2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah haftaya duyabılırz kalbi de ❤ 12.haftaya kadar gidebilirmişiz
Ay ben ilk sağlık ocağımı çok seviyordum da bu yenisini hiç sevmıyoeum 🤦🏼‍♀️
kızımın bütün aşılarını bile özeldenyaptırdım götürmüyorum onlara 🤦🏼‍♀️

Tüp bebek benimkisi ☺ Vaktinde döllenme olayı biraz değişik işliyor sanırım bu süreçte. Kilom ideal 24 ekimde randevum var duyabilmek ümidi ile bekleyeyim öyleyse teşekkürler 🥰
Kaç haftalık oluxaksınız?
bende yarın gidiyorum Herşey yolundaysa benımde duymam lazım . Ama regl döngümden emin değilim ya 6+3 çıkıcak ya 6+0 bakalım inşallah sağlıklıdır hepimziinki

Tüp bebek benimkisi ☺ Vaktinde döllenme olayı biraz değişik işliyor sanırım bu süreçte. Kilom ideal 24 ekimde randevum var duyabilmek ümidi ile bekleyeyim öyleyse teşekkürler 🥰
Burada tüp bebekle hamile kaldım yazanlara çok seviniyorum. Ne çok mutlu olmuslardir haberi duyunca diyorum. Uğraşarak oluyor ya ayrı bir önemi vardır sizin için. Allah saglikla ilerletsin ve kucağınıza almayı nasip etsin ❤

İnşallahh cnmm❤❤❤
Yalnız erkek olursa ne koycaz diyoruz eşimle, susup kalıyoruz öyle 😅 erkek olursa bol bol fikir verin bana
Biz de kozda öyleyiz 🤣 normalde 2 isim bulmuştuk . Biri koz biri erkek kızımız olunca onu koyduk . Elimizde bi erkek ismi kaldı eğer koz olursa yandık 9 Ayda anca kararlaştırırz 🤣

Ay ben ilk sağlık ocağımı çok seviyordum da bu yenisini hiç sevmıyoeum 🤦🏼‍♀️
kızımın bütün aşılarını bile özeldenyaptırdım götürmüyorum onlara 🤦🏼‍♀️
Yaaa 😔 istediğimiz yerde yaptırabılıyor muyuz aşıları..
Aslında ben ebemle tanıstım, progestan iğnemi o yaptı asılamadan sonra, cok tatlı biri ama çok konusuyor 😂takıp edemiyorum anlattıklarını..

• Beğen
Reactions: H E
Biz de kozda öyleyiz 🤣 normalde 2 isim bulmuştuk . Biri koz biri erkek kızımız olunca onu koyduk . Elimizde bi erkek ismi kaldı eğer koz olursa yandık 9 Ayda anca kararlaştırırz 🤣
Bol bol istişare yaparız burda 😇hazirana daha çok 😅

• Beğen
Oglansa isim hazir ama kız ise bulacagiz bir isim bizimkiler cok kiz istiyor çünkü esimin hic kız kardesi yok dedeside kiz istiyor hic kizi olmadigindan öğrenmiş hamile oldugumu hemencik pembe battaniye almis :)
Yaaa kıyamam dedesini görecek bebeğiniz, benım bebeğimin iki dedesi de yok 😔 keşke görebilseydi babam

Yaaa 😔 istediğimiz yerde yaptırabılıyor muyuz aşıları..
Aslında ben ebemle tanıstım, progestan iğnemi o yaptı asılamadan sonra, cok tatlı biri ama çok konusuyor 😂takıp edemiyorum anlattıklarını..
Kuzumda yaptırıyordum ama kendimde bakalım hastaneden rica edicem . Tetanoz falan nasıl olcak blmşyorum . Ben 2019 da vuruldum 2 doz hemen yine vurulmam gerekecek mi hiç bilmşyoeum . Onun harici kanları falan hep özelde aldırıyorum ben özel sağlık sigortam var

Bol bol istişare yaparız burda 😇hazirana daha çok 😅
Kızımda da çok güzel arkadaşlıklar edindim . Ekim anneleriyle hatta birkaçıyla yüz yüze görüşmek nasip oldu .
inanılmaz keyifli birşey . Hele doğumdan sonrası herkes birbirinden bişeyler öğreniyor.
darısı bizlere inşallaH🤲🏻

Kuzumda yaptırıyordum ama kendimde bakalım hastaneden rica edicem . Tetanoz falan nasıl olcak blmşyorum . Ben 2019 da vuruldum 2 doz hemen yine vurulmam gerekecek mi hiç bilmşyoeum . Onun harici kanları falan hep özelde aldırıyorum ben özel sağlık sigortam var
Özel saglık sıgortası hamıle kaldıktan sonra yapılabılıyor deıl mı

• Beğen
Yaaa kıyamam dedesini görecek bebeğiniz, benım bebeğimin iki dedesi de yok 😔 keşke görebilseydi babam
Ah başınız sağolsun benımde babam 5 yaşındayken vefat etmiş . Eşimin ailesiyle de görüşmğyoruz . Maalesef kuzum babaanne dede bilmiyor

Özel saglık sıgortası hamıle kaldıktan sonra yapılabılıyor deıl mı
Demir hayat sigorta yapıyor sanırım bitek ,
Ben 2018 yılında araştırmıştım 6-7 bin civarıydı şuan noldu Blmşyorum hiç . Benımki normal sigortaydı ama ben hamilelikte eklettim . Sigorta başlangıcından 3 ay sonra hamile kalınırsa herşeiy karşılıyo . İlk gebeliğimde öyle oldu . Şimdi Buda çok avantajlı bişey . Ailecek hepimizde var . Bundurumda devlete gitmek benı biraz ürkütüyor

X