- 11 Ocak 2021
- 65
- 93
- 35
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.501
Canım temiz çıkmasına çok sevindimKızlarrr fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükürveee cinsiyetimiz erkekmişşş bütün teoriler çöpe
Bana 3.400 dedi İstanbul şişlide bi laboratuvar. Çok fazla ama şüphe ile geçirmektense yaptırmak en iyisi. Evet doğruluk oranı çok iyi rabbim korktuğunuza uğratmasın. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize.3000 tl odedim. Ankaraya gidiyormus. Genoks diye . Hatta yuzde 99 dogru sonuc veriyor dediler aksi halde yanilirlarsa parami geri odeyeceklerine dair belge imzalattilar
Amin canim insallah tek endisemiz saglikli olmalari.aslinda doktorum baba kurla ilgili yukseliyir dusuyor dedi fiyat oyle Benden ortalama fiyat aldi. Yasim 40 ikili test yapmadan direk onu yaptirmayi tercih ettim. Hakkimizda hayirlisiBana 3.400 dedi İstanbul şişlide bi laboratuvar. Çok fazla ama şüphe ile geçirmektense yaptırmak en iyisi. Evet doğruluk oranı çok iyi rabbim korktuğunuza uğratmasın. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize.
Orda bir damar var seyiriyor bazen onunla karsitirmis olabilirmisniz acaba?Bende bilmiyorum canim ama cok ciddi bir şekilde hisetim sol tarafima yatiyordum elim karnimin saga tarafindaydi yumusakti elim orda oldugu icin nasil saga tarafa elimin altina degistigini hisettim cok sasirdim bukadar erken olurmu diye
Çok teşekkür ederizCanım temiz çıkmasına çok sevindimgözünüz Aydın. fetal DNA testi istediğin zaman her halükarda cinsiyet sonucu çıkıyor mu yoksa ekstra ücret verip cinsiyetini de öğrenmek istediğinizi mi belirttiniz? Geçen gün İstanbul şişlide bir laboratuvara sordum 3.400 dedi. Siz ne kadara yaptırdınız?
Bilmiyorum cnm ama damar olsa yurek gibi hisederdim ama bunun nasil yer değiştirdigini hisettim elimin oldu yere geldi sertlik oldu belki beynimin bir oyunu bilmiyorum :) ama baya boyle karnimda da hisettim elim orda oldugu icin daha net hisettim hayirlisi bakalim tekrar olursa yazarimOrda bir damar var seyiriyor bazen onunla karsitirmis olabilirmisniz acaba?
Anladım canm geçmiş zaten şükür onu anladım stres yapma olabililir demek istedimÇok şükürbnm bi kanama yok şimdilik ultrasonda bı alan var
11hafta sonrası oluyor ama bilemiyorum belki Dr ölçüm yaparDevlet hastanesinde çok methedilen bir doktordan randevu buldum Çarşamba gününe. 10+5 günlük olacağız o gün. İkili test için erken olur mu acaba
Herkesin yapısı faklıdır ben 13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ilk gebeliğimde tekme olarak değil daha farklı oluyor anlatamıyorum o hissi hatta korkup Dr a gitmiştim Dr çok gülmüştü bana kızın çok hareketli ve sen çok zayıfsın iç karnın dar göbeğinde çabuk çıkar içinde hareket ettiğini de hissedersin korkma demişti ilk hamileliğimde çok şapşaldım yao hissi çok iyi bilyorum bakalım bunda ne zaman başlayacak ama bu sanki miskin biraz kızım ultrasonda okadar hızlı döner takla atardı ki bunu nezaman görsem yatıyor en son dönerken gördük şükür
Kişiye göre değişiyor ben sanki içimde bi balık var suyun içersnde dönüyor gibi hissederdim ilk haftalar tekme atması imkansız zatenO his sanki kelebek kanat çırpıyor gibi bişiy.aşırı minik ilk anlarda.
Saglikla alalim kollarimizaBilmiyorum cnm ama damar olsa yurek gibi hisederdim ama bunun nasil yer değiştirdigini hisettim elimin oldu yere geldi sertlik oldu belki beynimin bir oyunu bilmiyorum :) ama baya boyle karnimda da hisettim elim orda oldugu icin daha net hisettim hayirlisi bakalim tekrar olursa yazarimbelkide vicudugumu iyi tanidigim icin hisedebiliyorum bilmiyorumm Ama hep saga tarafta duruyor galiba doktora da gitigimizde hep saga ratafta buluyor onu
7 haftalıkken tartıldım, bir de 10 haftalıkken, 200 gram almışım diye seviniyordum. Ama bu hafta mide bulantıları azalınca öyle bir daldım ki çikolatalara, 3-4 kilo garanti geliyor bir dahaki kontrole kadar.Ben de 5 kilo aldım her hafta 1 kilo olarak devam ediyoruz biz de
Valla sadece ben böyleyim sanıyordum icim rahatladı. Böyle giderse doğuma +30la gidicez hadi hayırlısı
Dikkat ediyim diyorum o da olmuyor çok da yesem az da yesem, protein ağırlıklı da yesem 1 saat sonra midem hiç yemek yememisim gibi bomboş. Bi de şekerim düşüyor ellerim titremeye başlıyor. O ara zaten kalkıp bir seyler hazırlamak imkansız peynir ekmek yiyorum sürekli o yüzden
Bence doktorunuzu ceya sekreterliginj arayin ikili tarama testi olacaginiizi o yuzden verilen randevunun gec olacagini bildirin...randevu olusturulurken dikkat edilmemistir benceUltrasonda normal gün hesaplamalarına göre iki gün büyük görünüyor bebek. Biz de 11. haftamıza girdik, bu hafta doktordaydım, üç hafta sonra gel dedi ama telefonuma gelen mesajda dört hafta sonrası için randevu oluşturulduğu yazıyor. 4 hafta sonra gidersem 14. haftayı geçmiş olacağım ve ikili tarama testi için geç olacak, hangi tarihi esas alıp kontrole gideceğimi bilemedim kızlar, ne dersiniz?
Canım ben iyiyim çok şükür. Ağrım azaldı. Arada sızlıyor. Çok oturmuyorum aslında ben evin içinde dört dönüyorum. Ben doktora gittiğim zaman dayanılmazdı ağrılarım. Şuan çok şükür iyiyim.Merhaba ben bugün doktoruma sordum çok oturmaktan da ağrıyabilir dedi ve evet genelde oturarak çalışıyorum bilgisayar başındayım çoğu zaman haklı olabilir arada ağrıyor hala bugün 2 saat trafikte geçti mesela dur kalk dur kalk bile kalçamı sıkmama sebep verdi siz nasıl oldunuz ben sanırım ağrıları kafama takmıyorum dayanılmaz olmadığı müddetçe
Çoook sevindim canım benim kendini takip et benim de oluyor ama inan hiç takmıyorum bilmiyorum bi rahatlık geldi cuma günü görünce bebişiCanım ben iyiyim çok şükür. Ağrım azaldı. Arada sızlıyor. Çok oturmuyorum aslında ben evin içinde dört dönüyorum. Ben doktora gittiğim zaman dayanılmazdı ağrılarım. Şuan çok şükür iyiyim.