Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah rabbim gönlünüze göre versin 💖💖 kese şekline göre bazı arkadaşlar cinsiyet tahmini yapıyor benimkinde fasulye gibi anlar misiniz acaba cinsiyetin ne olduğunu 🥰 benim ilk bebeğim olacak içimden hep erkek geçiyor eşimde kız olsun ikiniz de beni sevin erkek olursa papucum dama gider diyo 😂 sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun tabi ki önceliğimiz o hepimizin 🤲🏻🤗🌸🌸
Aminn canım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰

Bende idrar enf cıktı ağrı oluyor ara ara bende yarın bidaha vericem inşallah sağ salim atlatalım bu süreçleri🫶🏻
Aaa bir ilac kullaniyormusunuz, bende cikmadigindan pregestan fitil kullaniyorum önlem amacli ama bel agrim gecti cok sukur, kasik agrim var sadece. Gecmis olsun sana da, ilk aylar zor oluyor az kaldi dayananin kizlar 😄

Aaa bir ilac kullaniyormusunuz, bende cikmadigindan pregestan fitil kullaniyorum önlem amacli ama bel agrim gecti cok sukur, kasik agrim var sadece. Gecmis olsun sana da, ilk aylar zor oluyor az kaldi dayananin kizlar 😄
Cidden ya şaka maka 3 ay ı bitircez böyle böyle🤣 ben 9+1 deyim . Biraz daha dayanalım🤣

Ben en başından beri progestan fitil kullanıyorum, idrar yolu icinde tek kullanımlık şase verdi ama bence pek bi işe yaramadı yarın tekrar vericem bakalım ilk 3 ayı atlatalımda hayırlısıyla😂

Bugün midem pek bulanmıyor diye keyfim yok 😏
6+5'teyim

Siz nası 9 oldunuz kız, benimki büyümüyor 😀 gidem temmuz başlığına
Sat neydi sizin ? Benimde 6+5 oldu bugün temmuz 1 görünüyor tahmini doğum. Temmuzdakiler daha uygun gibi bize ama haziranda da doğabilir bebiş tabii 😂😅 ben ordayım bi burda ahahah 😃

Ben de bugün kalp atışı için gittim doktora.Çok şükür hiçbir sıkıntı yok duyduk miniğimizin kalbini . Ama doktor bana 15 gün önce kese için gitiim o zaman 5+2 günlük demişti bugün de 6+6 haftalık dedi anlamadım birşey adete göre midir bu yoksa ultrasona göre mi
Ultrasona göre hafta belirliyolar benim de işte bi hafta geriden geliyordu en son gittiğimde. Bu çarsamba bi daha gidicem

Merhaba, bu konu beni de zorluyor hamilelikte, tüp bebek olduğu için zaten yumurta toplama işleminden itibaren dönem dönem yaşadım kabizligi. Progestanin da yan etkisi olabileceğini düşünüyorum, yaziyor prospektuste. Her ne kadar tam anlamıyla cozemesem de birkaç şey var kendimde gözlemlediğim, belki size de yardımcı olur. Öncelikle sabah granola gibi lifli şeyler içine de kuru erik, incir iyi oluyor. Üstüne de bal veya pekmez koyuyorum ben. İçtiğim suyu takip ediyorum, 10 bardağı geçmeye çalışıyorum. Gluten(hasimatodan dolayı zaten kisitliyorum bunu) ve laktozun tetiklediğini dusunuyorum ama bu bana özel bir durum olabilir; belki sizde başka gıdalar yapıyordur aynı şeyi. Bu nedenle bu ikisine de dikkat ediyorum. Ekmek/makarna/fastfood pek yemiyorum örneğin-bazen dayanamiyorum elbette:KK43:. Ama belki de hepsinden önemlisi hareket etmek, evden çalışmaya dayalı olduğu için mesleğim zaten hareketsizlige egilimliyim. Kendimi zorlayıp her gün en az 30 dakika yürüyorum(tabii bunu da doktor onerisiyle yapiyorum, kisiye gore degisebilir). Hatta daha fazla yürüdüğüm günler, ne yersem yiyim hiç böyle bir sorun olmadığını fark ettim. Tüm bunlara rağmen 2 gun tuvalete cikamazsam da lif desteği alıyorum sabah aç karna, doktorum önerdi. Şimdilik ilaçsız idare edebildim, umarım yakında düzelir bu sorunumuz hepimizin.
Merhaba, yeni gördüm yazdığınızı, çorba yemeye çalışıyorum sıvı şeyler genelde. Yürüyüş 2 hafta önermedi doktor haftaya kalp atışı için gideceğim, o zaman yine soracağım. İki gündür et yiyorum ve karnıma mideme anında şiddetli kramp giriyor gerim gerim geriliyor, bu normal mi, kramp gaz hissi korkutuyor beni 6+5 oldum bugün

