Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

5+4'ten günaydın herkese :nazar:
Bende bulantı olmuyor. Göğüs ağrısından uyuyamıyorum 2 haftada B cuptan C cup olmuş sütyen giyemiyorum yeni sipariş verdim. Günde 1 kez baş dönmesi oluyor ama böyle beynime elektrik verilmiş gibi yani tansiyon düşmesi gibi değil. Ara ara regl ağrısı gibi hafif ağrı yokluyor. Gece nöbetteyim zaten 2 saate bir tuvalete çıkıyorum çok susuyorum aynı zamanda. Bir de bağırsak problemi yaşıyorum işte hala düzene girmedi eskiden 1 lokma çiğ köfteden bile etkilenirdim şimdi yarım kilo yiyorum bana mısın demiyor. 🥺🥺
Regl gibi karın ağrısı bende de var. Öyle ki şüphe edip her sefer kanama mı var diye kendimi kontrol ediyorum. 🤨 Önceki gebeliğimde böyle bir ağrı hiç hatırlamıyorum. Vajinal akıntı çok fazla. 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum.

Bağırsak sorunu dediğin kabızlık gibi bi şey mi ?
Teşekkür ederim, peki kız mıydı önceki gebeliğiniz 🤣
Evet. 😀 Öyle bi tevatür var. Hani kızlarda bulantı olurmuş. İşte saçlı bebekte bulantı olurmuş gibi,

Bende tuttu, saçlı bi kız doğurdum ama bence şans. İnanmıyorum 😝

Günaydın kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğim günün akşamı bir kaşıntı bir döküntü oldu vücudumda halen devam ediyor kurdeşen diye bir cilt hastalığıymış ve ne tesadüf hamileliği öğrendiğimin akşamı başladı 1 haftadır kabus gibi çöktü hayatıma hamilelik falan unuttum kaşınmaktan yaşayan varmı böyle birşey

P
Günaydın kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğim günün akşamı bir kaşıntı bir döküntü oldu vücudumda halen devam ediyor kurdeşen diye bir cilt hastalığıymış ve ne tesadüf hamileliği öğrendiğimin akşamı başladı 1 haftadır kabus gibi çöktü hayatıma hamilelik falan unuttum kaşınmaktan yaşayan varmı böyle birşey
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Vücut direnci düşüyor hamilelikte hastalıklara daha kolay yakalanıyoruz bende uçuk çıkmıştı dudaklarımda normalde hiç çıkmaz ordan anlamıştım hamile olduğumu 🥲

Şuan çok üzüldüm. Öncelikle Rabbim şifa versin inşallah hemen atlatırsınız. Benim de oluyordu maalesef... Güzel güzel kaşıyordum, sonrasında da kaşıdığım yerler kabarıyordu. Normalde bu konuda hassasım ama antihistaminik haplar yerine çok çook kötü olduğumda fenistil krem kullanıyordum. Soğuk uygulama iyi gelebiliyor, şöyle bir yıkayıp sonrasında soğuk uygulama yaparsan bir nebze de olsa ferahlayabiliyorsun. Sonrasında annemler beni yaşlı bir teyze ve eşine götürmüştü. Okumuşlardı beni, onda da hafiflemiştim. Senede birkaç kere uğruyor ama inşallah hamileliğim boyunca uğramaz. Gerçekten bir ara uyuz olduğumu düşündürtmüştü bana 😊

Geçmiş olsun. Dr a gittin mi ? Bu dönemde seni zorlayabilir.

Ayrıca ürtiker sadece fizyolojik değil psikolojik kaynaklı stresten de olabilir. Biz de dönem olarak hassas günlerden geçiyoruz.

P
Kızlar benim hala mide bulantim calan yok. Belki buna sevinmem lazim ama belirtim olmayincada korkuyorum sürekli vucudumu dinlemeye calisiyorum daha da stres oluyorum :KK43: bi onceki gebeligimdede hic belirtim yoktu 8. Haftada kalbi durmuştu malesef.
Annem kendisinin de hic bulantısı olmadan hamilelik geçirdiğini söylüyor ama bi kokudan tiksinme ne bileyim bisey canim istemesi vs hic olmuyor
benim de hiç yok bulantım fln biraz fazla hareket edince aşırı bi yorgunluk oluyor sadece hafif bi akıntı bi de doktor normal dedi bide tansiyon düşermiş çok gebelikte halsizlik ondan olurmuş ama uyku hali de yok bende arada göğüsler ağrıyor bide kabızlık oluyor gibi tuvalet düzenim değişti hepsi o 🥲 bence şanslıyız çok takma kafana canım. Bi yerde okudum babanın beslenmesi annede hamilelikte bulantı olup olmayacağını etkiliyormuş çok eskiden kadınlarda hiç bulantı olmazmış. Yani belki de bunlardır sebepleri 🙏🧿🕊️🌸

Şuan çok üzüldüm. Öncelikle Rabbim şifa versin inşallah hemen atlatırsınız. Benim de oluyordu maalesef... Güzel güzel kaşıyordum, sonrasında da kaşıdığım yerler kabarıyordu. Normalde bu konuda hassasım ama antihistaminik haplar yerine çok çook kötü olduğumda fenistil krem kullanıyordum. Soğuk uygulama iyi gelebiliyor, şöyle bir yıkayıp sonrasında soğuk uygulama yaparsan bir nebze de olsa ferahlayabiliyorsun. Sonrasında annemler beni yaşlı bir teyze ve eşine götürmüştü. Okumuşlardı beni, onda da hafiflemiştim. Senede birkaç kere uğruyor ama inşallah hamileliğim boyunca uğramaz. Gerçekten bir ara uyuz olduğumu düşündürtmüştü bana 😊
Çok zorluyor beni inan sürekli banyodayım ılık soğuğa yakın düş altındayım sürekli bir yere çıkamıyorum korkudan atak gibi satte bir yokluyor aşırı kabarıyor hayatımda ilk kez yaşadım ve şaka gibi böyle bir zamana denk geldi krem verdi doktor ama hiç bir faydası olmadı sanki

Regl gibi karın ağrısı bende de var. Öyle ki şüphe edip her sefer kanama mı var diye kendimi kontrol ediyorum. 🤨 Önceki gebeliğimde böyle bir ağrı hiç hatırlamıyorum. Vajinal akıntı çok fazla. 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum.

