2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benım de cok güzel arkadslarım oldu gebelıge hazırlık topıklerinde geziyodum üye oldugundan beri belki ikisi haziran annesi olabilir heyecanla beklıyorum bende,

inşallah bizler de oyle oluruz aynı şehirde olanlar bulusma ayarlarız ne guzel olur, karınlarımız kocaman olunca

Reactions: H E
Ah biz çocuklar 3 aylıkken bulultuk inanılmaz komikti kimi ağlıyo kimi uyuyo

Bizim de aralık annelerinde öyleydi. Hâlâ hepsiyle görüşüyoruz wptan grubumuz var 20kisilik :) birkaci eşimin memleketinde oturuyor orada onlarla yüzyüze de görüştük
Tecrübeli olanlardan çok şeyler öğrendik. Hepimizin birbirimize faydası oldu.
Burada da güzel ilerler inşallah

Benım gittiğim hastane üniversite hastanesi, yarı özel diye geciyor, aslında ilk aşılamada tutacağını pek tahmın etmedık, tüp için aşama olarak yapmıstı doktorum, hamıle kalınca da hıc üstünde durmadık, şu an cok fazla giderimiz olmadi..

Aynen bizimde grubumuz var :) inanılmaz faydalı bişey olduğunda hemen oraya koşuyo insan . Çünkü herkes daha yeni yaşamış bilgiler taze bide ben son doğurandım

Ah süper yani normalde doktorumun muayenesi bile 250 cıvarı

Aynen bizimde grubumuz var :) inanılmaz faydalı bişey olduğunda hemen oraya koşuyo insan . Çünkü herkes daha yeni yaşamış bilgiler taze bide ben son doğurandım
Bizde de en erken doğuran bendim

Benımkı 350 tl ama asılama tedavısınde bi kere ödedık muayene ucretini, tahlılleri ve asılama ucretıni odedık o kadar
Ben 155 ₺veriyorum bir de sendika indirimli hali:) normalde 175mis çok indirdiler sagolsunlar

Benımkı 350 tl ama asılama tedavısınde bi kere ödedık muayene ucretini, tahlılleri ve asılama ucretıni odedık o kadar
Aman Allah aslında benım ücret 2019 yılında böyleydi şuan noldu biLmşyorum
Of çok fazla yaaaa

35haftada sezaryen oldu canım. Bebeğimin suyu azaldı ve bitti. Sebebini de bulamadilar. Çok ağladım o zamanlar hamileliğinin son 2 ayı hep üzüntüyle geçmişti ama şükür kızımda bir sorun olmadı.
Çoook şükğr sağlıkla gelmiş dünyaya
demekki doğası gelmiş seni özlemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…