonrası herkes birbirinden bişeyler öğreniyor.
darısı bizlere inşallaH
Benım gittiğim hastane üniversite hastanesi, yarı özel diye geciyor, aslında ilk aşılamada tutacağını pek tahmın etmedık, tüp için aşama olarak yapmıstı doktorum, hamıle kalınca da hıc üstünde durmadık, şu an cok fazla giderimiz olmadi..Demir hayat sigorta yapıyor sanırım bitek ,
Ben 2018 yılında araştırmıştım 6-7 bin civarıydı şuan noldu Blmşyorum hiç . Benımki normal sigortaydı ama ben hamilelikte eklettim . Sigorta başlangıcından 3 ay sonra hamile kalınırsa herşeiy karşılıyo . İlk gebeliğimde öyle oldu . Şimdi Buda çok avantajlı bişey . Ailecek hepimizde var . Bundurumda devlete gitmek benı biraz ürkütüyor
Ah biz çocuklar 3 aylıkken bulultuk inanılmaz komiktikimi ağlıyo kimi uyuyo
Aynen bizimde grubumuz var :) inanılmaz faydalı bişey olduğunda hemen oraya koşuyo insan . Çünkü herkes daha yeni yaşamış bilgiler taze bide ben son doğurandımBizim de aralık annelerinde öyleydi. Hâlâ hepsiyle görüşüyoruz wptan grubumuz var 20kisilik :) birkaci eşimin memleketinde oturuyor orada onlarla yüzyüze de görüştük
Tecrübeli olanlardan çok şeyler öğrendik. Hepimizin birbirimize faydası oldu.
Burada da güzel ilerler inşallah
Sakın kuzum sakın öyle düşünmeKeşke cnm kusura bakma bilmeden yaranı deştim
Ah süper yani normalde doktorumun muayenesi bile 250 cıvarıBenım gittiğim hastane üniversite hastanesi, yarı özel diye geciyor, aslında ilk aşılamada tutacağını pek tahmın etmedık, tüp için aşama olarak yapmıstı doktorum, hamıle kalınca da hıc üstünde durmadık, şu an cok fazla giderimiz olmadi..
Benımkı 350 tlAh süper yani normalde doktorumun muayenesi bile 250 cıvarı
Bizde de en erken doğuran bendimAynen bizimde grubumuz var :) inanılmaz faydalı bişey olduğunda hemen oraya koşuyo insan . Çünkü herkes daha yeni yaşamış bilgiler taze bide ben son doğurandım
Ben 155 ₺veriyorum bir de sendika indirimli hali:) normalde 175mis çok indirdiler sagolsunlarBenımkı 350 tlama asılama tedavısınde bi kere ödedık muayene ucretini, tahlılleri ve asılama ucretıni odedık o kadar
Aman Allah aslında benım ücret 2019 yılında böyleydi şuan noldu biLmşyorumBenımkı 350 tlama asılama tedavısınde bi kere ödedık muayene ucretini, tahlılleri ve asılama ucretıni odedık o kadar
Naısl oldu canım doğumunBizde de en erken doğuran bendim
Aynen ne cok indirmişlerBen 155 ₺veriyorum bir de sendika indirimli hali:) normalde 175mis çok indirdiler sagolsunlar
Gecen yıl 250ymıs bu yıl 350 olmus, Sızınkı de oyle olmusturAman Allah aslında benım ücret 2019 yılında böyleydi şuan noldu biLmşyorum
Of çok fazla yaaaa
35haftada sezaryen oldu canım. Bebeğimin suyu azaldı ve bitti. Sebebini de bulamadilar. Çok ağladım o zamanlar hamileliğinin son 2 ayı hep üzüntüyle geçmişti ama şükür kızımda bir sorun olmadı.Naısl oldu canım doğumun
Oyle mi bize de yapsalar keşke oyle bir indirim ama kızımda daha da zam gelmişti diye hatırlıyorumAynen ne cok indirmişler
Bızım hastanede de 3 aydan sonra 108 TL ye dusuyormus sanırım ☺
Çoook şükğr sağlıkla gelmiş dünyaya35haftada sezaryen oldu canım. Bebeğimin suyu azaldı ve bitti. Sebebini de bulamadilar. Çok ağladım o zamanlar hamileliğinin son 2 ayı hep üzüntüyle geçmişti ama şükür kızımda bir sorun olmadı.
Bakalım ben de yasayıp göreceeegiiimmOyle mi bize de yapsalar keşke oyle bir indirim ama kızımda daha da zam gelmişti diye hatırlıyorum