2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
En iyisi valla bende doğum iznine çıkmayı iple çekiyorum:))
Insalalh cnm, ben belcikada yasiyorum bu nedenle burda haklar biraz daha farkli sanirim. Burda eger yeterli calismaniz varsa evde kalinca sagliktan dolayi olsun, issizlik olsun belirli bir maas veriyorlar

Etten iğrenme erkekse benim 2. Oğlan hayırlı olsun ama ilkinde öyle birşey yaşamışmıydım hatırlayamıyorum unutkanlık da başladı bende:)

Insalalh cnm, ben belcikada yasiyorum bu nedenle burda haklar biraz daha farkli sanirim. Burda eger yeterli calismaniz varsa evde kalinca sagliktan dolayi olsun, issizlik olsun belirli bir maas veriyorlar
Bizde burada aldığımız maaş zaten kuş kadar onu da istemiyoruz ayrilalim diye canimiz çikiyor :)

Vay be yurt dışında yaşamak lazım ya yani burda da belli şeyler var ama yurtdışı gibi değil tabi

Canım maydanoz istedi limonlu bi kase yedim soradan zaradlımolabilecsği aklıma geldi baktim öyle bir şey de yok umarim zarari yoktur
Çok tüketmedigin sürece ve suyunu da içmediğin sürece bir sakıncası yok diye biliyorum ben

Benim gibi uyku düzeni berbat olan var mı aranızda sabah erken kalkıyorum ama gece geç yatıyorum hafta sonları da öğlene kadar uyuyorum ve kabuslarım da artmaya başladı benim gibi berbat bir uyku düzenine sahip olan biri varsa dertleşelim

Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Sat 10 eylül tahmini doğum 17 haziran diye gösteriyor Allah nasip ederse daha ilk çocuk

Ya benimde sat baslangici 10 eylul bende ctesi gitcem doktora gecen gun gittim heyecandan duramayip goremedi bosey ctesi cagirdi
Hadi inşallah sırasıyla güzel haberler alırız Bu arada sizde belirti var mı mide bulantısı felan

Etten tiksinmek erkek derler :) bende oyleydi cnm tabiki saglikli olsunda hic onemli degil❤
Yok canım kızımda et görmek istemiyordum son aylarda mecburen yedim az az. Bunda da et görmek istemiyorum canım sadece sebzeli yemekler veya hamurişi çekiyor.
Canım maydanoz istedi limonlu bi kase yedim soradan zaradlımolabilecsği aklıma geldi baktim öyle bir şey de yok umarim zarari yoktur
bisey olmaz canım Allahın izniyle o kadardan. Her şeyin fazlası zarar. bu şekilde sürekli tüketirsen sorun olabilir ama 1 kerecik bilmeden yemişsin. Stres olma
Ah çocuğun olunca öyle olmuyor kendini bulduğun yatağa atmak istiyorsun:))
Öyle eskisi gibi 12lere kadar yatmak nerdee:)
Kabusların oluyorsa bir şeyleri kafaya takıyorsun sanırım

Valla bende bir çocuk var ama erkek olmasına rağmen çok uslu üzmüyor hiç annesini:))annesine kıyamıyor ama bakıcıya kıyıyormuş ben işteyken yani gün içinde yoruluyorum aslında ama gece uykum gelmiyor bir türlü

Bir şey olmuş mudur diye strese girme hibiskuste zararlıymış ben bilmeden nane limon yaparken içine katıp içtim çok şükür bir şey olmadı sadece bundan sonra dikkat et ve öyle sık sık yeme
Uyku düzeni mi? O da ne? Uykumun asla bir düzeni olmadı

Bak ben varim ama nasil biliyomusun dun saat 7 gibi yemek yedik 8 gibi uyudum ahanda simdi uyandim uyku diye ölüyorum resmen canim.
Günaydin cancanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…