Sat neydi sizin ? Benimde 6+5 oldu bugün temmuz 1 görünüyor tahmini doğum. Temmuzdakiler daha uygun gibi bize ama haziranda da doğabilir bebiş tabii 😂😅 ben ordayım bi burda ahahah 😃
Ben de 6+5 im 1 temmuz görünüyor. Temmuz anneleri geriden geliyor benim dertlerimi onlar yaşamamış oluyor 😂 haziran annelerinden tecrübe ediniyorum. onlarda ilerde olduğu için ben göremedim edemedim oluyor 😂 siz kalp atışını duydunuz mu, duyduysaniz ne zaman duydunuz. 5+4 de karından kese göründü ama bebek yoktu gölge gördüm dedi normal dedi. İki hafta sonra çağırdı bir haftayı zor ettim kaldı 1 hafta

Merhaba, yeni gördüm yazdığınızı, çorba yemeye çalışıyorum sıvı şeyler genelde. Yürüyüş 2 hafta önermedi doktor haftaya kalp atışı için gideceğim, o zaman yine soracağım. İki gündür et yiyorum ve karnıma mideme anında şiddetli kramp giriyor gerim gerim geriliyor, bu normal mi, kramp gaz hissi korkutuyor beni 6+5 oldum bugün
Kirmizi et iyi bir besin ancak sindirimi zordur, hormonlarin etkisiyle hassaslasan midemiz ve yavaslayan bagirsak hareketlerimiz neticesinde siskinlik ve gaz yapmasi muhtemeldir, kirmizi et demir icerdigi icin genel olarak sindirimi zorlayabilir ve akabinde kramplar ve kabizlik gorulebilir. Kirmizi et zararli degildir ancak herkesin bunyesi farkli oldugundan tepkileri de farkli olabilir, bir sonraki sefer az porsiyonla tuketip kendinizi deneyebilirsiniz.

Ben de 6+5 im 1 temmuz görünüyor. Temmuz anneleri geriden geliyor benim dertlerimi onlar yaşamamış oluyor 😂 haziran annelerinden tecrübe ediniyorum. onlarda ilerde olduğu için ben göremedim edemedim oluyor 😂 siz kalp atışını duydunuz mu, duyduysaniz ne zaman duydunuz. 5+4 de karından kese göründü ama bebek yoktu gölge gördüm dedi normal dedi. İki hafta sonra çağırdı bir haftayı zor ettim kaldı 1 hafta
Ben ilk gittigimde 4 haftalikti vajinal minnacik kese olusumu gordu ve ben sonra 7+2 olana kadar gitmedim :) yolk+bebek+kalp atisi ayni anda gormek icin. Size tavsiyem sizde boyle yapin derim, surekli git gel yapmayin kalp atisida kisiden kisiye degisiyormus, 10. Haftada duyan varmis :)

Normalse evet ama sezeryande 1 2 hafta oncesi aliyolar yani haziran oluyor yine 😄 temmuza bende girdim baktim baya hepsi yeni hamile, testleri betalari yeni yapiyolar daha burda kal sen, sana yakin haftali var zaten burda cok

Bugün midem pek bulanmıyor diye keyfim yok 😏
6+5'teyim

Siz nası 9 oldunuz kız, benimki büyümüyor 😀 gidem temmuz başlığına
Ya seni çok iyi anlıyorum 😅 benim yarın 11 hafta oluyor. Tahmini doğum tarihi 2 Haziran . Mayıs grubundakiler çok ilerde, burada biraz daha geride. Bir oraya, bir buraya bakıyorum 🤭 ama doğru tek haneli haftalar bana da geçmiyordu 🥲

Kirmizi et iyi bir besin ancak sindirimi zordur, hormonlarin etkisiyle hassaslasan midemiz ve yavaslayan bagirsak hareketlerimiz neticesinde siskinlik ve gaz yapmasi muhtemeldir, kirmizi et demir icerdigi icin genel olarak sindirimi zorlayabilir ve akabinde kramplar ve kabizlik gorulebilir. Kirmizi et zararli degildir ancak herkesin bunyesi farkli oldugundan tepkileri de farkli olabilir, bir sonraki sefer az porsiyonla tuketip kendinizi deneyebilirsiniz.
Kesinlikle öyle yapmalıyım.. 1 - 2 saat çile çektim korka korka 🙁 çok teşekkür ederim

Ben ilk gittigimde 4 haftalikti vajinal minnacik kese olusumu gordu ve ben sonra 7+2 olana kadar gitmedim :) yolk+bebek+kalp atisi ayni anda gormek icin. Size tavsiyem sizde boyle yapin derim, surekli git gel yapmayin kalp atisida kisiden kisiye degisiyormus, 10. Haftada duyan varmis :)
2 Hafta sonra gel dedi. Gittiğimde 7+4 olacak insaAllah

Diğer baharatları bilmiyorum ama bildiğim kekik tüketmeyin söktürğcü özelliği oldupu için zararlı olablir
Merhaba araştırırken denk geldim geçen gün geçmeyen baş ağrım vardı kekik yağını buhar yapıp içime çektim ertesi gün kanamam oldu şimdi de regl sancısı çekiyorum bununla alakalı olabilir mi acaba

X