Bağırsak sorunu dediğin kabızlık gibi bi şey mi ?

Evet. 😀 Öyle bi tevatür var. Hani kızlarda bulantı olurmuş. İşte saçlı bebekte bulantı olurmuş gibi,

Bende tuttu, saçlı bi kız doğurdum ama bence şans. İnanmıyorum 😝

Ahahaha çin takvimi ve iç sesim erkek dese de gönlümden geçen kız :emir_bebek:

Geçmiş olsun. Dr a gittin mi ? Bu dönemde seni zorlayabilir.

Ayrıca ürtiker sadece fizyolojik değil psikolojik kaynaklı stresten de olabilir. Biz de dönem olarak hassas günlerden geçiyoruz.
Kesinlikle strese bağlı oldu o gün çok stresli bir gündü akşamı başladı aman doktorada gittim hamile olduğun için hap falan yazamam dedi sadece krem verdi Oda pek faydası yok gibi

Çok zorluyor beni inan sürekli banyodayım ılık soğuğa yakın düş altındayım sürekli bir yere çıkamıyorum korkudan atak gibi satte bir yokluyor aşırı kabarıyor hayatımda ilk kez yaşadım ve şaka gibi böyle bir zamana denk geldi krem verdi doktor ama hiç bir faydası olmadı sanki
Gebelik olmasa çok rahatlatıcı hap formunda ilaçlar var ama gebe olunca maalesef... Çok üzüldüm... lady peacock lady peacock da demişti. Psikolojik olabiliyor, biraz daha sakin ve stressiz yaşam durumunuza daha iyi gelecektir.

P

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Vücut direnci düşüyor hamilelikte hastalıklara daha kolay yakalanıyoruz bende uçuk çıkmıştı dudaklarımda normalde hiç çıkmaz ordan anlamıştım hamile olduğumu 🥲
Sağolun çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız güzel bir hamilelik geçiririz

P

benim de hiç yok bulantım fln biraz fazla hareket edince aşırı bi yorgunluk oluyor sadece hafif bi akıntı bi de doktor normal dedi bide tansiyon düşermiş çok gebelikte halsizlik ondan olurmuş ama uyku hali de yok bende arada göğüsler ağrıyor bide kabızlık oluyor gibi tuvalet düzenim değişti hepsi o 🥲 bence şanslıyız çok takma kafana canım. Bi yerde okudum babanın beslenmesi annede hamilelikte bulantı olup olmayacağını etkiliyormuş çok eskiden kadınlarda hiç bulantı olmazmış. Yani belki de bunlardır sebepleri 🙏🧿🕊️🌸
Haftaya pazartesiyi iple çekiyorum kalp atışını duymak için 🙏🙏

Gebelik olmasa çok rahatlatıcı hap formunda ilaçlar var ama gebe olunca maalesef... Çok üzüldüm... lady peacock lady peacock da demişti. Psikolojik olabiliyor, biraz daha sakin ve stressiz yaşam durumunuza daha iyi gelecektir.
Evet çok haklısınız işte bazen maalesef streste insanın elinde olmuyor ama sağlık çok önemli kızlar ben hamile olduğumu unuuuttum resmen kaşınmaltan

Kesinlikle strese bağlı oldu o gün çok stresli bir gündü akşamı başladı aman doktorada gittim hamile olduğun için hap falan yazamam dedi sadece krem verdi Oda pek faydası yok gibi
Kendini telkin teskin etmeye çalış. Güzel düşün. Yapmaktan keyif aldığın şeyler varsa hobi gibi onları yapmaya çalış. Müzik dinle, yahut az yürüyüş yap temiz havada. Nefes egzersizleri rahatlatabilir. Böyle böyle belki siddeti biraz düşer. 🤲🏼

Kendini telkin teskin etmeye çalış. Güzel düşün. Yapmaktan keyif aldığın şeyler varsa hobi gibi onları yapmaya çalış. Müzik dinle, yahut az yürüyüş yap temiz havada. Belki siddeti biraz düşer. 🤲🏼
Ne güzel yazmışsın canım yapmaya çalışıyorum 2 tane daha evladım var bu 3 olucak pek kendime vakit ayıramıyorum ama ilk gebeliği olanlar ayy keyfini çıkartın

Ahahaha çin takvimi ve iç sesim erkek dese de gönlümden geçen kız :emir_bebek:
Çin takvimini nereden yapıyoruz ya 😂 Birisi bana link atsın, o kadar çok site var ki 😂
Bende kız istiyorum o kadar takı tokayı takacak biri lazım 😂😂😂
Allah gonlunuze göre versin. 🥰
Benim de özel bir tercihim yok ama bir kızım old halde yine kıza meylim var ☺️ Kızıma bir yaren olsa. Allahım sağlıkla kolajla göndersin ins 🤗

X