2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Burada tüp bebekle hamile kaldım yazanlara çok seviniyorum. Ne çok mutlu olmuslardir haberi duyunca diyorum. Uğraşarak oluyor ya ayrı bir önemi vardır sizin için. Allah saglikla ilerletsin ve kucağınıza almayı nasip etsin ❤

Evet onca zorlu ve yıpratıcı süreç sonrası bu mutlu sona ulaşmak sevincimizi5’e 10’a falan katlıyor 🥰 Amin teşekkürler güzel duanız için 🧡

Aynı durumdayız bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Birbirimizi takip edelim canım. Kese kaç cm çıktı büyüklüğü önemli mi acaba kafama takıldı doktor daha çok küçük dedi
Ölçü vermedi doğru yerde şuan bir sıkıntı görmüyorum dedi kalp atışını duyalım ona göre konuşalım dedi edelim tabi takip iyi oluyor merak ettiklerimizi danışıyoruz 😊

Allah şifa versin canım birinin sağlıklı olduğunu duymana sevindim. 🥰
ben ilk kan tahlili verince bilgilerimi girdiler. Ilk kızımda da kendileri kaydımı açmıştı hcgyi öğrenince. ayrı bisey gerekmiyorki ona 🤔
selam canım benim de yarın öğleden sonra. Inşallah diyorum kalp atışını duysam rahatlasam sende bende hepimizde.
Ben de kız çocuk hastasiyim:) Allah hayırlı evlatlar versin. Ama dediğin gibi kıza kız erkeğe erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorum bende. Tabi karnımdaki erkekse de başımızın tacı.
ikinci olunca öyle oluyor galiba duygularda değişiyor ben de ilk çocuğumda acaba dedim ama kızlarin tatliliğinida görünce hiç düşünmedim öyle Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

Ara ara feci bastıran mide bulantıları, kasık ağrıları bir de uyku hali 😆 Onun harici çok şükür bugünümüze 🤣 sende neler var?
Bende halsizlik, üşüme, sabahları hafif mide bulantısı, sırt ağrısı ve çok sık idrara çıkma var ama ilk hamileliğimin ilk üç ayı çok daha zordu buna şükrediyorum😂

Benim kizlarimda idrarim hep cok acik renkti, 2 tane oglumda ( 2 sinide kaybettim cennet kuslarim ) onlarda idrarim hep kop koyuydu..

Benim kizlarimda idrarim hep cok acik renkti, 2 tane oglumda ( 2 sinide kaybettim cennet kuslarim ) onlarda idrarim hep kop koyuydu..
Canım benim çok üzüldüm böyle birşeyde ne diyeceğini bilemiyor insan.Başın sağolsun. Evlat acısının tarifi yok. Umarım kızlarınla ve ailenle beraber çok ama çok mutlu olursun♥️

Şaka yapıyorum canım 🤣😂 ha bu arada erkek hissediyorum dedin ya belirtiler ne? mide bulantısı yaşıyor musun mesela?

hayır koku hassasiyeti falan var iştahım açık her zamanki gibi. Ama normalde sakatat çok severim. Geçen ciğer yiyemedim.Kayınvalidem kuruk yağıyla et kavurdu yiyemedim.bunlar benim normalde bayağı bayıldığım şeyler.

hayır koku hassasiyeti falan var iştahım açık her zamanki gibi. Ama normalde sakatat çok severim. Geçen ciğer yiyemedim.Kayınvalidem kuruk yağıyla et kavurdu yiyemedim.bunlar benim normalde bayağı bayıldığım şeyler.
Etten tiksinmek erkek derler :) bende oyleydi cnm tabiki saglikli olsunda hic onemli degil❤️

Canim benim ablam 5 ay yatıyor tam hamilelikte o yüzden biraz korkuyorum Benimde bulanir mı diye şu keseyi bı goruyum de Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak
Allah hepimize kolay hamilelik ve kolay Doğum nasip etsin 🤲🏻 En kısa zamanda görürsün inşaAllah 💕
bu arada mandalinada faydaliymis bebek icin
Ayy mandalina mı en sevdiğim 😍

Canım maydanoz istedi limonlu bi kase yedim soradan zaradlımolabilecsği aklıma geldi baktim öyle bir şey de yok umarim zarari yoktur

X