Ay ben ilk sağlık ocağımı çok seviyordum da bu yenisini hiç sevmıyoeumİnşallah haftaya duyabılırz kalbi de ❤ 12.haftaya kadar gidebilirmişiz
Ben gebeligimi ogrenmeden 2 hafta once ruyamda gordum oglum oluyor adi da Murat Aras :)İnşallahh cnmm❤❤❤
Yalnız erkek olursa ne koycaz diyoruz eşimle, susup kalıyoruz öyleerkek olursa bol bol fikir verin bana
Kaç haftalık oluxaksınız?Tüp bebek benimkisi ☺ Vaktinde döllenme olayı biraz değişik işliyor sanırım bu süreçte. Kilom ideal 24 ekimde randevum var duyabilmek ümidi ile bekleyeyim öyleyse teşekkürler
Ya öğretmen misiniz ne kadar güzelBuğralar cok calıskan da oluyor, öğrencılerımden biliyorum
Burada tüp bebekle hamile kaldım yazanlara çok seviniyorum. Ne çok mutlu olmuslardir haberi duyunca diyorum. Uğraşarak oluyor ya ayrı bir önemi vardır sizin için. Allah saglikla ilerletsin ve kucağınıza almayı nasip etsin ❤Tüp bebek benimkisi ☺ Vaktinde döllenme olayı biraz değişik işliyor sanırım bu süreçte. Kilom ideal 24 ekimde randevum var duyabilmek ümidi ile bekleyeyim öyleyse teşekkürler
Biz de kozda öyleyizİnşallahh cnmm❤❤❤
Yalnız erkek olursa ne koycaz diyoruz eşimle, susup kalıyoruz öyleerkek olursa bol bol fikir verin bana
YaaaAy ben ilk sağlık ocağımı çok seviyordum da bu yenisini hiç sevmıyoeum
kızımın bütün aşılarını bile özeldenyaptırdım götürmüyorum onlara
Soyadınız benim kızlık soyadıma çok benziyor
Oohh isim hazırBen gebeligimi ogrenmeden 2 hafta once ruyamda gordum oglum oluyor adi da Murat Aras :)
Evet kuzumYa öğretmen misiniz ne kadar güzelbende küçükken hep öğretmen olmak isterdim
Oglansa isim hazir ama kız ise bulacagiz bir isim bizimkiler cok kiz istiyor çünkü esimin hic kız kardesi yok dedeside kiz istiyor hic kizi olmadigindan öğrenmiş hamile oldugumu hemencik pembe battaniye almis :)Oohh isim hazır ❤
Bol bol istişare yaparız burdaBiz de kozda öyleyiznormalde 2 isim bulmuştuk . Biri koz biri erkek kızımız olunca onu koyduk . Elimizde bi erkek ismi kaldı eğer koz olursa yandık 9 Ayda anca kararlaştırırz
Yaaa kıyamam dedesini görecek bebeğiniz, benım bebeğimin iki dedesi de yokOglansa isim hazir ama kız ise bulacagiz bir isim bizimkiler cok kiz istiyor çünkü esimin hic kız kardesi yok dedeside kiz istiyor hic kizi olmadigindan öğrenmiş hamile oldugumu hemencik pembe battaniye almis :)
Kuzumda yaptırıyordum ama kendimde bakalım hastaneden rica edicem . Tetanoz falan nasıl olcak blmşyorum . Ben 2019 da vuruldum 2 doz hemen yine vurulmam gerekecek mi hiç bilmşyoeum . Onun harici kanları falan hep özelde aldırıyorum ben özel sağlık sigortam varYaaaistediğimiz yerde yaptırabılıyor muyuz aşıları..
Aslında ben ebemle tanıstım, progestan iğnemi o yaptı asılamadan sonra, cok tatlı biri ama çok konusuyortakıp edemiyorum anlattıklarını..
Keşke cnm kusura bakma bilmeden yaranı deştimYaaa kıyamam dedesini görecek bebeğiniz, benım bebeğimin iki dedesi de yokkeşke görebilseydi babam
Kızımda da çok güzel arkadaşlıklar edindim . Ekim anneleriyle hatta birkaçıyla yüz yüze görüşmek nasip oldu .Bol bol istişare yaparız burdahazirana daha çok
Şaka yapıyorum canımhayır o bizim soyad değil. Neyse şifreli dedim anlaşılmadı
Özel saglık sıgortası hamıle kaldıktan sonra yapılabılıyor deıl mıKuzumda yaptırıyordum ama kendimde bakalım hastaneden rica edicem . Tetanoz falan nasıl olcak blmşyorum . Ben 2019 da vuruldum 2 doz hemen yine vurulmam gerekecek mi hiç bilmşyoeum . Onun harici kanları falan hep özelde aldırıyorum ben özel sağlık sigortam var
Ah başınız sağolsun benımde babam 5 yaşındayken vefat etmiş . Eşimin ailesiyle de görüşmğyoruz . Maalesef kuzum babaanne dede bilmiyorYaaa kıyamam dedesini görecek bebeğiniz, benım bebeğimin iki dedesi de yokkeşke görebilseydi babam
Demir hayat sigorta yapıyor sanırım bitek ,Özel saglık sıgortası hamıle kaldıktan sonra yapılabılıyor deıl mı