Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Acilden bel agrisi icin girdim, daha triyajda hemsire vajinal muayne yapiyolar kabul ediyormusunz dedi neyse tamam dedim girdim, doktor alttan bakiyoruz dedi bende karindan bakmasni soyleyince karindan bakti. Sanirim kanama alani varsa vajinalden gozukuyor, bir yerde okudum ama nerde okudum hatirlamiyorum. Ama zaten bel kasik agrisi ve dusuk tehlikesi varken bana da vajinal anlamsiz geliyor, rahim agzini uyarabilir ve dusugede sebep olabilir bence ne kadar doktorlar ihtimal vermesede
Anladım. En azından ısrar ederler edip mecbur bırakmamışlar. Öyle şeyler de duyuyorum. 🤦🏻‍♀️

Kızlar benim hala mide bulantim calan yok. Belki buna sevinmem lazim ama belirtim olmayincada korkuyorum sürekli vucudumu dinlemeye calisiyorum daha da stres oluyorum :KK43: bi onceki gebeligimdede hic belirtim yoktu 8. Haftada kalbi durmuştu malesef.
Annem kendisinin de hic bulantısı olmadan hamilelik geçirdiğini söylüyor ama bi kokudan tiksinme ne bileyim bisey canim istemesi vs hic olmuyor

Kızlar benim hala mide bulantim calan yok. Belki buna sevinmem lazim ama belirtim olmayincada korkuyorum sürekli vucudumu dinlemeye calisiyorum daha da stres oluyorum :KK43: bi onceki gebeligimdede hic belirtim yoktu 8. Haftada kalbi durmuştu malesef.
Annem kendisinin de hic bulantısı olmadan hamilelik geçirdiğini söylüyor ama bi kokudan tiksinme ne bileyim bisey canim istemesi vs hic olmuyor
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de hiçbir mide bulantım, tiksinme falan yok, hatta uyku halim de yok, sadece göğüs hassasiyetim hala çok yüksek seviyede ve biraz akıntım var. Belki de 8. Haftadan sonra artacaktır bizde bu tür belirtiler. Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden 8den sonrasını bilmiyorum. İyi düşünmeye devam edelim, içimizi ferah tutalım, dinlenmeye devam🙏🏼 ben çoğu yerde 8den sonra bu belirtiler artıyor diye okumuştum 😊

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de hiçbir mide bulantım, tiksinme falan yok, hatta uyku halim de yok, sadece göğüs hassasiyetim hala çok yüksek seviyede ve biraz akıntım var. Belki de 8. Haftadan sonra artacaktır bizde bu tür belirtiler. Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden 8den sonrasını bilmiyorum. İyi düşünmeye devam edelim, içimizi ferah tutalım, dinlenmeye devam🙏🏼 ben çoğu yerde 8den sonra bu belirtiler artıyor diye okumuştum 😊
Aynen öyle arada bel agriim ve göğüs hassasiyeti dışında bisey yok. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz bu süreçleri. Ne kadar sakin olayım desemde hep bir endişe icinde oluyorum çünkü 🙃

Kızlar merhaba ben normalden fazla susuyorum demin uyandım dudaklarım kupkuru olmuş sizde de böyle oluyor mu

E bulantısız hamilelikler de var. Günlerdir Allahım bu gebeliğimde kusma olmasın rahat geçireyim diye dua ediyorum. 🤲🏼

Ben tuvalete çok sıkışıyorum. Ama suan yaşadığım idrar yolu enf. İle mi alakalı bilmiyorum. Azıcık tuvaletim gelse de sanki uzun zamandır tutuyor gibi rahatsız ediyor. Bu gece üç kez tuvalete kalktım misal.

Yani şikayet varsa bu, sağlıklı bi hamilelik diye düşünmeyin. Güzel düşünün dua edin 🥰

5+4'ten günaydın herkese :nazar:
Bende bulantı olmuyor. Göğüs ağrısından uyuyamıyorum 2 haftada B cuptan C cup olmuş sütyen giyemiyorum yeni sipariş verdim. Günde 1 kez baş dönmesi oluyor ama böyle beynime elektrik verilmiş gibi yani tansiyon düşmesi gibi değil. Ara ara regl ağrısı gibi hafif ağrı yokluyor. Gece nöbetteyim zaten 2 saate bir tuvalete çıkıyorum çok susuyorum aynı zamanda. Bir de bağırsak problemi yaşıyorum işte hala düzene girmedi eskiden 1 lokma çiğ köfteden bile etkilenirdim şimdi yarım kilo yiyorum bana mısın demiyor. 🥺🥺

Sat ı benim gibi 10 Ekim olan kimler acaba 😊? Dün yani adet günüm daha bir batma özellkle sırtta vardı arada bir yanlarıma vuruyodu, bugün epey hafifledi, arada bir çok hafif düne göre, acaba neden
Cnm hayırlı olsun ama adet döngüsü sizde farklı sanırım benim sat 9 Ekim 28 günde adet oluyorum o yüzden ben suan 4+5 oldum siz 30 31 günde bir oluyorsunuz sanırım o yüzden değer farklı olabilir

kızlar merhaba 2024 mart annesiyim yine denemelere başladık bir okumak istedim aklınızda olsun vajinal muayenenin hbir zararı yok benim mesela rahmim tersmiş 4 aylık olana kadar hep vajinal muayene olduk bebek kocaman olmuştu ancak karından gözüktü vajinal muayenin hiçbir zararı yok düşük bebeğin sağlıksız olmasından genetik ya da pıhtılaşma sorunlarından kaynaklanıyor genelde

X