Merhaba güzel gebelerben de 2021 haziran annelerindenim kalp atışı kaçıncı haftada duyulur en erken?
6-7. Haftada duyabilirsin canım en erken 5 de duyanlar bile var ama gebelikten gebeliğe değişiyorMerhaba güzel gebelerben de 2021 haziran annelerindenim kalp atışı kaçıncı haftada duyulur en erken?
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun.
Adı neydi?
Allah şifa versin canım birinin sağlıklı olduğunu duymana sevindim.Eveeettt
Şimdi 3.dr dan geldim bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim birinin kalp atışı var birinin yok oladabilir dedi Dr yada ölmüş de olabilir dedi ama birinin sağlıklı olduğunu öğrendim ve kalp atışı ni dinledim dünden beri kafamda kurduklarim hemen kürtaj yapacağım demesi yıprandım resmen çok şükür Rabbimedestekleriniz için teşekkür ederim
ben ilk kan tahlili verince bilgilerimi girdiler. Ilk kızımda da kendileri kaydımı açmıştı hcgyi öğrenince. ayrı bisey gerekmiyorki onaBen de oyle dusunmustım, kuzum daha 1 hafta var nerdeyse ona da, acelesı yokmus daha
selam canım benim de yarın öğleden sonra. Inşallah diyorum kalp atışını duysam rahatlasam sende bende hepimizde.Selam kızlar eşim yarın sabah 8 e randevu almış kalbim ağzımda dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Ben de kız çocuk hastasiyim:) Allah hayırlı evlatlar versin. Ama dediğin gibi kıza kız erkeğe erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorum bende. Tabi karnımdaki erkekse de başımızın tacı.Benim de bi kızım var kızım diyorum hep.kizim adini bile düşünmüş kiz olsun diyor çilek olacakmiş adi bile hazir :) Sağlikli olsunda benim için hiç aklimdan geçmedi erkek olsun kiz olsun diye hatta kiz kiza iyi anlaşirlar:)
Bende cok seviyorum ya sakatatlariKuzlar doktorum herşeyden tadanabıkırısn dedi 1 tane yeseniz bişeycik olmaz .
sakatat içinde mesela yasak deniliyor ama benım kuzuma hamileyken canım çok çektiği için 2-3 Ayda bir yerdim doktorum sorun görmedi
O da buğra olsunBizde aynı durumdayız:) ilk oğlumuzun adını Burak koyduk 2.erkek olursa bir fikrimiz yok
Soyadınız benim kızlık soyadıma çok benziyorÇok spesifik bir isim yazmayayım. Cebesoy soyadlı bir büyüğümüzün adı haha
Aaa öyle mi, bi arkadstan ultrason kaydı ıstemısler, müsait bi zamanda ugrarım ben de bi artıkben ilk kan tahlili verince bilgilerimi girdiler. Ilk kızımda da kendileri kaydımı açmıştı hcgyi öğrenince. ayrı bisey gerekmiyorki ona
Abartmadan ne istiyorsa canımız tadın.Bende cok seviyorum ya sakatatlari
Kuzu genelde kalp atışından sonra kayıt açmak istiyorlar aslında . İlk Haftalar biraz riskli yaAaa öyle mi, bi arkadstan ultrason kaydı ıstemısler, müsait bi zamanda ugrarım ben de bi artık
Ay hadi imşallah sıra ile hayırlı haberleri veririzselam canım benim de yarın öğleden sonra. Inşallah diyorum kalp atışını duysam rahatlasam sende bende hepimizde.
Ya valla zevklerimiz aynı Buğrayıda düşünmüştük biz:))O da buğra olsun
Ilk defa duyuyorum. Kızımda da birşey istemediler dediğim gibi. Bunda da tekrar sormadılar bişeyAaa öyle mi, bi arkadstan ultrason kaydı ıstemısler, müsait bi zamanda ugrarım ben de bi artık
İnşallah haftaya duyabılırz kalbi deKuzu genelde kalp atışından sonra kayıt açmak istiyorlar aslında . İlk Haftalar biraz riskli ya
6-7. Haftada duyabilirsin canım en erken 5 de duyanlar bile var ama gebelikten gebeliğe değişiyor
Buğralar cok calıskan da oluyor, öğrencılerımden biliyorumYa valla zevklerimiz aynı Buğrayıda düşünmüştük biz:))
Walla ben hıc bısey bılmıyorumIlk defa duyuyorum. Kızımda da birşey istemediler dediğim gibi. Bunda da tekrar sormadılar bişey
Vaktinde döllendiyse , kilonuz fazla değilse , cihaz yeniyse en erken 6+ larda duyulur ..