Aynen kısmetinde o zaman doğmak varmış ne yapalımÇoook şükğr sağlıkla gelmiş dünyaya
demekki doğası gelmiş seni özlemiş ♥
Kaç haftalık oluxaksınız?
bende yarın gidiyorum Herşey yolundaysa benımde duymam lazım . Ama regl döngümden emin değilim ya 6+3 çıkıcak ya 6+0 bakalım inşallah sağlıklıdır hepimziinki
Burada tüp bebekle hamile kaldım yazanlara çok seviniyorum. Ne çok mutlu olmuslardir haberi duyunca diyorum. Uğraşarak oluyor ya ayrı bir önemi vardır sizin için. Allah saglikla ilerletsin ve kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Bende bugün gördümŞu an 6+0 dayım. Amin inşaAllahBen keseyi gördüm umarım sağlıkla ilerler hamileliklerimiz
Bende bugün gördüm
Amin canım. Ee hamilelik nasıl geçiyor belirtiler neler?Yaaaa ne kadar güzelRabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ölçü vermedi doğru yerde şuan bir sıkıntı görmüyorum dedi kalp atışını duyalım ona göre konuşalım dedi edelim tabi takip iyi oluyor merak ettiklerimizi danışıyoruzAynı durumdayız bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Birbirimizi takip edelim canım. Kese kaç cm çıktı büyüklüğü önemli mi acaba kafama takıldı doktor daha çok küçük dedi
ikinci olunca öyle oluyor galiba duygularda değişiyor ben de ilk çocuğumda acaba dedim ama kızlarin tatliliğinida görünce hiç düşünmedim öyle Allah hayırlı sağlıklı evlat versinAllah şifa versin canım birinin sağlıklı olduğunu duymana sevindim.
ben ilk kan tahlili verince bilgilerimi girdiler. Ilk kızımda da kendileri kaydımı açmıştı hcgyi öğrenince. ayrı bisey gerekmiyorki ona
selam canım benim de yarın öğleden sonra. Inşallah diyorum kalp atışını duysam rahatlasam sende bende hepimizde.
Ben de kız çocuk hastasiyim:) Allah hayırlı evlatlar versin. Ama dediğin gibi kıza kız erkeğe erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorum bende. Tabi karnımdaki erkekse de başımızın tacı.
Amin canım. Ee hamilelik nasıl geçiyor belirtiler neler?
Bende halsizlik, üşüme, sabahları hafif mide bulantısı, sırt ağrısı ve çok sık idrara çıkma var ama ilk hamileliğimin ilk üç ayı çok daha zordu buna şükrediyorumAra ara feci bastıran mide bulantıları, kasık ağrıları bir de uyku haliOnun harici çok şükür bugünümüze sende neler var?
Canım benim çok üzüldüm böyle birşeyde ne diyeceğini bilemiyor insan.Başın sağolsun. Evlat acısının tarifi yok. Umarım kızlarınla ve ailenle beraber çok ama çok mutlu olursunBenim kizlarimda idrarim hep cok acik renkti, 2 tane oglumda ( 2 sinide kaybettim cennet kuslarim ) onlarda idrarim hep kop koyuydu..
Çok şanslısın valla benim zor geçiyor gibi bide yoğun çalışıyorum evde de oğlum eşim falan derkenBende sadece uyku var oda yavas yavas geciyor.. umarim hersey iyidirPazartesi randevum
Şaka yapıyorum canımha bu arada erkek hissediyorum dedin ya belirtiler ne? mide bulantısı yaşıyor musun mesela?
Insallah cnm cok saol dualarin icinCanım benim çok üzüldüm böyle birşeyde ne diyeceğini bilemiyor insan.Başın sağolsun. Evlat acısının tarifi yok. Umarım kızlarınla ve ailenle beraber çok ama çok mutlu olursun
Zor bilirim, bende eczanede calisiyordum fakat 2 tane kayip pes pese yasadiktan sonra bu hamileligimi evde gecirmek istedim kizlarimla birlikteÇok şanslısın valla benim zor geçiyor gibi bide yoğun çalışıyorum evde de oğlum eşim falan derken
Etten tiksinmek erkek derler :) bende oyleydi cnm tabiki saglikli olsunda hic onemli degilhayır koku hassasiyeti falan var iştahım açık her zamanki gibi. Ama normalde sakatat çok severim. Geçen ciğer yiyemedim.Kayınvalidem kuruk yağıyla et kavurdu yiyemedim.bunlar benim normalde bayağı bayıldığım şeyler.
Allah hepimize kolay hamilelik ve kolay Doğum nasip etsinCanim benim ablam 5 ay yatıyor tam hamilelikte o yüzden biraz korkuyorum Benimde bulanir mı diye şu keseyi bı goruyum de Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak
Ayy mandalina mı en sevdiğimbu arada mandalinada faydaliymis bebek icin